Filter

Mooie telefoon ,slechte batterij

Een toestel gekocht voorzien zoon omdat zijn oude telefoon een slechte batterij had en dat vervangen niet meer een optie was. Een iPhone SE 2020 besteld in de staat als nieuw. Inderdaad kregen wij een mooie telefoon en alles geïnstalleerd keek ik naar de batterij en was 86% ( bij 85 %wordt de batterij vervangen) dat was wel een tegenvaller, dat was namelijk hetzelfde probleem als hij zijn oude telefoon. Klantenservice gaf aan dat dat normaal was en als ie binnen een jaar onder de 70% zou komen dat ik hem kon opsturen. Na veel gedoe mocht ik mijn toestel opsturen en gingen ze kijken of er een ander toestel was met wat betere batterij conditie. Dus toestel weer tijdje kwijt en dan maar weer afwachten wat er terugkomt…. Hier niet op gewacht en zelf maar een nieuwe accu laten plaatsen, vond het wel een behoorlijke tegenvaller.

Nooit meer

2x Telefoon met verborgen gebreken geleverd En hele slechte service. Krijg elke keer een standaard antwoord en willen geen restitutie doen. Ga nu verdere stappen ondernemen.

Voldoet aan verwachting

Bestelling zat de volgende dag daadwerkelijk al in de bus. Ben er heel tevreden mee tot nu toe en zou het zeker aanraden aan anderen.

oke

Heb gebruikerssporen gekozen. Zag er best wel goed, scherm was prima alleen de batterijcodnitie was slecht namelijk 81% en op de website staat dat batterijconditie minimaal 85% zal zijn, dus dat is niet waar wat ze zeggen.

Uitstekend.

2 x achter elkaar een iphone 12 besteld met lichte gebruikssporen. Tot 2 x toe de volgende dag al bezorgd. Het was 3 dagen voor kerst dus een groot compliment. De telefoons waren zo goed als nieuw. Een klein pitje op de rand van het toestel. Met het blote oog nauwelijks waar te nemen. Kortom: top !

Knap en perfect toestel en een super service

Zeer snel bezorgd en nette iphone

iPhone was binnen 24h bezorgd en ziet er goed uit!

Geweldige en snelle service!

Snelle bezorging, mooie oceaanblauwe iPhone12 besteld als nieuw Geweldig kerstcadeau...dit was een Kerstdeal! Top mobico!

Aangenaam

Ik was blij verrast de telefoon was in een goede staat en alles zat in het doosje als je opzoek naar een telefoon bent zal ik je aanraden om Hier een kijkje te nemen

Super.

Maandag mijn iphone 13 blauw besteld. Dinsdag ontvangen, zeer goed geregeld.

Echt een super ervaring

Het is super snel binnen, hebben er heel veel plezier van. We hebben ondertussen voor heel het gezin bij jullie al een telefoon besteld door de afgelopen tijd, omdat het ons echt goed bevalt! De prijzen zijn top alles is eigenlijk top

Goed voor het milieu en mijn portemonnee!

Tweede keer dat ik een telefoon koop bij Mobico. De eerste (iphone 7) ging 4 jaar mee en deed het nog steeds prima, maar ik was toe aan een nieuwer model i.v.m. aanschaf van een iwatch. Zodoende iphone 12 aangekocht en alles ziet er weer tip top uit. Model had lichte gebruiksporen, maar zelf zie ik ze amper en daarbij zitten ze aan de zijkant van de telefoon, waar ik niet zo om geef. Ik raad mobico zeker aan en zal daarom ook over een paar jaar weer hun klant zijn!

Snelle levering en mooi toestel

Snelle levering en mooi toestel

Super service en snel geleverd

Snel en makkelijk een mooie telefoon

Top !

super snel, geweldige kwaliteit, geen problemen tot nu toe

Helemaal top

Snelle en betrouwbare levering. Telefoon is top!

Snelle levering top toestel !!

Al 2x besteld alles zeer goed in orde !!

Goed ervaring

Ik kocht een iPhone 11 2 weken geleden en ik ben hiervoor tevreden. Snel levering .toestel lijkt mooie dan ik verwacht.

Ik had een iPhone 11 met zichtbare gebruikssporen besteld. De telefoon werd netjes geleverd met lader en al. Ook de screen protector was er al super netjes opgeplakt. Super tevreden met mijn aankoop!

Snel en goed!

Beste prijs en toestel in keurige staat ontvangen.

super snelle complete levering, netjes verpakt, telefoon is als nieuw!

Na kort surfen op het internet bij Mobico terecht gekomen. Voor de eerste keer bij Mobico een Iphone 11 besteld. website werkt snel en effectief. Betalen kan op verschillende manieren. gekozen voor Ideal. Volgende dag kwam de Iphone al binnen, netjes verpakt en compleet met oplader, sim pinnen en gratis beschermhoes voor telefoon en scherm (kerstactie), Nu nog proberen om alles van de Samsung over te zetten naar de Iphone.

Geweldig!

Site overzichtelijk, snelle service en doet wat het beloofd! Mooi toestel zoals beschreven en aangekocht!

Mooie telefoon, goeie service

Ik heb de IPhone 12 mini in het paars besteld in Nieuwstraat. Dinsdag middag besteld, woensdag middag in huis. Het hoesje en schermprotector zaten er al op/om dus dat scheelde mij weer werk. Daar heb ik echt een hekel aan altijd, heb altijd bubbels onder het bescherm glas. De telefoon ziet er top uit. Heel tevreden over de service die is geleverd.

Zondag besteld en dinsdag al binnen. Zo goed als nieuw, ziet er idd nieuw uit. Erg blij mee

Erg tevreden!!

Het is net alsof ik hem in de winkel nieuw haal

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL