Filter

Komen hun beloftes niet na

Ik bestel een iPhone 12 Pro licht gebruikt. Komt deze de volgende dag aan met het hele scherm bekrast. Ik kon hem terugsturen omdat ze hun fout toegeven. Ik bestel dezelfde dag een andere iPhone omdat ik dringend een telefoon nodig heb. 4 dagen later heb ik de iphone nog niet ontvangen. Dit is al de 2e negatieve ervaring met mobico, de eerste keer met een iPhone X. Deze zou als nieuw zijn, komt hij aan met allemaal krasjes en deukjes op de behuizing. Omdat ik de iphone echt nodig had kon ik hem niet terugsturen. Kreeg ik een compensatie van 20 euro. Echt een rampzalig bedrijf.

Komen hun beloftes niet na

Snelle levering en screen protector al geplakt

Het eerste kerstcadeau is binnen. De iPhone 12 Pro was binnen een dag geleverd. Ik kon geen krassen ontdekken en de screen protector was alvast aangebracht (super fijn, want thuis heb je toch altijd kans op stof). Heel prettig ook dat er de optie voor afhalen bij een PostNL punt is.

Snelle levering en screen protector al geplakt

Super service!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Het klopt met de omschrijving. Pakket was tussentijds kwijt en ook dit is naar alle tevredenheid opgelost. In één woord Super !!!

Super service!

product is wat wordt beloofd

Snelle levering, goed product en zowel binnen- als buitenkant ziet er goed uit. Ik ben blij met mijn keuze voor Mobico.

Goed bedrijf

Veel goedkoper als in de winkels en vooral hele goede kwaliteit. Zeker een aanrader!!

Goed bedrijf

Super goed werkende iPhones voor een spotprijs!

Ik kocht een iPhone XR met lichte gebruikssporen, maar toen ik mijn gsm kreeg leek die wel helemaal nieuw! Hij heeft een nieuwe batterij die super lang opgeladen blijft en deze iPhone is super snel! Ik raad Mobico aan aan iedereen!!!

Goede kwaliteit en hele snelle levering

Ik had vrijdag een iPhone 13 Nieuwstaat besteld en hij kwam zaterdag al aan! Er zitten geen krassen in het scherm dus helemaal nieuw

Snel, netjes en efficiënte aankoop

Mooi apparaat (iPhone 12 pro) keurige aanlevering.

Betrouwbaar, snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb inmiddels 4 telefoons bij Mobico gekocht en iedere keer weer gewoon prima producten, snelle levering en ook nog de goedkoopste in vergelijk met andere aanbieders

Goed, precies hoe ik het had verwacht!

Ik had een iphone 13 gekocht en ondanks dat ik de slechtste kwaliteit koos, was het een prachtige telefoon. De verzending was snel en alles ging zoals ik had verwacht!

Goede telefoon

De Iphone 11pro besteld met mijn zoon. De volgende dag al geleverd. Prettige website met een kennisbank met handige info! Telefoon besteld 'als nieuw' toch nog behoorlijke gebruikerssporen ontdekt, maar telefoon werkt prima, accu ook.

Envio rápido e tu veio como estava na foto. Recomendo

voor herhaling vatbaar

Ik zocht een Iphone maar in aanschaf zijn ze nieuw toch wel prijzig. Na online wat te hebben rondgekeken kwam ik bij Mobico terecht. Deze had de voor mij voordeligste aanbieding. Veel mensen hadden mij gezegd dat je geen goede iphone kon verwachten omdat hij 2e hands zou zijn. Er zal wel iets niet kloppen.... etc. Nou, vanaf dat ik de keus had gemaakt dat ik deze wilde , aangeklikt en de dag nadien al in huis. Na het uitpakken helemaal nagekeken en ziet er echt als nieuw uit. En nu na een paar dagen te hebben gebruikt ben ik helemaal verkocht! Ik kan niks negatief vinden. De telefoon is top en ik betaalde een stuk minder dan voor een nieuwe telefoon. Blij dat ik voor Mobico heb gekozen.

Helemaal top

Hier twee meiden super blij met hun nieuwe Iphone 8. Snelle levering mobieltjes zien er erg goed eruit. Ga in de te komst zeker nog een keer bestellen.

Top !

Refurbished iPhone SE 2020 met lichte gebruikssporen besteld, dag erna bezorgd met hoesje en screenprotector. Als nieuw ! Dus zeer tevreden, top !

Alles is goed en zoals ze belooft hadden

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL