Kwalitatief uitermate terleurstellend
Twee weken geleden een iPhone XS 256GB gekocht met als staat 'als nieuw'. Het begon al bij het feit dat ik geen track & trace code ontving na mijn bestelling. Nadat ik de volgende dag mijn telefoon niet ontvangen heb (wat wel gegarandeerd wordt op de website) heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Deze kwam met het zwakke excuus dat er een storing was, waar ze hun klanten dus niet van op de hoogte brengen en maar laten afwachten. Daarnaast heb ik mijn bedrijfsnaam ingevoerd bij het maken van de bestelling, dit geeft aan dat ik een factuur met daarop de BTW nodig heb. Helaas ontving ik een factuur zonder BTW. Na het telefonisch contact heb ik de track & trace code en de factuur met BTW binnen een half uur ontvangen, opmerkelijk dat het in één keer zo snel kan.
Dan, heb ik eindelijk mijn telefoon, is die in de afgelopen week twee keer zomaar uitgevallen terwijl deze nog ongeveer 60% was. Wat blijkt, is die in één keer leeg. Technische klantenservice adviseert mij twee mogelijke dingen te doen, maar alsnog valt die uit.
De dingen die worden gegarandeerd (snelle levering en een 100% functionele telefoon) worden niet waargemaakt en dat maakt mijn ervaring met Mobico zeer slecht, ik raad het dan ook niemand aan om bij deze zaak een refurbished telefoon te kopen.