Filter

Alles goed ,mooie mobieltjes.

We zijn heel tevreden. We hadden 2 mobielties voor onze kleindochters besteld voor Sinterklaas. De ene dag besteld de volgende dag al in huis en niet van nieuw te onderscheiden, echt top! Ook mooi verpakt zelfs een beschermhoes zat erbij. Nogmaals we zijn er erg tevreden.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

iPhone gelijk de andere dag in huis zag er keurig uit jammer van het goed koope hoesje

Snelle levering en mooie telefoon

Ik ben erg tevreden met de telefoon, op de camera zijn duidelijk de ‘zichtbare gebruiksporen’ te zien, maar de rest van de telefoon ziet er uit als nieuw, daar ben ik blij mee. De telefoon was er binnen 2 dagen en er zat een oplader en hoesje bij.

Snel, goed

Snel een nieuwe telefoon nodig , er is veel keus op de site en ik heb snel een goede keus kunnen maken voor een leuke prijs. Binnen 24 uur geleverd. Super

Altijd een snelle en goede service

Wij kopen voor de vierde keer een IPhone bij Mobico en iedere keer naar volle tevredenheid. We blijven zeker terugkomen! Deze keer een groene IPhone 11 zo goed als nieuw!

Gewoon super

Over de afgelopen jaren heb ik al diverse refurbished iPhones besteld, zowel zakelijk als privé. Mijn ervaring met Mobico is zeer goed. Kort gezegd, ze doen wat ze beloven, goede communicatie, betrouwbare producten van goede kwaliteit, dus hou ik er een goed gevoel aan over en daar gaat het tenslotte om :)

Top website!

Ik heb de Iphone 12 Pro Max gold 256GB besteld (nieuwstaat) en het kwam na 1 dag al binnen. De hoesje en de screenprotector waren al erop geplaatst, dat is erg fijn want ik persoonlijk plak een screenprotector niet goed of dan zit er een bubbeltje lucht. Verder laadt de oplader niet echt snel maar een beetje aan de langzame kant. De batterij capaciteit was 87%, maar het is namelijk wel echt een mooie prijs.

Snelle levering, mooie toestellen

2x een IPhone 8 besteld voor mijn kinderen. Allebei onder de noemer "lichte gebruikssporen". Helaas heeft 1 telefoon een hele diepe, goed zichtbare kras op het scherm. Dit toestel had onder de categorie "zichtbare gebruikssporen" moeten vallen. Toestellen zelf nog niet gebruikt ivm kerstcadeaus. Worden keurig geleverd met screenprotector en hoesje! Super netjes

super snel en uitstekende telefoon

Een noodtelefoon gekocht die ik snel moest hebben; nou, snel was het...volgende dag in alle vroegte netjes afgeleverd en inderdaad in uitstekende staat, met beschermglas die al netjes erop gezet was (scheelt mij een hoop ellende), oplader, kabel en hoesje!! Super geregeld en uitstekend product. Volgende toestel gewoon weer hier bestellen.

Kwalitatief uitermate terleurstellend

Twee weken geleden een iPhone XS 256GB gekocht met als staat 'als nieuw'. Het begon al bij het feit dat ik geen track & trace code ontving na mijn bestelling. Nadat ik de volgende dag mijn telefoon niet ontvangen heb (wat wel gegarandeerd wordt op de website) heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Deze kwam met het zwakke excuus dat er een storing was, waar ze hun klanten dus niet van op de hoogte brengen en maar laten afwachten. Daarnaast heb ik mijn bedrijfsnaam ingevoerd bij het maken van de bestelling, dit geeft aan dat ik een factuur met daarop de BTW nodig heb. Helaas ontving ik een factuur zonder BTW. Na het telefonisch contact heb ik de track & trace code en de factuur met BTW binnen een half uur ontvangen, opmerkelijk dat het in één keer zo snel kan. Dan, heb ik eindelijk mijn telefoon, is die in de afgelopen week twee keer zomaar uitgevallen terwijl deze nog ongeveer 60% was. Wat blijkt, is die in één keer leeg. Technische klantenservice adviseert mij twee mogelijke dingen te doen, maar alsnog valt die uit. De dingen die worden gegarandeerd (snelle levering en een 100% functionele telefoon) worden niet waargemaakt en dat maakt mijn ervaring met Mobico zeer slecht, ik raad het dan ook niemand aan om bij deze zaak een refurbished telefoon te kopen.

Zeer goede prijs- kwaliteit

iPhone met zichtbare gebruiksporen. Klopt maar enkel kleine krasjes. Bovendien met lader. Helemaal tevreden.

zeer goede ervaring !

ik heb een hele mooie telefoon gekregen terwijl ik er 1 had gekozen met gebruikers sporen. hier is niks van te zien.

Topservice

Snel geleverd, met beschermhoesje en screenprotector: topservice! En de kwaliteit die we gekozen hadden was de laagste categorie, maar toestel zag er piekfijn uit.

Geen zichtbare gebruikssporen

De telefoon ziet er erg goed uit en functioneerd ook zeker naar behoren. Echter krijg ik de melding van Apple dat de batterij en het scherm niet van Apple is en daardoor werken sommige functies niet. Ik vind het erg teleurstellend dat deze niet van Apple zijn, ik had dit niet verwacht. Verder is de telefoon hartstikke prima.

Zoals beloofd

Gisteren besteld vandaag geleverd en zoals omschreven ik had gekozen voor een iPhone se 2020 in nieuwstaat en is wel degelijk zo over de batterij kan ik nu nog niks zeggen daar ik de gsm pas een dag heb

uitstekende kwaliteit

Dit was de tweede keer dat ik bij Mobico bestelde, beide keren kocht ik een Iphone. Beide telefoons zijn netjes geleverd met hoesje en screenprotector erbij, wat ik heel fijn vond. Ik had gekozen voor 'als nieuw' en zo zag de telefoon er zeker ook uit. Mijn vorige telefoon van Mobico ging lang mee en ik heb er geen problemen mee ervaren, ik ga er van uit dat dat met de telefoon die ik nu heb binnengekregen ook het geval is!

Vlot geleverd en werkt naar behoren

Z.g.a.n I-phone X besteld, en zo ziet hij er ook uit. Na wat vergelijken bleek Mibico de voordeligste keuze. Werd na 1 werkdag geleverd. Gratis screenprotector en hoesje al aangebracht. Ik ben er blij mee!

Nette goedwerkende telefoon

iPhone 8 met lichte gebruikssporen voor mijn dochter besteld. Telefoon werkt goed en de gebruikssporen zijn eigenlijk bijna niet waarneembaar!

Prima website en service

Dik tevreden over mijn iphone en ook over de levering en website. Aanrader dus.

Als nieuw, fantastisch

Voor de eerste keer een refurbished telefoon gekocht, Iphone 11. De iPhone zat netjes verpakt, alles zat erbij en het belangrijkste: hij ziet er uit als nieuw. Ik kan geen reden bedenken om een nieuwe te kopen. Volgende telefoon gaat weer via Mobico!!!

boven verwachting! gebeurt niet vaak bij een onlinewinkel.

Refurbished telefoon met lichte gebruiksschade gekocht, maar ziet eruit als nieuw! En binnen 2 dagen geleverd. Prima geregeld!

Perfecte staat zoals beschreven!

Heel blij mee. Goede telefoon voor een mooie prijs

Telefoon ziet er al nieuw uit en werkt perfect! Iphone 11 Max pro

De telefoon besteld en meteen de volgende dag keurig geleverd! Alles werkt perfect. Is niet met nieuw te onderscheiden. Ontzettend blij mee!

Ontzettend blij met mijn iPhone 11

Was op zoek naar een refurbished iPhone 11, dan kom je al snel uit bij Mobico, want hier is hij het goedkoopst en compleet geleverd, want er zat ook direct gratis een glazen screenprotector en hoesje bij, deze waren ook al gemonteerd, zeer handig.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL