Filter

Goed georiënteerd, omdat een telefoon toch een hele aanschaf is. Maar bij Mobico de perfecte iPhone 12 pro gevonden. Levering, telefoon en toebehoren: alles zoals beloofd. Ik ben zeer tevreden

Top!!

Zweer nette telefoon

Je refurbished iPhone in super kwaliteit

Hele vlotte levering Duidelijke website

Super snel en makkelijk

Hele snelle service en betrouwbaar

Hele goede levering, perfect product

Hele goeie ervaring aangezien de levering snel is en ik een hele goeie telefoon heb ontvangen

Super telefoon en hele snelle levering !!!

Prachtige iPhone 12 Pro 250

Deze aankoop vervangt mijn iPhone 7 128 en het voelt alsof ik uit de middeleeuwen naar eind 2022 gevlogen ben.

Bestellen bij Mobico is een aanrader.

Bij Mobico vandaag bestelt en de volgende dag geleverd. Top! Telefoon is zoals omschreven op website. Hoesje en screenprotector waren al op telefoon. Alleen nog maar je eigen gegevens overzetten en klaar is het. Ziet er keurig uit en kom zeker terug bij Mobico.

Besteld en de dag nadien in huis zoals op de site beschrevene staat. Iphone werkt zeer goed.

Great customer service and quality devices

I would definitely recommend Mobico to purchase devices and most importantly in a very good condition. Their customer service is wonderful and delivery is straightforward.

Supersnelle levering van mijn toestel in perfecte staat, screen protector en hoesje reeds geplaatst. Toestel ziet eruit als nieuw. Een echte aanrader!!

Uitstekende ervaring

Dit is de 2e keer dat ik een telefoon besteld heb hierop, je krijgt er allemaal dingen bij en dat is al top! Ik heb het ook aan een aantal andere mensen aanbevolen en die waren ook blij met de telefoon en de service! Je hebt ook lange garantie wat ook erg fijn is met een telefoon. 1 dag levering is ook erg top, al helemaal als je oude kapot is.

Snelle levering!

De eerste telefoon die ik bestelde die deed het helaas na 2 uur al niet meer, gelijk een nieuwe besteld en de volgende morgen alweer online! Super service!

Geweldige ervaring!

Ik had mijn toestel de volgende dag al in huis, er zit geen een krasje of iets op van beschadiging. Ben er erg tevreden mee!

Gewoon doen wat je belooft

Super snelle levering. En als nieuw is echt nieuw.

uitstekend

iphone 11 nieuwstaat besteld volgende dag in huis. Telefoon ziet er zo goed als nieuw uit.

Ik ben heel blij met mijn aankoop want was zelfs beter dan verwacht!

Ik heb de iphone 12 refurbished gekocht bij mobico en het was heel goed! Mijn telefoon is in kei goede staat en ziet eruit als nieuw.

Goede service!

Goede service. Absoluut waar voor je geld.

Top toestel zoals ik had verwacht! Dank jullie wel

Top toestel aangeraden

betrouwbaar en uitstekende kwaliteit

al meerdere refurbished iPhones gekocht via Mobico en altijd in uitstekende staat ook als ik voor iets minder sterren koos. was het altijd beter dan verwacht. Klantenservice is ook fantastisch en de snelle levering mag natuurlijk niet ontbreken! Al met al fantastisch bedrijf en het belangrijkste, betrouwbaar.

Super kwaliteit voor een super prijs

Super mooie telefoon. Werkt perfect en precies zoals omschreven. Ik raad dit voor iedereen aan.

Snel en goed

Snelle service en prima toestel

enorm tevreden

mobico heeft ruime keuze en levert erg snel. ze reageren snel op je mailtjes en ook reparaties regelen ze snel.

Amazing customer experience

Happy with mobico

Goed geregeld

De bestelling netjes en op tijd geleverd

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL