Filter

vlotte adequate service

Snel geleverd. precies zoals afgesproken.

Behuizing in nieuwstaat, batterij met 83%

Snelle levering van de Iphone 12 pro. De beloofde ‘nieuwstaat’ is inderdaad zeer netjes. Geen kras op het scherm of op de behuizing. De batterij is echter zeker niet in nieuwstaat/vervangen. Die heeft nog een capaciteit van 83%.

Het bewijs dat een duurzame keus goed kan uitpakken!

Ik zal je uitleggen waarom deze duurzame keus goed bevallen is. Geen dure contracten en high end telefoons meer voor mij. Na wat vergelijken van refurbished, mijn keuze op Mobico laten vallen. Onder andere vanwege de 2 jaar garantie en goede reviews hier en daar. Ik heb een Iphone 8 plus besteld. Bestelproces eenvoudig met updates van verwerking en verzending. Levering volgende werkdag, degelijk verpakt. Bij levering was er een gratis siliconen hoesje en screenprotector voorgemonteerd. Ook een originele oplader erbij. Je kon meteen aan de slag, cosmetisch ziet de telefoon er prima uit, batterijconditie 100%. Tot op heden bevalt de telefoon prima. Redelijk vergelijkbare prijs dan de bekende marktplaats site, maar je wordt niet opgelicht en ontvangt wat je verwacht. Een dikke duim voor deze webwinkel wat mii betreft, als vrij kritische consument.

Goed en snel binnen doen wat ze beloven

Goede service En nette telefoons

Snelle levering! Toestel ziet er als nieuw uit!

prijs kwaliteitverhouding is uitstekend !

Prima. Snelle levering en erg blij met de screenprotector.

Het was een snelle levering en ik had niet verwacht dat er een hoesje en een screenprotector bij mijn telefoon geleverd zouden worden.

Zeer correct en op tijd mij n nieuwe IPhone ontvangen.

Gisteren besteld, vandaag stipt op tijd afgeleverd en geïnstalleerd.

iPhone in nieuwstaat is ook echt puntgaaf

Vrijdagmiddag m’n nieuwe iPhone besteld, zaterdag bezorgd met gratis mooie screenprotector al gemonteerd + bijpassend beschermhoesje. Topservice

prima aankoop

je hoeft eigelijk geen nieuwe telefoon te kopen met deze website. Voor een refurbished telefoon is hij heel mooi, er zitten geen krasjes in het scherm of zo. Het ging eigenlijk ook heel snel, de telefoon was binnen een dag in huis. Ik had hem vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag kwam de telefoon al binnen. Het was vrij makkelijk om alles over te zetten, al mijn contacten van mijn oude telefoon zitten nu allemaal weer op mijn nieuwe telefoon.

Toestel als nieuw en super snelle verzending

iPhone 8 Plus 286 Gb Space Grey besteld voor mijn dochter. Ondanks de vermelding 'lichte gebruikssporen' is het toestel als nieuw. Tevens lekker snel bezorgd.

goede aankoop

De i phone was in orde . Geen krassen en of beschadigingen. Overzetten verliep prima .

Topspits prima prijs/kwaliteitsverhpuding

Wij hebben een refurbished IPhone X 64 GB als nieuw bij mobico grkocht en zeer tevreden het profijt werd snel geleverd en bevalt ons prima zag er als nieuw uit !

Top toestel en levering

Super snelle levering en een goed werkend toestel gevonden.

Ik heb een iPhone 11 Pro Max besteld en ik had hem de volgende dag al binnen

Top levering

De telefoon is top en levering was 1 dag. Heel blije ermee.

Telefoon werkt niet, klantenservice reageert niet

2 maanden geleden een iphone 12 besteld, meteen toen de iphone binnenkwam werkte de touchscreen erg slecht en de face ID deed het zelden. Mailtje gestuurd waarop we in eerste instantie gelijk nette reactie kregen, na een korte mail wisseling waarin ik wat vragen had kreeg ik geen reactie meer. Ook als ik bel word er niet opgenomen.

Snel en compleet geleverd zonder een stortvloed aan mails

Snelle levering van een keurig toestel compleet met screensaver en hoesje. Keuze op de website helder en snel kunnen bestellen. Slechts 1 mail gekregen dat de bestelling ontvangen was en verzonden. Levering compleet met alles wat was beloofd.

Snel en goed product.

Vlot bestelproces, snelle levering en product beantwoord aan de beschrijving. Cover en screenprotector zelfs al geïnstalleerd. Topservice.

Supernelle service

Telefoon werd de volgende dag al geleverd: ziet er zeer goed uit, ik ben meer dan tevreden

Goede telefoons en snel geleverd top!

Ik heb een iphone x gekocht en ik kreeg hem de volgende dag snel binnen

Super mooie telefoon van prima kwaliteit

Ik ben heel blij met mijn telefoon, er zit geen enkel krasje of gebruikersspoor op en dat voor deze prijs. Super!

Alles in orde zoals verwacht!

Ik ben heel blij met mijn gsm. De kwaliteit is helemaal top en snelle levering.

Snelle en prima levering alles op tijd super!!

Ben zeer tevreden over de snelle en adequate afhandeling van mijn bestelling. Ben erg blij met mijn nieuwe iPhone kan erweer even tegen. Dit bedrijf is een aanrader voor een ieder die een goed toestel voor een redelijke prijs zoekt.

Perfect en snel geleverd

Mobico is voor ons gezin al jaren onze "vaste refurbished Iphone leverancier". Altijd snel geleverd, goede service en bij problemen met installatie of wat dan ook krijg je direct ondersteuning of vervanging. "lichte gebruiksporen" zijn echt minimaal, zien er vaak uit als nieuw. Kant en klaar geleverd met hoesje en voorscherm. Ik kan het iedereen aanraden een telefoon bij Mobico te bestellen, scheelt veel geld in vergelijking met een nieuwe!

Ik heb een iphone 11 gekocht hierbij de conditie als nieuw telefoon is technisch in perfecte staat en werkt naar behoren. Min punt dat er een schade op de behuizing zit die niet bij de conditie als niet hoort. Deze beschadiging is met blote gemakkelijk te zien en te voelen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL