Filter

prima toestel en service

Iphone 10s gekocht enige tijd geleden uiterst tevreden het geluid als ik werd gebeld was slecht, zonder probleem is deze voor een ander omgeruild. prima service.

Prima service en een betrouwbare webshop

Prima service en een betrouwbare webshop Mobilofoon levert goede producten, je krijgt wat je betaald. Ben je niet helemaal tevreden dan wordt er niet moeilijk gedaan over eventueel ruilen voor een ander model met bijbetaling. Snel verstuurd en volgende dag in huis. Prima dus

Telefoon werkt niet goed, valt alleen maar uit.

Er zit geen originele Apple batterij in en daarom valt hij de hele tijd uit. Heel jammer want verder werkt het gewoon goed. De verzending en zo was prima. Maar de telefoon valt telkens uit en moet opnieuw opstarten. Als ik hem aan de lader leg gebeurt dit niet. Heb ik dus vrij weinig aan want het werkt gewoon niet zonder lader!

snel en betaalbaar

geweldige opties, pezierig om op de website te zijn en alles zo overzichtelijk te hebben zodat ik gemakkelijker kan kiezen. de prijzen zijn aangenaam omdat de klant overal wel overmand wordt door hoge kosten dan is zo'n vriendelijke prijs wel zeer welkom. De staat van de telefoons wordt eerlijk weergegeven dus dan weet je waar je voor kiest. Heel transparant. Snelle levering is als de kers op de taart.

Mobico levert wat ze beloven

Vandaag bestelt en morgen geleverd. Een zo goed als nieuwe telefoon. Ben er erg blij mee

Gewoon goede telefoon.

Sinds kort in het bezit van IPhone Se. Doet alles wat hij zou moeten doen, dus gewoon goed.

Snelle levering van perfect toestel voor prima prijs!

Makkelijk te bestellen met keuze en snelle levering. iPhone ziet er goed uit en heeft hoesje en beschermfolie over perfect scherm. Mijn schoonvader gaat tevreden zijn.

Fantastische snelle service met een top resultaat!

Ik heb de iPhone 12 besteld. De site was super duidelijk en liet goed zien in welke status hij bezorgd kon worden. De kwaliteit is echt top hij doet het goed en ziet er mooi uit. Ook ben ik erg tevreden met de wachttijd op je nieuwe telefoon. Ik had hem gister besteld en vandaag heb ik hem al. Al met al een top ervaring om via Mobico een nieuwe telefoon te bestellen.

iPhone 11 Pro Max besteld….prachtig toestel, snelle service, levering en communicatie.

Telefoon nieuwstaat.

Is nieuw en werkt perfect.

Defecte telefoon gekregen en niet gerepareerd

De telefoon die ik bij Mobico besteld had valt op willekeurige momenten, meerdere keren per dag uit. Ik heb deze toen voor reparatie teruggestuurd en moest eerst 100 euro betalen voor een schermreparatie, voordat ze überhaupt naar het uitval-probleem wilden kijken. Nadat ik die betaling gedaan had en ik een melding kreeg dat hij gerepareerd was, moest ik er zelf achteraan gaan dat hij weer naar mij toe verstuurd zou worden, want ik hoorde maar niks van Mobico. Uiteindelijk heb ik mijn telefoon na ruim een maand (!!) weer teruggekregen. Toen bleek al snel dat hij helemaal niet gerepareerd is en hij nog steeds continu uitvalt. Ik voel nul begrip vanuit Mobico en de enige oplossing die ze voorstellen is dat ik hem nogmaals ga opsturen voor "een onderzoek" waarin ze de vorige keer ook volledig gefaald hebben

Goeie service.

Prijs en kwaliteit verhouding is perfect.

Snel, goed

Vandaag het toestel ontvangen die we gisteren hebben besteld. Super snel en perfecte aflevering! Bravo Toestel word nu geïnstalleerd..... Word vervolgd!!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over mijn aankoop & de service. :)

Niet van nieuw te onderscheiden super service

Wederom zeer geslaagd

Voor de 4e keer een refurbished iPhone gekocht. Net zoals de vorige keren niet teleurgesteld. iPhone conform bestelling zo goed als nieuw. Dag na bestelling geleverd.

Prima adequate afhandeling van de bestelling

Toestel doet volledig aan de beschrijving (als nieuw)

Super tevreden!!

Al twee iphones gekocht. En twee keer zeer tevreden!

Doen wat ze beloven

iPhone XS Max zo goed als nieuw lijkt echt nieuw en binnen de 17u geleverd met oplader, kabel, beschermhoezen.

Snel binnen en goed werkende telefoon

Erg goede telefoon, al de tweede die ik hier heb besteld!

De telefoon wordt geleverd met een goed scherm plaatje en was de volgende dag al in huis!

Geweldig!

Goede service, ook al de telefoon. Vandaag besteld is meestal morgen in huis.

Zo goed als nieuw

toestel ziet er heel netjes uit, zoals gehoopt, enkel aan de batterij merk je dat het geen echt nieuw nieuw toestel is

Het is echt goed snelle levering echt perfect

Hier is het echt perfect om te bestellen snelle levering en ook nog is goed verpakt top service

Ik had een DEFECT toestel, maar...

IK HAD EEN DEFECT TOESTEL. Wat in de eerste 24u leek op een succesverhaal, werd al snel een cRaSH na CRasH. Het is niet leuk om na enkele uren/dag te beseffen dat er iets mis is met je “nieuwe” toestel. Ik vind het allemaal jammer, echter... blijken ze bij mobico ZEER CORRECT! Ik belde in op hun service-telefoon en krijg een heel vriendelijke (en begripvolle) hulp aan de lijn. Ze legden me alle stappen uit. Zij/ Ik stuurde meteen ook een mailtje [email protected] voor alle duidelijkheid, en vulde via hun link het formulier in, wat zij en ik konden appreciëren (dan heb je oa. bewijsmateriaal van jouw klacht). Ik kon de telefoon KOSTELOOS terugsturen (retourbon op de doos waarmee de telefoon toekwam) en ze geven advies over alle stappen tussenin met focus op privacy en bescherming van mijn data. De verzending via PostNL ging HEEL VLOTJES en ik kon alles goed meevolgen via email. Ze hadden zelf intussen een andere telefoon met dezelfde capaciteit en functies voor me gereserveerd in hun systeem. Ik heb uiteindelijk maar enkele dagen moeten wachten op het versturen van mijn nieuwe telefoon! Ze houden je trouwens van alle stappen op de hoogte met mailtjes, en ik belde voor alle zekerheid een keertje in op hun servicelijn om te dubbelchecken. Trouwens nogmaals een DIKKE PROFICIAT aan de vriendelijkheid aan hun lijn. ==> Ik kreeg dan een mailtje van hen dat MIJN NIEUW TOESTEL meteen zou toekomen! Hij kwam toe en werkt momenteel prima (1 week testen)! Al bij al, HEEL GOEDE SERVICE, ook als je toevallig een toestel hebt dat defect is. GOUDEN TIP: Hou het doosje waarmee jouw telefoon toekomt nog even bij en test eerst jouw toestel volledig! Het is namelijk ideaal om de zending terug te sturen! SUCCES!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL