Ik had een DEFECT toestel, maar...
IK HAD EEN DEFECT TOESTEL. Wat in de eerste 24u leek op een succesverhaal, werd al snel een cRaSH na CRasH. Het is niet leuk om na enkele uren/dag te beseffen dat er iets mis is met je “nieuwe” toestel.
Ik vind het allemaal jammer, echter... blijken ze bij mobico ZEER CORRECT!
Ik belde in op hun service-telefoon en krijg een heel vriendelijke (en begripvolle) hulp aan de lijn. Ze legden me alle stappen uit.
Zij/ Ik stuurde meteen ook een mailtje [email protected] voor alle duidelijkheid, en vulde via hun link het formulier in, wat zij en ik konden appreciëren (dan heb je oa. bewijsmateriaal van jouw klacht).
Ik kon de telefoon KOSTELOOS terugsturen (retourbon op de doos waarmee de telefoon toekwam) en ze geven advies over alle stappen tussenin met focus op privacy en bescherming van mijn data.
De verzending via PostNL ging HEEL VLOTJES en ik kon alles goed meevolgen via email. Ze hadden zelf intussen een andere telefoon met dezelfde capaciteit en functies voor me gereserveerd in hun systeem. Ik heb uiteindelijk maar enkele dagen moeten wachten op het versturen van mijn nieuwe telefoon!
Ze houden je trouwens van alle stappen op de hoogte met mailtjes, en ik belde voor alle zekerheid een keertje in op hun servicelijn om te dubbelchecken. Trouwens nogmaals een DIKKE PROFICIAT aan de vriendelijkheid aan hun lijn.
==> Ik kreeg dan een mailtje van hen dat MIJN NIEUW TOESTEL meteen zou toekomen! Hij kwam toe en werkt momenteel prima (1 week testen)!
Al bij al, HEEL GOEDE SERVICE, ook als je toevallig een toestel hebt dat defect is.
GOUDEN TIP: Hou het doosje waarmee jouw telefoon toekomt nog even bij en test eerst jouw toestel volledig! Het is namelijk ideaal om de zending terug te sturen!
SUCCES!