Filter

Waar voor je geld

Ik had 1 dag geleden deze iPhone besteld en binnen 24 uur lag de telefoon op de deurmat bij mij thuis! Wat ze beloven maken ze ook waar want mijn iPhone lijkt inderdaad zo goed als nieuw! Al met al heel erg blij mee.

Prima levering

Geheel volgens verwachting zending ontvangen. Netjes en veilig ingepakt IPhone ziet er top uit…

Prima aankoop

Snel geleverd en een prima product, erg blij mee!

Goede ervaring.

Goede ervaring met Mobico. Snel afgehandeld en duidelijke communicatie.

Iphone bestel met weinig gebruikssporen. Er was ook echt niets te zien op de telefoon. Snelle levering

Snel en goed

Prachtige iPhone X binnen een dag geleverd. Zo goed als nieuw wordt helemaal waargemaakt.

Erg goed

Telefoon en levering top geregeld

Snelle levering!

Geweldig mooie iPhone 12 Pro! Je kan er zelfs mee bellen!

Ik heb getwijfeld of ik het aandurfde om een refurbished telwoord te kopen, maar ben super tevreden met deze zo goed als nieuwe iPhone 12 Pro!

Ontzettend blij met de aankoop van mijn nieuwe Iphone 12 mini 128 GB (rood)! De conditie van de Iphone viel onder lichte gebruikssporen. Dit was ook zeker kloppend en zelfs nog beter dan verwacht. Op een enkel licht krasje na zag hij er splinter nieuw uit en hij werkt technisch top. En dat voor een spotprijs met lader, hoesje en screen-protector inbegrepen. Fijn hoe je zo met de refurbished telefoons ook nog een kleine bijdrage kan leveren aan moeder aarde! Levering was daarnaast ook zoals werd aangegeven, de volgende werkdag in huis. Bedankt!

Dit is voor mij de 2 e keer dat ik een iPhone bestel. De service is heel erg goed. Een geweldige telefoon En dat geld ook voor de prijs top

Win win situatie, zonder de 1e ‘win’

Hallo, Ik heb mijn iPhone 8 bij jullie gekocht, en ik was verliefd.. Die telefoon is al kapot maar dat was de 1e telefoon die ik bij jullie kocht. Toen heb ik bij jullie de iPhone 7 gekocht (die het ook perfect deed) En nu ben ik dit aan het typen met de iPhone XR die ik ook bij jullie heb gekocht. Heel erg bedankt voor de betrouwbare en goede site. Gr. Nils

Zoals altijd een betrouwbare keuze!

We hebben de 3de iPhone gekocht bij Mobico. En wederom zeer tevreden met het toestel en de service. Bij Mobico begrijpen ze dat je moet doen wat je zegt en zegt wat je doet. Dat geeft een betrouwbaar en veilig gevoel om online een uitstekend refurbished toestel te kopen. Een echte aanrader!

Bijna als nieuw mijn telefoon

Ik heb deze week een IPhone 11 gekocht. De telefoon was snel geleverd en doet het erg goed! Er zitten bijna tot geen krassen op ! Blij met mijn aankoop voor een goede prijs.

Snelle levering, quasi nieuw toestel

Snelle levering, toestel in quasi nieuwstaat.

gewoon de max

super blij met mijn aankoop en vlug geleverd

Top!!!

Reeds mijn 4de iPhone bij mobico aangekocht en steeds zoals beschreven in perfecte staat geleverd!

Goede service en zeer snelle levering.

Mobico houdt zich aan de levertijden en de iPhone zag er top uit en doet het heel goed. Heel blij mee en zeker ook een goede lage prijs.

Super fijne mobiel

Ik heb de iPhone X gekocht hij werkt super goed en zit zelfs een nieuwe accu in

Nu de 5e keer dat ik een toestel via Mobico koop. en wederom de volgende dag geleverd en goed verpakt! Nette lader er bij inclusief kabel en SIM uitwerp pinnetje. vijf keer zegt wel genoeg denk ik! ook de staat van het toestel is vaak beter dan aangegeven wordt.

Top en snel geleverd.

met gerust hart een kwalitatief goed product kopen

snel, goed, betrouwbaar en krijgen wat je besteld. prima product voor prijs kwaliteit verhouding.

Perfecte Iphone

Snelle levering en prachtige refurbished iPhone

Prima en snelle service

Ik bestelde een iPhone 12 in de klasse met lichte gebruikssporen. Eind van de dag besteld en de volgende dag al binnen, netjes verpakt. Zag er prima uit, inderdaad wat krasjes op de behuizing maar met hoesje zie je daar niks van. Glas ziet er keurig uit en geleverd met hoesje, de telefoon doet het uitstekend dus ik ben erg tevreden!

Snel binnen. Mooi toestel

Heb hem pas net in gebruik. Maar had hem supersnel binnen en hij ziet er goed uit. Batterijconditie 100%. Het enige puntje was dat ik eerst een software update moest doen voordat ik verder kon.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL