Filter

Prima toestel!

Meer dan prima toestel, uiterst snel ontvangen. Ik wist dat ik een toestel met zichtbare schade kocht, maar ik had geen (zij het wel kleine) krassen op het scherm verwacht. De bijgeleverde lader en hoesje zijn een grap. Dat gezegd zijnde, geen klachten over de aankoop. Mooi toestel dat zeer goed werkt, nieuwe batterij heeft gekregen en volledig naar wens werkt.

Heel slecht

Ik had een iphone 11 besteld bij mobico, als eerst kwam de iphone 1.5 week later dan dat ie zou moeten komen. De Iphone liep vanaf het begin al soms een beetje vast. Na 1 week de telefoon gehad te hebben liep ie helemaal vast en doet ie niks meer. Hij gaat niet uit en kan er niks mee. Heb er niks raars mee gedaan en hij is niet gevallen. Zeker geen aanrader dit.

Phone is full of bugs

I was happy the first few days when I bought a refurbished iPhone X. But then I found out that the Camera (for selfie) was not working properly (very bad resolution), the video audio was super bad going on and off while taking video (I checked if it was a software issue but it was not), when using maps keeps losing position (while my wife's phone completely fine). In other words, I have to buy now a new phone as this one is getting on my nerves.

• Would you recommend us? No

Perfect voor een zacht prijsje

Al 4 maal een iPhone gekocht nooit problemen gehad Deze zaak blijft mijn nummer 1 als het om refurbished gaat Prijs en conditie van de toestellen zijn perfect

perfect in alles

alles is zoals je het zou verwachten de iphone bestelden wij in de staat als nieuw en eigenlijk buiten een beetje vuilte was is er niets van beschadigingen die er met een doekje niet af te vegen zijn. alles doet het en ziet er mooi uit je krijgt ook een hoesje en screenprotector de gsm kwam uit nederland en werd binnen de 24 uur bezorgt in belgië Chapeau voor dit bedrijf, veel andere refurbished bedrijven kunnen er van leren

Top toestel

Ontevreden door slechte service

Ik had een iPhone 11 besteld met lichte gebruikerssporen. Ik kreeg vervolgens een telefoon die meteen defecten toonde. Apps sloten zomaar af. Na 2 maanden was ook mijn netwerk weg en kon ik de telefoon niet meer gebruiken. Na meerdere e-mails en late reactie vanuit Mobico, heb ik de telefoon terug kunnen sturen. Het was onduidelijk of deze gerepareerd zou worden of dat ik een nieuwe refurbished telefoon zou krijgen. Zonder enige communicatie, kreeg ik een mail van de vervoerder dat er een pakket klaar lag. Na openen bleek dit om een andere iPhone te gaan, met veel zichtbare en harde gebruikerssporen. Wederom gemaild, laat en onduidelijke reactie van Mobico. Uiteindelijk weer op moeten sturen en een geschikter model retour gekregen. Al met al ben ik nu 7 maanden verder sinds de aanschaf van mijn telefoon. Nu werkt hij gelukkig wel naar behoren.

Positief verast

Zoals ze het op de site omschrijven zijn er op mijn ‘als nieuwe’ iPhone 11 geen beschadigingen met het blote oog waar te nemen. Ook ben ik wel tevreden over de batterij conditie van 91%. Tot slot was een pro dat de screenprotector al gratis geplaatst was op het scherm.

Snel geleverd en goede kwaliteit

De telefoon was snel geleverd en ziet eruit als nieuw. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit. Alles was netjes verpakt en compleet. De telefoon werkt uitstekend. Het gratis hoesje en screenprotecter zijn een fijne toevoeging.

Bijna niet te zien dat het om een refurbished toestel gaat TOP

Toestel ziet er als nieuw uit, start en werkt perfect. Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover maar ben er zeker van dat ik geen nieuw toestel meer zal kopen het prijsverschil is enorm en je merkt het niet dat het geen nieuw toestel is.

Snelle levering van nieuwstaat Phone

Bestelling en levering gingen heel snel, toestel voldoet aan verwachtingen en kenmerken als omschreven (nieuwstaat uiterlijk)

Supersnelle levering, betrouwbaarheid

Ik heb eerste keer via Mobico een iPhone aangeschaft nadat mijn oude iPhone is met waterschade stukgegaan. Overzichtelijk website, supersnelle levering, volgende dag had ik mijn nieuwe telefoon thuis. Toestel werkt perfect, precies wat ik wilde.

Gezocht, gevonden, geleverd.

Ik zocht al een tijdje een vervanger voor mijn IPhone 7, de 11 leek mij wel wat, en helemaal de 11 Pro Max, lekker groot scherm en een, vlgs de verhalen, goede camera. Prijstechnisch helemaal goed, hij lijkt ook echt nieuw, al is ie dat niet. Oplaadkabel, stekker en dingetje om simkaart te plaatsen. Supersnel aan t werk gegaan samen met m’n lief, hij is er iets handiger in dan ik. Alles ging vlot, behalve t overzetten van de apps, dat duurde een aantal uurtjes, maar nu staat alles er op en ik hoop dat ook van deze iPhone evenveel plezier ga hebben, dan van m’n vorige… Dankjewel Mobico, goed en snel geregeld!

Helemaal top

Duidelijke en mooie webshop. Eerlijke prijzen en snelle levering.

Toestel als nieuw.

Toestel geleverd zoals voorgeschreven.

Snelle verzending en goed product

Goeie info op de website. Binnen in minder dan 24 uur. Telefoon doet het goed en alles zit erbij. Doosje is simpel wit en het gratis hoesje erbij is niet heel goed, maar ja wat verwacht je, was gratis haha. Er moest wel nog een software update worden gedaan en de bezorger had het pakket gewoon in de gang gelegd van het appartement, had zomaar gejat kunnen worden, maar daar kan Mobico niks aan doen. Erg tevreden dus.

Mobico doet wat het beloofd!

De informatie op de site en de uiteindelijke daadwerkelijk uitvoering komen 100% overeen.

Sneller levering

Goede telefoon met snelle levering. Helaas per ongeluk 2 telefoons besteld. Van de tweede moet ik nog het geld terug ontvangen. Deze aangetekend retour verzonden

Al meerdere malen perfecte refurbished telefoons ontvangen!

Al sinds enkele jaren kopen wij voor onze kinderen een refurbished telefoon bij Mobico. Ze hoeven niet persé de nieuwste telefoon maar wel een redelijk actuele en dan is Mobico een fantastische partij. Prima prijzen, duidelijke communicatie en snelle levering, én (het belangrijkste:) de telefoons zijn zo goed als nieuw en werken alsof ze nieuw uit de fabriek komen. Mobico is zeer warm aan te bevelen!

Perfect in orde met snelle levering!

Gsm in zeer goede staat. Levering volgende dag zoals beloofd.

super

ik kocht een Iphone 11 zo goed als nieuw. snelle levering en niet te onderscheiden van een nieuw toestel. de gratis screenprotecter was al op het toestel aangebracht dus dik tevreden

Super blij met mijn iPhone XR, super snel geleverd en is niet van nieuw te onderscheiden

Ik heb mijn iPhone besteld nadat mijn oude telefoon stuk is gegaan met een zeilongeluk. Binnen twee dagen ben ik weer mobiel met een iPhone die niet van nieuw te onderscheiden is. Super service en de kwaliteit is top!!!

Goedkoopste en super snel.

overzichtelijke website, beste prijs uiteindelijk en super snelle levering, en product zie er goed uit!

Snelle betrouwbare service

Heb voor de derde keer een bestelling gedaan bij mobico. Altijd een snelle levering en reactie bij onduidelijkheid.

Service is super

Kwaliteit is niet te evenaren, betrauwbaarheid

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL