Filter

Prachtig

Snel geleverd Iphone 11 ziet er nieuw uit batterij 100% zeker een aanrader.

Buitengewoon goed

Snel en efficient besteld en geleverd

Super goed!

Heel blij mee, goede telefoons!

Keer op keer incomplete service

Ik heb binnen 1 jaar en 3 maanden nu al 4 keer mijn mobiel moeten retourneren bij Mobico, Terwijl ik de zo goed als nieuwstaat versie heb gekocht bij hen! Onacceptabel want je kiest die optie met bepaalde verwachtingen. Ik krijg telkens een telefoon terug met mankementen zoals : - Slechte batterij die gauw heel snel leeg ging - Touchscreen die niet werkte (het scherm liet zelfs binnen 2 maanden aan de bovenkant helemaal los) - Mobiel viel continue aan en uit (en nee, dit was geen probleem van oude software o.i.d. Alle instructies om dit mogelijk op te lossen zijn opgevolgd) Er wordt je in ruim 1 jaar maar liefst vier keer gevraagd je telefoon terug te sturen. Makkelijk gezegd, maar iedere keer ook heel vervelend om een week zonder telefoon te zitten. Zeker als die keer op keer incompleet gerepareerd terugkomt. Ik baal hier waanzinnig van. Je krijgt echt het gevoel dat het niet uitmaakt welke refurbished versie je kiest en dat de nieuwstaat optie pure upselling is van Mobico, in plaats van dat je daadwerkelijk een betere kwaliteit telefoon krijgt.

Waardeloos, besteld, betaald nooit iets verzonden.

Waardeloos, dit lijkt het meest op oplichterij.

Snelle service, alles top in orde.

De score liegt er niet om!

Over Mobico kan ik maar 1 ding zeggen: geslaagd Cum Laude op alle vlakken: de klantvriendelijke en zeer efficiënte website, de ongelooflijk snelle afhandelingsprocedure: na order een half uur later in transit, de dag erna al geleverd..het product, in mijn geval een I-Phone 8 status als nieuw, was niet gelogen: toestel heeft een mint condition, gratis hoesje, beschermglas en basis accessoires inclusief, verzending gratis en ja ik woon in België en dan de prijs: ik heb geen goedkopere versie kunnen traceren...refurbished? Ik had er steeds goede ervaringen mee maar Mobico slaat alles!

Snel geleverd en iphone is in goede staat.

Prutsers op en top

Iphone12 gekocht, werd later geleverd dan beloofd en bleek ook nog niet goed te werken. Kon alleen handsfree bellen anders hoorde je niets. Helaas daarna van de fiets gereden waardoor deachterkant kapot was. I.v.m. garantie ter reparatie aangeboden bij Mobico. Zelf afgeleverd, snelle reactie op de schade kost €230,00 om te repareren. Direct betaald. Zijn inmiddels ruim 2 weken verder en het toestel is nog steeds niet gemaakt. Bij Reairpoint duurt dit max 2 uur. Contact verloopt zeer moeizaam en er is iedere keer een andere reden dat het toestel nog niet is gerepareerd. Kortom prutsers op en top.

Betrouwbaar, snel, goede prijs, goed contact

Heb een Iphone 11 pro max gehaald en is binnen 3 dagen geleverd. Werd duidelijk op de hoogte gehouden en als ik vragen had werd ik goed geholpen door de klantenservice.

Ik ben blij met de service die Mobico mij heeft geboden.

De telefoon kwam snel Alle artikelen waren aanwezig De telefoon doet het goed

Matig

Vorige telefoon iPhone 8 batterij was niet goed 85%, lag binnen het jaar meer op de lader. Was wel contact geweest met Mobico, ik kon naar Amersfoort komen om de telefoon te laten maken. Of opsturen, maar dat was geen optie voor mij, ik heb telefoon dagelijks nodig voor mijn werk en ik kan hem niet missen. Nu iPhone 11 besteld, ik zet nog bij de notitie een opmerking ik hoop dat deze batterij wel 100% is wat blijkt deze batterij geeft 80% aan dus deze batterij is ook niet goed. Geen optie meer, ga de volgende keer voor een nieuw toestel

Erg blij met mijn nieuwe IPhone en de fantastische snelle service!

Voor herhaling vatbaar!

Makkelijk in gebruik

Fijn in gebruik en de foto’s zijn mooi en helder!

Jullie zijn geweldig

Jullie zijn de best

Goede prijs/kwaliteit

Heel mooie refurbished iPhone 11 gekocht met snelle levering. Alles tiptop in orde.

Goede ervaring met deze telefoonaanbieder!

Refurbished, als nieuw! Ik was sceptisch maar heb nu ervaren dat het perfect is. Eindelijk mijn droomtelefoon kunnen kopen met de laagste prijsgarantie!

Uitstekende kwaliteit en betaalbare prijzen

Zeer tevreden met het product. Zal het zeker aan iedereen aanraden.

Super goeie levering

de levering was super goed en super snel. erg tevreden over hoe er gecommuniceerd word naar de klant.

top telefoon en service snel binnen

goede telefoon ookal is her refurbisch

Vertrouwd,snel, en een goede service!

Overzichtelijke, en makkelijk te navigeren, website. Er staat duidelijk vermeld wat de staat van een toestel is. Zeer snelle levering. Veel keuze uit kleuren en modellen. Er zat zelfs een hoesje bij. Ben zeer tevreden over Mobico!

perfect

Gisteren voor de derde keer een telefoon besteld. Telefoon zoals beschreven en de levering binnen een dag in huis.

Duidelijke site, prima telefoon en snelle service

Op de site is heel duidelijk wat je kunt verwachten, wat meegeleverd wordt een wat de kwaliteit van de telefoon is. Bij de snelle levering, na een dag, blijkt dat de telefoon is zoals beschreven.

Super handige site, snelle levering, ik had de telefoon savonds besteld en de volgende dag al in huis!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL