Filter

Snelle levering en alles zoals beloofd.

Geen verrassingen is zo fijn! Gewoon afspraak is afspraak. Eerlijk gezegd zie ik dat niet vaak meer. Het toestel is lekker groot en het overzetten van de data van de oude naar de nieuwe is een eitje! Voor zo'n digibeet als ik, is dat een verademing. Ik heb het zonder hulp zelf kunnen regelen van toestelselectie tot installatie. Geen vagen meer, alles is duidelijk en overzichtelijk. Mobico werd me aangeraden als prijsconcurrerend en inderdaad... geen goedkopere kunnen vinden. Hier spreekt een tevreden klant!

Heel goed.

Goede snelle levering en telefoon ziet er erg goed uit. Blij mee.

Heel goed geregeld.

Heb op mijn donderdag het ene toestel teruggestuurd en op maandag stond het geld alweer op de rekening. Andere besteld en ook keurig op tijd geleverd. Een dikke 10 waard

Telefoon werd de volgende dag al bezorgd! Ik heb de Iphone 11 met lichte gebruikssporen besteld, maar ik heb geen krasjes of wat dan ook. Echt top!

Super snel en top.

Makkelijk te bestellen en binnen 24 uur geleverd. Helemaal top. Mooie telefoon zonder enig krasje.

Voldoet helemaal aan de verwachting.

Zie hierboven

Ideale telefoon

Een ideale telefoon voor frequent gebruik. Niet te groot. Voldoende geheugen.

Onze favoriet voor refurbished iPhones

Onze kinderen (tweeling) zijn inmiddels 15 en sinds ze een telefoon nodig hadden voor de middelbare school hebben ze allebei herhaaldelijk nieuwe iPhones nodig gehad (telefoon laten vallen, gebotst, in de schooltas). We bestellen voor hen dan altijd een refurbished iPhone bij Mobico. Ze hebben verschillende prijzen, afhankelijk van de versie en externe gebruikerssporen.En onmiddellijke levering, plus goed klantencontact. Aanrader, heel blij mee!

Super site, wat er staat klopt en een snelle service

De I-phone 11 bekeken op de site. Zeer handig om te kijken wat er is, wat de bijpassende prijs is en hoeveel geheugen je wilt hebben! Betaling en levering gaan zoals het hoort, je kunt het pakket direct volgen en twee dagen later werd de telefoon keurig afgeleverd. De derde telefoon alweer in het gezin via Mobico! Ik zeg doen!

Zaaaaaalig

Een witte XS helemaal up cycled, mooi hoesje en lader en scherm goed beschermd! Snelle levering daags nadien. Heel tevreden! Aanrader!

Beter dan verwacht

Als er staat ‘gebruiksporen’ dan zijn het te verwaarloosde sporen. Zeer nette iPhones. Ik heb nu 2 gekocht, goedkoper dan Marktplaats.

Top aankoop!

Ik heb zelf al vaker telefoons gekocht bij Mobico ! Zeker een aanrader. Super goede service en mooie telefoons. Mijn iPhone 12 met lichte gebruikssporen leek als nieuw, alleen een paar kleine krasjes op de achterkant alleen. Zeker een aanrader dus!!

Goede duidelijke website

Als je een mobiele telefoon zoekt is er zoveel keuze dat je soms het overzicht mist. Als je dan op de site van Mobico komt wordt het je echt makkelijk gemaakt. Goeie overzichtelijke site.

Prima product zoals beschreven en netjes verzonden

Een iPhone gekocht ziet er super netjes uit! Netjes en optijd verstuurd, en keurig verpakt.

Super! Snel geleverd en goede kwaliteit

Telefoon goed betaalbaar. En goede kwaliteit zo goed als nieuw!

Hele fijne telefoon en het de beelscherm is helemaal krasvrij, maar de achterkant jammer genoeg niet. Ik heb de ene duurste optie gekozen en er stond dat de telefoon misschien krasjes zou hebben, maar die zouden niet zichtbaar zijn op het blote oog. Verder ben ik wel tevreden.

iPhone Xr

Professionele verkoper. Product zoals beschreven.

Snel geleverd!

Telefoon is top!

Top Aankoop

Voor onze kleindochter telefoon aangekocht. Superdervaring zeer makkelijk te bestellen en zeeeeeer snel geleverd. Aan te raden verkoper

Snelle levering!

Ik had mikn telefoon besteld, en een dag later was hij al bezorgd. Echt een top levering! Ook vond ik de actie erg leuk dat je een telefoonhhoesje en screenprotector gratis er bij kreeg!

Helemaal de moeite waard om hier een iphone te kopen. Beter dan ik had verwacht.

Ik heb er een maand over gedacht om mijn eerste iphone te kopen. Ik koos voor de iphone se 2020. De telefoon kwam in veel betere staat aan dan ik had verwacht en sneller dan verwacht. Ik koos de "als nieuw" optie en werd niet teleurgesteld. Ik denk dat de keuze van deze verkoper de volgende keer voor de hand ligt. Koop geen nieuwe iphone, koop er een van Mobico!

Matig

Vorige week refurbished iphone 12 gekocht, stond op de site dat er alleen gebruikssporen zouden zijn en dat de technische staat helemaal goed was. Echter is dit niet het geval, de touchscreen werkt vaak niet en de face ID van de Iphone doet het ook vaak niet waardoor de toegangscode ingevuld moet worden. Erg jammer want ik had er hoge verwachtingen van…

Snelle levering en goede telefoon.

Ik heb de iPhone 12 64gb zwart gister binnengekregen. Ontzettend blij mee en een super snelle levering. Ook zat de gratis screenprotector al op de telefoon.

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf! Ik ben goed geholpen door het bedrijf met vervanging van de accu, hoe ik dat het liefst had. Ook nog geholpen met andere dingen die niet beslist gehoeven hadden. Hele aardige mensen die alles doen aan een goede klanttevredenheid, je word als klant serieus geholpen.

gewoon goed, topkwaliteit en snel geleverd voor beste prijs

gewoon goed, topkwaliteit en snel geleverd voor beste prijs