Filter

SUPER!!

Hi Team-Mobico, Wil jullie SUPER bedanken voor snelle en vlotte levering van een nieuwe Iphone!! Top geregeld…… Order: Bestelling #383816 Aanvang op de website, snelle en overzichtelijke keuze met mooie aanbiedingen! Voor ons waren de wensen snel helder en hebben dan ook direct besteld! Snelle & keurige levering van een gebruiksklare telefoon – super comfortabel!! Nogmaals, dank voor jullie service en absoluut voor herhaling vatbaar…. Groeten van een tevreden klant!

Tot nu toe perfect

Er is geen verschil te zien tussen ‘nieuwstaat’ of een nieuwe telefoon. De telefoon werkt perfect.

Ik heb de refurbished iphone 12 besteld in de staat gebruikt. Er zitten slechts een paar krasjes aan de zijkant maar hij oogt als nieuw. En dat voor deze prijs. Ben er mega blij mee!

geheel tevreden

Al drie keer een refurbished iPhone besteld een iPhone 7 een iPhone 8 en een iPhone 11. Alle drie voldeeden geheel de verwachtingen. De Levering van de iPhone 7 en 8 was idd de volgende werkdag. De iPhone 11 was na het bestellen toch niet op vorraad maar door telefonisch contact met de klantenservice was direct een alternatief iPhone 11 geboden deze was dan uiterraad ook de volgende werkdag geleverd. Tot nu toe geheel tevreden en zouden het zeker aanraden zou ook niet d laatste keer zijn dat wij hier bestellen want speciaal voor de kinderen is een refurbished telefoon geheel voldoende.

snelle levering van telefoon

De telefoon werd snel geleverd. Conditie zo op het oog goed: microfoon werkt en batterijniveau is zeer goed. Ik heb een telefoon met lichte gebruikssporen: feitelijk in het scherm een klein krasje. Achter- en zijkant helemaal nieuw.

Superblij met mijn nieuwe Iphone

Snel geleverd en helemaal als nieuw!

Blij verrast

Snelle levering. Bij het openen van de doos was ik blij verrast dat het toestel eruit ziet als nieuw. Alle toebehoren werden erbij geleverd. Een aanrader.

Hele fijne eerste ervaring achter de rug!

Eerste keer dat ik bij Mobico mijn Iphone besteld heb. Zeer goede service! De dag erna komt je nieuwe gsm al aan met een hoesje en een screenprotector inbegrepen in de prijs. Hij is precies helemaal nieuw, de batterijcapaciteit is nog altijd 100%, ook al is deze gsm gerefurbushed. Ben heel blij dat ik mijn nieuwe gsm bij Mobico besteld heb!

Levering binnen een dag en de telefoon ziet er spik en span uit.

Batterij capaciteit is zelfs 100%..

Oud toestel

Nadat na 2 maanden m'n zoon scherm had laten kapot vallen en we dst ding via verzekering lieten repareren Bleek er een oude accu in te zitten En moest ook vervangen worden Meer dan 450 ding gekocht en voor bijna 3 honderd laten maken das bankrekening van een 14 jarige. En mobico kon natuurlijk niets betekenen Nep bedrijf nooit koop ik er meer wat!

De telefoon doet het niet.

Mijn dochter was jarig en wou een nieuwe telefoon als cadeau. “Vandaag besteld morgen in huis” de volgende dag was het nog steeds NIET in huis!! Ik mailde Mobico en zij zeiden dat de telefoon niet meer op voorraad was! Maar als je op de site kijkt staat dat het nog op voorraad is! Na 3 dagen was de telefoon eindelijk binnen, ook niet eens op de aangegeven tijd!! Mijn dochter probeerde de telefoon aan te doen maar dat ging niet!! We hebben alles geprobeerd, YouTube tutorials, Apple support, alles maar NIKS werkte. Uiteindelijk hadden wij het toestel terug gestuurd. Zij zouden het nakijken en uiterlijk een week later zouden wij het geld terug krijgen. Nu 2 WEKEN LATER STAAT ER NOG STEEDS GEEN GELD OP MIJN REKENING. DIT ZIJN VIEZE OPLICHTERS!!!

Supersnelle levering en goede telefoon

Wow, wat een supersnelle levering. Een refurbished telefoon besteld voor mijn zoon met lichte gebruiksschade. Hij zag er echt uit als nieuw. Zoon heel blij, wij ook.

Fantastische service

Binnen 2 dagen netjes verpakt bezorgd, telefoon was naar beschrijving en kon zo aan de slag ermee! Hartstikke bedankt Mobico

Formidable!

Ik heb mijn Iphone xr van Mobico gekocht en vind dit uitstekend. Zoals beloofd kwam mijn Iphone de volgende dag aan huis en was goed verpakt. De Iphone is in zeer goede staat en ik ben er heel tevreden mee. Ik raad dit zeker aan! Goeie prijs + goeie service!!

Schitterende telefoon voor een goede prijs, flitsende bezorging, helemaal blij mee

Makkelijk te navigeren site, flink aanbod, scherpe prijzen, telefoon besteld, met zogenaamd “ lichte gebruik sporen “ nergens een beschadiging gevonden op de een dag later bezorgde telefoon. Helemaal blij mee.

Uitstekende dienst

Een vriendin had me Mobico aangeraden. Ze leveren je gevraagde telefoon de dag na je aankoop en de prijs is een stuk lager dan bij de concurrentie. Dat vindt ik echt fantastisch! Ik heb een iPhone 12 gekocht ‘als nieuw’ en ben er blij mee je ziet nauwelijks een verschil. Ik raad echt Mobico aan.

Zeer goed ervaring

Mijn iPhone volgende dag binnen gekomen. Heel blij van kwaliteit. Bedankt Mobico. Ik ben zeker dat nieuwe telefoon ook via jullie website kopen:)

Al mijn tweede telefoon besteld en nooit teleurgesteld geweest. Super fijn!!

Besteld als nieuw, de volgende dag was die binnen. Goede service. Ook fijn dat er een screenprotector en lader bij zat. En de telefoon doet het zelf ook heel goed. Ik ben er super blij mee. Mijn tweede aankoop bij Mobico is weer geslaagd!!

Snel en goed

De volgende dag telefoon binnen. Inclusief oplader, hoesje en screenprotector. Ik had er een met zichtbare gebruikssporen besteld, maar ziet er piekfijn uit.

Supersnel geleverd, mooi toestel

Moeten snel een andere iPhone hebben, s avonds besteld en direct geleverd. Alle data draadloos overgezet van iPhone 8 naar de Xs versie zonder problemen en met half uurtje was alles gepiept. Het hele gezin heeft iPhone van Mobico en iedereen is hier super tevreden over. Al jaren kopen we bij Mobico onze Apple iPhones en prima service.

Snelle levering, telefoon is zoals omschreven. Heel blij mee!

De telefoon is goed. Ik heb de iphone 12 besteld in nieuwstaat. De prijs was goed, je kreeg er van alles gratis bij en de screenprotecter was er al opgezet. Gisteren besteld en vandaag in de ochtend gelijk al in huis! Echt super. Het enige wat mij opviel is dat de verpakking niet heel goed was. Het zat niet heel stevig verpakt terwijl het wel een telefoon is. Maar het had ook de postcode kunnen zijn die gewoon wat ruig heeft gedaan!

Uitstekende keuze

Eerst wat terughoudend over refurbished iPhone, maar bevalt prima. Zo goed als nieuw, snel geleverd, in mooie verpakking en met beschermhoesje en beschermfolie voor scherm.

Volgende dag al ontvangen met beschermlaag en hoesje. Ziet er uitstekend uit.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL