Filter

Supersnel een keurige telefoon, licht gebruikt maar ziet als nieuw

In de avond besteld, de volgende ochtend 8:37 on de brievenbus. Niets te zien van lichte gebruikssporen.

Top afhandeling!!

Al meerdere telefoons besteld Altijd top!

Ook voor de tweede keer is Mobico een goede keuze

Voor de tweede keer een refurbished iphone aangeschaft bij Mobico. Wederom zeer tevreden. Het toestel is perfect en was binnen de beloofde tijd bezorgd. Ook voor een volgende keer staat Mobico weer bovenaan mijn lijstje.

Nette levering

Nette levering. Conform verwachting.

supersnelle goed verzorgde levering

Het toestel (iphone 8 refurbished) de ene dag in de middag besteld, de volgende dag rond de middag al in huis. Netjes verpakt, met een nieuwe batterij, bumper, scherm protector en nieuwe oplaadkabel. Heel blij mee!

Zeer nette telefoon en super snelle levering.

Makkelijk te bestellen,de telefoon ziet er uit als nieuw.iphone 11 pro max.de levering was de volgende dag.helemaal top.

Goede telefoon en perfecte prijs

Nadat m’n dochter de telefoon had laten stuiteren dus op zoek naar een vervangend toestel. Uiteindelijk bij MOBiCO terecht gekomen en verbaasde mij over het totaal aangeboden pakket. Dus telefoon met laadblok en snoer met als actie een Schermprotector en hoesje. En dan die prijs….. gewoon €80 goedkoper dan de volgende zonder dit alles. Besteld en benieuwd of het echt waar gemaakt werd en ja hoor de volgende dag geleverd zoals besteld. Nu de telefoon een week in gebruik en niet van nieuw te onderscheiden (besteld al zo goed als nieuw). Je hoeft dus niet te twijfelen of je hier wilt gaan bestellen. Top

Een aanrader! Zowel wat telefoon als bedrijf betreft!

Refurbished Iphone 11 pro max bij Mobico besteld. Kwam in een keurig doosje, als nieuw! Helaas miste het beschermhoesje dat erbij zou zitten, maar dat is met 1 mailtje opgelost. Binnen no time een heel vriendelijk antwoord en binnen twee dagen beschermhoesje ontvangen. Telefoon is gewoon als nieuw, ik kan er niets ontdekken dat ook maar enigszins op een beschadiging lijkt. Voor mij geen nieuwe telefoon meer in het vervolg. Helemaal blij met mijn refurbished toestel! Inmiddels ook een telefoon voor mijn broer bij Mobico gekocht. Fijn dat er bedrijven zijn die service hoog in het vaandel hebben staan, ga zo door! Graag tot een volgende keer....

Heel fijn

Iphone 8 plus besteld. Heel snel, lichte gebruikerssporen zoals beschreven. Zo goed als nieuw!

Goede, snelle, betrouwbare service!

Ik heb veel onderzoek gedaan naar een refurbished telefoon, omdat ik het eigenlijk meestal altijd liever nieuw koop en veel sites niet vertrouw. Ik las veel positieve reviews over mobico, dus ik besloot toch bij hun te bestellen. En ik heb er echt totaal geen spijt van! Er stond bij een telefoon met licht zichtbare gebruikssporen, maar hij ziet eruit als nieuw. Daarnaast kreeg ik hem geleverd in een mooi doosje inclusief screenprotector, hoesje en oplader. Bovendien had ik de telefoon binnen 24 uur in huis. Kortom, ik ben super blij dat ik hier een telefoon heb besteld en het is zeker het geld waard!

Goed en betrouwbaar

Ik heb deze telefoon net 2 dagen en ik ben zwaar tevreden met de conditie hoe deze telefoon binnen kwam als je zit te twijfelen om ook een iPhone te kopen koop hem hier want het is 100% betrouwbaar en je gaat er geen spijt van krijgen!

Goede telefoon

Ik heb twee weken geleden een iPhone XS gekocht met lichte beschadigingen. Er stond op de website dat er geen ernstige krassen op de telefoon zaten maar dat er misschien lichte krassen op het scherm zouden zitten. Die zitten er niet op dus dat is top. Verder ziet de rest van de behuizing er ook goed uit en werken de camera's en scherm zoals verwacht. Ook zat er een gratis screenprotector bij die mooi geïnstalleerd is en een simpel hoesje (die ik zelf niet voldoende beschermend vind maar het is toch een fijne extra). De twee kleine problemen die ik wel heb zijn dat de 'touch to wake' functie het niet doet (ook al heb ik die wel aangezet in de instellingen), en dat er de telefoon zegt dat de batterij een onbekend onderdeel is en dat ik daardoor niet kan zien in welke staat de accu is en niet weet of die het naar behoren doet. In ieder geval lijkt de accucapaciteit tot nu toe redelijk, maar als ik problemen krijg hoop ik dat Mobico mij gepast zal helpen.

Heel erg blij!!

Ik heb voor het eerst een Iphone gekocht. Ik vergeleek verschillende sites en vond dat Mobico veruit de beste Refurbished site is. Ik kreeg namelijk een gratis screenprotector, hoesje en lader! Ik heb de Iphone 11 64gb Wit Nieuwstaat gekocht. Ik ben 14 jaar en eigenlijk was deze te duur voor mij maar ik heb toch wat geld bij elkaar kunnen sprokkelen. Ik ben er erg tevreden over en weet al bijna helemaal hoe een Iphone werkt! (Binnen 1 dag) Ook de levering was goed, hij kwam de volgende dag al in huis! Ik kreeg een 100% batterij en dat is top!! Ik hoop dat ik het bedrag terug win want dat scheelt bij heeeel veel uren werken.

Zeer goede klantenservice

Er was een probleem met mijn iphone en binnen een dag is dit opgelost

Refurbished is toch niet voor mij maar prima klantenservice

Mooie iPhone SE 2020, niet van nieuw te onderscheiden. Snelle levering. Zeer tevreden.

Goede telefoon rare batterij

Goede telefoon, met bundel van beschermlaag. Stom hoesje uit bundel Camera is aan buitenkant beetje beschadidg Batterij klopt niet met telefoon Verder telefoon in topstaat

Snelle levering, toestel als nieuw en goede klantenservice

iPhone11 besteld met lichte gebruikssporen. Direct de volgende dag ontvangen met screenprotector en hoesje. Telefoon uitwendig als nieuw, top! Na 2 dagen gebruik laadt de telefoon niet meer op. Heel vervelend. Gelukkig is dit na contact met klantenservice snel en goed verholpen. We ontvingen een vervangend toestel als nieuw welke prima werkt. Het contact met klantenservice verliep erg prettig.. Complimenten daarvoor!

Snel geleverd en toestel in keurige staat

Voor de 2e keer een order bij Mobico geplaatst. De telefoon werd direct de volgende dag al geleverd en ziet er keurig uit. Wij zijn erg tevreden.

Goede telefoon, snelle service

Ben heel tevreden met mijn refurbished telefoon. Had het alleen prettiger gevonden als de glazen screen protector die erbij geleverd zou worden niet al van te voren op de telefoon was geplakt. Ik doe dit liever zelf want zoals hij is geleverd zat hij een beetje scheef. Verder heel tevreden.

Prima tevreden over mijn iPhone 12 Pro 256GB. Ik twijfel een klein beetje over de batterij. Naar mijn idee gaat die best snel leeg.

Heel mooi toestel Iphone 11

Eerst een toestel gekocht met zichtbare gebruikssporen, maar dit was toch te vuil... daarna een nieuw gekocht als nieuwstaat en niets op aan te merken! Heel mooi en degelijk! Eerste toestel teruggestuurd en bedrag onmiddellijk terug gestort!

Voor herhaling vatbaar

Zeer tevreden over de kwaliteit en service!

Mega blij ermee

Ik heb een iPhone 12 hier gekocht Echt ontzettend blij mee! Er zit al een beschermlaagje op en er zit een hoesje bij. Precies zoals omschreven heb ik heb gekregen Ik had dit nooit verwacht Ik raad iedereen aan om hier je telefoon te kopen Voor zo weinig geld ook! Top!!

Goede kwaliteit en veel extra’s. Lage prijzen en lange garantietermijn.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL