Filter

Top telefoon top service

Refurbished iPhone XR gekocht . Prijs top , toestel top en de service top. Zeker een aanrader .

Snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding!

Ik heb onlangs een iPhone Xr bij mobico besteld. Ik was erg tevreden met de gemakkelijkheid op de website en de snelle levering.

Vlot en fijn

Ideaal platform voor een goede telefoon met alles erop en eraan

Goed product en snelle levering

Eind van de middag IPhone besteld, werd de volgende ochtend al bezorgd. Prima product. Dit is de 3e IPhone die ik bij Mobico besteld heb. Altijd uitstekende service.

Goede prijs

iPhone 11 was goedkoper dan elders!

Snelle levering en boven verwachting

Mijn eerste refurbished telefoon. De volgende dag direct in huis. Gekozen voor een iPhone 11 met lichte gebruik sporen maar het lijkt gewoon gloednieuw! Fijn dat er meteen een hoesje bij komt en de screenprotector er meteen opgeplakt was.

Snel en goed

Telefoon was volgende dag binnen met alles erop en d’r aan. Werkt goed. Super blij mee!!

Perfecte deal!

Ik wilde mijn Iphone 7 upgraden naar een Iphone 11. Natuurlijk geen nieuwe wegens prijs en milieu. Vond een Iphone 11 tegen een concurrerende prijs bij Mobico. Met garantie. De telefoon die ik binnenkreeg is niet te onderscheiden van een nieuwe. De verzendtijd was perfect (vandaag besteld, morgen in huis). Kortom een perfecte deal. Kom zeker weer terug als ik mijn Iphone weer wil upgraden.

In één woord geweldig.

Via onze dochter aan Mobico gekomen, echt super snel bezorgd, zonder problemen alles overgezet, en de I-Phone is niet van nieuw te onderscheiden. Dus in één woord geweldig. Ook voor de volgende keer MOBICO.

Blij met de telefoon

Ik krijg mijn iPhone snel en hij werkt heel goed.

Mooie telefoon en snel geleverd

Ruim assortiment en snelle levering

Fan-tas-tisch

Zeer goeie service online en goed geholpen. iPhone voldoet aan alle eisen en werkt naar behoren!

Netjes geregeld!

iPhone 8 als nieuw besteld, super geregeld! Inclusief hoesje en screen protector (die was al aangebracht)

Super iPhone 8

Wat een geweldige site, ze verkopen wat ze beloven. De iPhone ziet er goed uit en je krijgt er een gratis hoesje en screenprotector bij. Mijn zoon is er blij mee. Ik was getipt door een collega die ook al zo blij was met haar iPhone.

perfect

Ik had mijn telefoon besteld, wat erg gemakkelijk ging omdat de website erg duidelijk is. Ik kreeg daarna gelijk de facture van mijn telefoon en ik werd op de hoogte gesteld wanneer ik de bestelling zou ontvangen.

Echt een top site

Ik heb het besteld en de volgende dag binnen en op de opslag klopte en er zat een nieuwe batterij in ze houden zit aan de beloftes die ik heb aan gegeven bij de bestelling echt een top site er zit ook een oplader bij ik ben er erg blij mee! Ik raad je het aan.

Aankoop iphone xs max

Heel goede kwaliteit! Zeer tevreden over mijn

De service van Mobico is prima. De bestelling wordt snel op orde gemaakt. Het gekochte product ( Iphone 8 plus) is refurbisch. Hier is nauwelijks iets van te merken.

Zeer slecht

Ik hier geen telefoon kopen! Ik heb de telefoon net meer dan een half jaar. Vandaag een andere telefoon gekocht omdat de telefoon die ik bij mobico heb gekocht een iphone xs. Nu hellemaal niks meer deed alleen aan de oplader wou die nog opstarten. Nu bij een erkend reparatie bedrijf hebben ze de telefoon open gehaald. Ze gebruiken rotzooi de accu en het beeldscherm is van heel slechte kwaliteit. De accu werd niet herkend door de telefoon. Daar ook over gebeld maar dat hoorde zo zeiden van klantenservice. Mensen koop geen telefoon bij dit bedrijf echt niet doen. Ik waarschuw jullie koop niet een telefoon bij mobico Mvg dirk jan de vries

Snelle verzending telefoon zag er als nieuw uit

Ik kreeg het pakketje binnen in 1 dag, de telefoon zag er als nieuw uit ook zat er een telefoonhoes bij en een oplader ook en beschermlaag die zat al op de iPhone.

Totale rust

Lekker m’n telefoon besteld en de dag daarna kwam hij al binnen. Helemaal top alles erbij zelfs een gratis hoesje en screen protector. Gewoon geen gezeur.

geweldig snelle levering van de I-phone 10

Maandag heb ik de bestelling gedaan, betaald en kreeg meteen de factuur, track/trace bericht dat dinsdag de telefoon al tussen 1000 en 1200 uur zou worden bezorgd. Inderdaad werd de telefoon geleverd plus een bevestiging dat deze geleverd was. Mooie telefoon zonder gebruikssporen in doosje met oplaadkabel, steker en pinnetje voor het plaatsen van de chip. Alles perfect verpakt. Ik ben uiterst tevreden en kan de aanschaf van een ge-refurbished I-phone via Mobico van harte aanbevelen.

Product zoals verwacht en snel geleverd.

Het product kwam zoals verwacht binnen. Erg lichte beschadigingen op de behuizing waar je geen last van hebt als je een hoesje en glasplaatje erop hebt.

product voldoet aan mijn verwachtingen en de beschrijving, snel en zorgvuldig geleverd

Supermooie iPhone 8

Mijn dochter is heel blij met haar iPhone 8 Met lichte gebruikerssporen die er naar mijn mening niet zijn. De accu is ook goed met een capaciteit van 97%. Kortom ik ben zeer tevreden. Zeer snelle levering.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL