Filter

Geweldig!!

Bestelling geplaatst en volgende morgen al geleverd met hoesje en screenprotector erbij. Batterijconditie 100 %

Is mijn 2de i-phone die ik bij Mobico aankoop en opnieuw zeer blij

Om 18u besteld, de dag erna om 11u in België al afgeleverd. Sneller kan niet. Toestel was helemaal zoals aangekondigd: in nieuwstaat. Batterij conditie is 91% en dit cijfer had ik liever wat hoger gezien. Nu, al bij al toch zeer tevreden met mijn nieuwe Iphone.

Super!!!

Ik heb de Iphone XR gekocht bij mobico en echt super service. Mooie telefoon en met de batterij geen enkele problemen, laad gewoon op tot 100%. Je moet er zeker kopen.

Supersnel en zeer goed

In de avond een nieuwe telefoon gekocht, waarnaar hij de volgende dag al was bezorgd en aan de specificaties voldeed zoals beschreven! Echte aanrader!

Top telefoon en service

Iphone 12 met lichte gebruiks sporen besteld omdat als nieuw niet op voorraad was. Na de snelle levering vond ik het toch teveel gebruikssporen hebben en retour gestuurd. Vlot mijn geld terug gekregen en inmiddels was de iphone 12 als nieuw op voorraad en deze besteld en deze ziet er perfect uit. Dit is de 4e iohone die ik bij Mobico heb gekocht en was altijd een perfecte telefoon.

Prima ervaring

Ik heb hier eerder een telefoon gekocht, een als nieuwe staat. Die was helemaal mooi. Nu heb ik weer een telefoon gekocht deze ook als nieuw, maar ik zie wel een aantal krasjes dus ik denk dat deze eerder in de categorie licht gebruikt gezien. Voor de rest top.

Snel en uitstekend

De telefoon kwam snel toe De gsm is splinternieuw geen enkele opmerking Kwam met doos en lader ben er heel blij mee Zeker een aanrader!!!!

Geweldig!

Helaas is mijn oude iPhone X kapot gegaan en heb ik wegens werk snel een nieuwe nodig gehad. Mobico had een iPhone 12 klaar liggen en heb aangegeven of deze op dezelfde dag nog verzonden kon worden. Diezelfde avond krijg ik een mailtje en de volgende dag is die in huis!

Zo goed als nieuw alleen batterijcapaciteit maar 88

Hele mooie telefoon, geen beschadigingen alleen jammer dat de batterij snel op gaat.

Second time buying Iphone through Mobico

Fast delivery and phone looks like new

Met mijn eerste salaris een refurbished telefoon gekocht en ben heel erg tevreden. Kwaliteit voor mijn zuur verdiende geld. Bedankt

Betrouwbare site: goede kwaliteit voor een goede prijs

Eerst had ik een iphone 11 besteld, maar achteraf wou ik toch liever een iphone x. Was geen probleem, ik kon de iphone 11 terugsturen. Geld teruggekregen, een iphone X besteld bij Mobico en de volgende dag ontvangen. Alles werkt prima, beter voor het milieu en de site heeft een ruim aanbod voor een lage prijs.

Boven verwachting mooie telefoon

Blij met deze IPhone. Lekker snel, ziet er als nieuw uit en ligt lekker in de hand.

goed en snel

de site is overzichtelijk met veel goede filter mogelijkheden. je selectie en zoektocht naar het juiste gewenste toestel maakt dit makkelijk. inclusief de mee geleverde accessoire kam Mobico er ook het voordeligste uit. het enige minpuntje dat ik heb is dat er in het toestel geen originele "Apple accu" zit.

Goede vlotte service

Nette prijzen en goede service, Meerdere keren hier al iPhone gekocht, Één keer probleem mee gehad, direct opgelost. snelle en goede service, Ronald

Geweldige iphone 8 zgan!

Snelle en goede levering! Iphone ziet er zo goed als nieuw uit. Met een beschermplaatje en de originele oplader (nieuw).

Subliem

Tweede keer een refurbishd iPhone ik Mobico aangekocht ! Mobico doet wat het belooft : als nieuw toestel én volgende dag levering binnen het voorziene tijdslot !! Suuuper ! Dank

altijd top kwaliteit

Snelle levering, top gsm voor een lage prijs

Uitstekend!!

Ondertussen de 4e iphone besteld. Snel geleverd, nette iphone voor een mooie prijs!! Iedereen aan te bevelen!

Compleet en wat je mag verwachten

Mobiel komt na wat ze zeggen

Prima’s telefoon snel geleverd

Prima refurb telefoon alleen jammer dat schermbeschermer kapot werd geleverd

Duidelijke informatie en snelle, goede levering!

Duidelijke informatie en snelle, goede levering!

Heel fijn contact! Goede levering en product ook goed.

iPhone XS MAX als nieuw.

Mijn IPhone XS max zat zelfs een nieuwe batterij in 98 procent. Ik ben heel tevreden met deze telefoon. Vorige bij een ander gekocht. Niet tevreden moest zelfs een nw batterij in.

Top model

Werk goed