Filter

Goede telefoon, goede prijs

Gezocht op een Thuiswinkelwaarborg aangesloten refurbished reseller. Met goede reviews een iPhone Xr gekocht voor onze dochter: Op de duidelijke Mobico website een keurige iPhone voor een nette prijs gevonden. De communicatie is keurig en de levering super snel! Een aanrader!

Leverbetrouwbaar

Derde keer dat ik een refurbished iPhone koop via mobico, kwaliteit is goed en leveren snel!

Perfect!

Doen wat ze vertellen

top service

Al meerdere toestelletjes gekocht bij Mobico. Enkel maar goede ervaringen. Ook al eens toestel met defecten gehad, maar wordt steeds adequaat opgelost. Prima communicatie en snelle afhandelingen. Na verzending het pakketje steeds ontvangen binnen de 24 uur, ook in België.

Snel soepel en goede kwaliteit

Ik had een nieuwe telefoon nodig en besloot voor de 2e keer eentje uit te zoeken bij mobico. De vorige heeft bijna 3 jaar zorgeloos gewerkt dus ik heb vol vertrouwen weer hier besteld. Binnen 24 uur had ik mijn iPhone XS met alles er op en er aan. “Lichte gebruikerssporen” was de omschrijving maar het ziet er uit als nieuw. Helemaal top!

Snelle levering, nette telefoon

Stond lichte gebruikerssporen, wij zien ze niet. Dik tevreden

Mijn telefoon was kapot en ik had snel een nieuwe nodig. Omdat ik het geweldig vind dat toestellen tegenwoordig gerecycled worden wilde ik een refurbished toestel. Mobico had goede aanbiedingen en een duidelijke website. Toestel besteld mét gebruikers sporen. Volgende dag in huis, keurig verpakt en gebruikssporen waren nauwelijks te zien. Tot nu toe werkt het toestel perfect. Aanrader!

Snelle en nette levering.

Snel geleverd, en je krijgt wat is beloofd.

Prima service en kwaliteit.

Snelle levering en kwaliteit zoals omschreven (als nieuw).

prima en snel geleverd

prima en snel geleverd

Echt hele goede telefoon voor het geld dat je betaalt

Ik heb een iPhone XS Max gekocht met lichte sporen. Ik heb nog nergens sporen gezien. De telefoon werkt als nieuw.

Heb gekregen wat ik besteld heb iPhone Xr 128GB

Selecteren, bestellen en betalen op de website verliep moeiteloos, Donderdag besteld en zou vrijdag geleverd moeten zijn maar PostNl is bedroevend. Deze Xr 128GB in het rood ziet er uitstekend uit, je moet zoeken naar de lichte gebruikssporen. Batterij is vervangen geweest dus we zitten een jaar of twee goed. Prijs/kwaliteit/service zijn me ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ waard.

uitstekend

Telefoon ziet er goed uit, doet precies wat hij moet doen en werd snel geleverd! Heel tevreden!

Top product screenprotector zat erop en de hoes ook (gratis) telefoon doet het zoals omschreven

Klasse

Top producten voor een mooie prijs!

Voor mijn dochter een iPhone XS gekocht voor het nieuwe schooljaar. De iPhone was snel geleverd en niet van nieuw te onderscheiden, dus weer helemaal Top!! Dit is alweer de derde iPhone die wij bij Mobico gekocht hebben en zeker niet de laatste. Fijne service omdat er gelijk ook een screenprotector netjesgeplaatst is en daarbij ook nog eens een hoesje gratis mee geleverd. Op naar de volgende aankoop bij Mobico.....

perfecte staat

Ik kocht mijn iPhone XS in nieuwstaat. ik was heel ongeduldig om hem te krijgen, en het stelde niet teleur! ik was heel blij dat ik een hoesje en een screen protector erbij kreeg. Wat nog beter is, is dat de screen protector er al op zat zodat ik het zelf niet meer moest doen, want dat mislukt toch bijna altijd. ook kreeg ik mijn gsm de dag na bestellen binnen wat echt geweldig is. alles is hoe ik het verwacht had en meer! heb al van verschillende mensen over andere refurbished websites gehoord en die waren allemaal slecht dus ben superblij dat ik een betrouwbare site heb gevonden!! Bedankt Mobico!!!

vlotte levering, goed apparaat

zeer tevreden

Top aankoop

Ik heb al meerdere malen een bestelling geplaatst op mobico. En elke keer is het een goede aankoop. Heel goede service en goede kwaliteit!

Prima gsm

De telefoon werkt helemaal goed niks op aan te merken, alleen jammer dat de gsm niet al was opgeladen maar voor de rest is het perfect!

Hard stille goeie telefoon voor het geldt

iPhone XS 64 Gb voor de prijs is het een hele goeie telefoon geen spijt als je een telefoon zou kopen haal hier op de deze site je telefoon echt heel betrouwbaar

super mooie iPhone 11

Snelle levering. Erg mooie kleur telefoon! Ik ben er erg blij mee.

Top kwaliteit en snelle levering

Voor de 2e keer een refurbished iPhone besteld bij Mobico. Kwaliteit is top, meegeleverde accessoires ook dik in orde! Vandaag besteld, morgen geleverd is ideaal. Al eerder bij concurrenten besteld, maar liep daar steeds tegen teleurstellingen aan. Voor mij alleen nog maar Mobico!

Prettig toestel voor een goede prijs

Dit is mijn 2e telefoon via mobico en ik ben nu 2 keer zeer tevreden het toesrel werkt goed, was de volgende dag in huis en werkt naar behoren

Voldoet aan verwachting

De telefoon is zoals omschreven. Hij heeft lichte beschadigingen, maar deze zijn niet storend en werkt verder prima

Snelle levering , lage prijs, telefoon zo goed als nieuw

De telefoon wordt snel en compleet geleverd voor een zeer lage prijs.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL