Filter

Snelle levering , lage prijs, telefoon zo goed als nieuw

De telefoon wordt snel en compleet geleverd voor een zeer lage prijs.

Uiteindelijk kwam het goed!

Het bestellen en ontvangen van de telefoon ging prima. Helaas deed de simkaart het niet goed in de telefoon. Contact via klantenservice verliep netjes, ik kreeg nog wat dingen om uit te proberen en anders mocht ik de telefoon terug sturen. Helaas hielp niets, en toen kwamen we er ook nog achter dat de batterij in de nacht leeg liep terwijl er niets mee gedaan werd. Dus de telefoon terug gestuurd, en na ruim een week kregen we een vervangende telefoon. Nu werkt alles prima, en ben ik helemaal tevreden!

Echt een top telefoon en kwaliteit! Deze aankoop is zeker geslaagd bij Mobico.nl

Ik ben super blij met me nieuwe iPhone 11! Ik had mijn telefoon in de categorie ‘Nieuwstraat’ gekocht. Dat klopte helemaal, er zat geen een schrammetje op de telefoon. De batterij doet het ook heel goed en ik vind het fijn dat ze alvast het beschermlaagje op de telefoon hebben gedaan. De inhoud van het doosje klopte ook helemaal, dat vind ik heel fijn. Alleen het doosje waar me telefoon in werd geleverd zat een beetje los. Voor de rest helemaal top!

Top webwinkel!

Snelle levering, top service, en een top toestel! Im ben helemaal tevreden!

Over de gehele linie fantastisch

Top.

Better than expected

I got an iphone 11 from mobico because i broke mine in Netherlands and needed one asap! Got it shipped in two working days, i got the 3 star version which is sort of used but it looks brand new! the battery is 100% and it has no scratches, also got a case and all the accessories and it was grat price for amazing cindition! I couldnt be more satisfied with my purchase and I would for sure buy from here again!

Overzichtelijke en snelle service

S'middags de telefoon besteld en binnen de 24 uur in bezit, super fijne geregeld !

Mijn Samsung ging na 2 jaar en een maand kapot. Er zat 2jaar garantie op dus de beste keuze was wel om een nieuwe te kopen. Ik kwam via kennis op deze site terecht en heb toen meteen besteld. Eerst dacht ik dat refurbished echt niet zo goed zou zijn maar het is zo goed meegevallen er zat niet eens een krasje op. Ik ben nu zo blij ermee dus kom de volgende keer ook weer terug.

Super topp!!!!

Super fijne telefoon. Geen problemen mee. Alles na gekomen wat ze op de site zeggen. Echt helemaal top super blij mee!

Niets te wensen over

De allernieuwste, grootste en duurste iPhone, dat hoeft niet voor mij. Maar mijn stokoude 6 was wel toe aan een update, omdat steeds meer apps niet meer konden worden bijgewerkt. De iPhone SE (2020) die ik heb uitgezocht, heeft hetzelfde handzame formaat van mijn oude model en past daardoor in de broekzak. Hele belangrijk. De SE (2020) was leverbaar in de conditie 'als nieuw'. Ik vraag me af wat er nóg beter zou kunnen. Niets: deze refurbished SE ziet er volkomen nieuw en perfect uit. Bovendien in één dag geleverd, precies zoals beloofd. Wat zou ik dan nog te wensen over hebben?? Niets toch?

Makkelijk

Goed en makkelijk. Goede kwaliteit en snel geleverd

Geen marktplaats meer

Prijs goedkoper dan marktplaats en hier met garantie!! Normaal ga ik altijd eerst op marktplaats kijken of er iets in de buurt te vinden is. Prijs viel me wat tegen en dus ging ik verder kijken en vond Mobico voor een prijs die ver beneden de gemiddelde marktplaats prijs ligt. En de zekerheid van een 100% accu, nieuw snoertje, lader en dat alles met garantie ook nog. Kortom voor mij geen marktplaats meer!

Slechte service Update

Update over oorspronkelijke recensie: Na plaatsing van een slechte recensie (zie hieronder) op de diverse sites kwam de service afdeling wel in actie. In 1 keer begrip en bereidwilligheid het op te lossen. Ik heb inmiddels de 10 euro en verzendkosten retour ontvangen. Maar met wel het verzoek om mijn beoordeling aan te passen, inclusief hoog cijfer, of te verwijderen. Ik kan het niet over mijn hart krijgen om nu 4 of 5 sterren te geven. Dat voelt als omkoperij. Al met al is het nu wel een (krappe) voldoende voor mij. Vandaar 3 sterren. Het verklaart waarom er relatief weinig slechte recensies zijn... als anderen dit ook meemaken en vervolgens hun slechte recensie verwijderen wordt het nooit duidelijk hoe Mobico werkt. Kortom: als je meteen een goed toestel hebt: Fijn voor je, dat gun ik iedereen!! Maar als er iets is en je bereikt niets met telefoontjes en mailtjes: een slechte recensie schrijven helpt wellicht, dan komen ze wel in actie.... Zelf heb ik besloten bij Samsung te blijven, dan heb ik het voor hetzelfde geld een fantastisch nieuw toestel. Wil je persé een IPhone, dan zou ik oprecht overwegen om toch wat langer door te sparen en voor een nieuwe te gaan via een bekende en gerenommeerde leverancier. Oorspronkelijke recensie: Iphone had vlekken op camera. Kan gebeuren. Alleen hoe is dan de service.... slecht kan ik zeggen. Moest toestel zonder accessoires retourneren, voor eigen rekening. Geen terugkoppeling of het goed ontvangen was of status retour. Na aantal keren bellen, met iedere keer lang in de wacht, iedere keer reactie dat het goed zou komen. Uiteindelijk gevraagd om geld retour, omdat ik er geen vertrouwen meer in had. Ook hiervoor aantal keren moeten bellen, en ook weer lang in de wacht. Uiteindelijk is het geld, na weken, retour gekomen minus 10 euro omdat accessoires niet mee gestuurd waren. Pfff..... was ook niet eerste opzet. Wilde gewoon een goed werkend toestel met goede reparatie/omruilservice....

Zeer betaalbaar en goede kwaliteit

Net zoals een nieuwe gsm!

Goede keuze, vlotte bezorging, correct toestel.

We zijn tevreden met onze keuze voor Mobico.

Geweldig!

Supersnelle service! Binnen een dag was de Iphone 12 binnen, zonder krasjes met de screenprotector er al op geplakt. Tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer die verstuurd werd enz. Heb het toestel nu een halve dag in gebruik en voor zover ik kan zien doet ie t goed.

Mooie nieuwe telefoon ontvangen!

Ik heb de iPhone 11 64 gb besteld. Ik ben over gestapt van Samsung naar iPhone en dat bevalt prima! Ik heb de telefoon binnen 2 dagen ontvangen. Hij zag er prima uit zonder beschadigingen ( ik heb hem als nieuw besteld). Ik kreeg er alleen wel een kapot kabeltje bij maar voorderest deed alles het prima! Voordat geld een goede deal! Zeker aan te raden!

Absolutely Mind Blowing !!

I never believed in refurbishing phones, but as the latest iPhones are expensive, I would like to try an iPhone8 which serves my usage, in Mobico I got the iPhone-8 for 199Euros (Like a New) - even I was ready even if there is scratch, but Mobico surprised me, the phone is just like new and I haven't observed any scratches just a small white line you won't even see its there, you guys are doing a great job. Battery Health is 93%-95% which is also good. I'm Happy about the product.

Mijn XsMax als nieuw is schitterend, ik ben er trots op.

Prachtig toestel, ziet er nieuw uit. Snel geleverd en uit ervaring steeds een goede service gekregen. Mobico uw vertrouwen waard.

Besteld en heel snel al binnen telefoon besteld als "lichte gebruiksporen" klein krasje op de behuizing van de telefoon ik raad het zeker aan

Perfect afgehandeld

Er was een probleem met de iphone die ik besteld had en wou mijn geld terug,dat was geen enkel probleem en binnen een paar dagen had ik mijn geld volledig terug,top

Super tevreden zeker aan te raden

Een dag geleden Alles was helder en duidelijk Ik ben erg tevreden met de telefoon en de deal die het bedrijf mij aanbood. Ik wilde een goede smartphone met goede basics. De website raadde vervolgens deze telefoon aan. Hun customer service team heeft mij vervolgens geholpen met het beantwoorden van mijn vragen en het wegnemen van enkele twijfels die ik had.

Prima telefoon werkt uitstekend

Top screen protector netjes gemonteerd en telefoon werkt naar behoren

Overzichtelijk, snel, eerlijk en kwalitatief.

Heel snelle levering, duidelijke communicatie. Artikel in goede staat verpakt en ontvangen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL