Filter

Telefoon besteld, zo goed als nieuw, geen spoortje te vinden en batterij in conditie 100%! Snelle service!

Prima product gekocht op een prima site

Snel gevonden, snel besteld en keurig op tijd - netjes verpakt - geleverd.

Snelle levering en mooie telefoon

De door mij bestelde telefoon werd al de volgende dag geleverd, met hoesje en beschermlaagje. Ik had gekozen voor een model met weinig gebruikerssporen maar ik heb helemaal niks nog geen krasje kunnen vinden. ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon.

Mobico doet wat ze beloven dus ik ben blij.

Prima service. Telefoon was er snel, ziet er perfect uit. Mooie presentatie in mooi doosje met lader en snoer. De gratis screenprotector en softcase waren een aangename verrassing. Toestel zag er uit als nieuw.

Zeer betrouwbaar

in 1 woord geweldig!

De iphone XS max besteld, en de volgende dag netjes in huis. Zag er perfect uit, en werkt goed geen klachten! Ga zo door Mobico!

Zoals beschreven een ongebruikte iPhone helemaal nieuw.

Heel tevreden. Prachtig toestel. Helemaal nieuw en voor een goede prijs.

Erg positief

Besteld op zondag en dinsdag binnengekregen, licht beschadigd gekocht, en geen gebruik sporen

Super Service Sale

Ik ben erg blij dat voor Mobico heb gekozen. Ten eerste is het een handige site. Ik kon zelfs kiezen uit meerdere opties. Snelle levering (de volgende dag). Telefoon ziet er goed uit, lichte gebruikssporen zijn wat lichte vlekjes bij de speakers, Heb hem een dag. Geconfigureerd en alles werkt helemaal goed. Ben er erg blij mee. Thx :D

Optijd, met kwaliteit

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Uitstekend!

Het kopen van een refurbished iPhone kan spannend zijn. Op de website van Mobico staan bij de telefoons sterren aangegeven waarmee de conditie van het toestel wordt aangeduid. Ik koos voor een iPhone SE 2020 maar wilde niet teveel uitgeven dus koos niet het hoogste aantal sterren. Het toestel ontving ik snel via de post. Ik was positief verrast over de goede staat waarin het toestel verkeerde in verhouding tot het aantal aangegeven sterren. Beter dan verwacht! Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Volgende keer bestel ik weer bij Mobico.

Blij mee

iPhone 11 ‘als nieuw’ gekocht. Komt helemaal overeen met de beschrijving. Snel verstuurd, keurig verpakt, fijne service.

Snel en goed

Afgelopen zaterdagavond iPhone X besteld met lichte gebruikers sporen. Mobico was de goedkoopste en je krijgt nu ook een beschermglas en hoesje cadeau erbij. Dinsdag kwam de telefoon binnen. Wat ook erbij stond toen ik bestelde. De telefoon ziet eruit als nieuw zag geen zichtbare krassen. Batterij is ook goed. Hij werkt prima mooie foto’s. Hoesje wat je cadeau krijgt is wel wat slap maar prima. Alleen beschermglas zat er al op had netter erop gezet kunnen worden. Verder zeer tevreden.

iPhone niet van nieuw te onderscheiden, alles zoals beschreven

Mobico doet wat ze beschrijven op hun website : Correcte en stipte levering Deftige verpakking Screenprotector (gratis) al perfect geplaatst bij aankomst Nieuw hoesje en oplader er gratis bij geleverd. Wij kopen niet meer nieuw en komen zeker terug bij jullie volgende keer. Jan

Top, snel geleverd!

Vorige week vrijdagavond een iPhone 11 pro green besteld. Zaterdag binnen en hij is perfect

Super apparaat en keurig verzorgd

Keurig verwerkt en ziet er keurig uit

Telefoon gecrasht in Duinrell. Bij mobico een iPhone XR besteld een hele duidelijke site en ze doen wat ze beloven Zeker een aanrader.

perfect!

Mobico Het is de goedkoopste refurbished site die ik kon vinden.de gsm die ik heb bestelt werkt perfect! Heel tevreden!

Echt als nieuw

Snelle levering en telefoon als nieuw super blij mee Aanrader

Tegenvallend

Snelle levering van de telefoon. Na opladen geprobeerd de gegevens van mijn oude telefoon over te zetten naar de nieuwe…..toen werd het beeldscherm zwart en reageerde nergens meer op !?!?

Een IPhone mini met maximaal resultaat

Vanwege de kosten heb ik gekozen voor een refribushed met lichte sporen. In werkelijkheid niet van nieuw te onderscheiden. Geweldig.

Top je krijgt waar voor je geld

Ik ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit. Je krijgt een mooie mette mobiel met goede accu.

Dit is een top gsm

Ik had iphone 8 maar die werkte niet meer zo goed dus het werd hoog tijd voor een nieuwe. Tegenwoordig is een nieuwe gsm niet te betalen dus daarom heb ik op mobico een iphone x gekocht. 2 dagen later kwam het aan en het leek alsof het nieuw was. Geen kras of iets op het scherm of de randjes. Ben heel tevreden met deze gsm

Geweldig!

Heb een iPhone XS Max gekocht. De volgende dag had ik hem al in huis. Hij ziet eruit als nieuw met een screen protector er al op en een beschermingshoes erbij. Alles werkt goed. Ik ben zeer tevreden.

Had ik eerder moeten doen

Zeer snelle levering en een mooi en goed toestel. Overzichtelijke site, kortom goede ervaring en voor herhaling vatbaar

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL