Snelle levering Volgens afspraak Extra’s als volledige oplader Sceenprotector er al op
Ik heb zoals ik al zei de iphone x 64gb grey/black gekocht. Hele goeie levering, ik heb de telefoon binnen 1 dag binnen gekregen. Er zitten geen krassen in hij doet het goed hij loopt niet vast en maar voor 300 euro en normaal 800. Ben er super blij mee.
product klopt bij omschrijving snel geleverd en compleet.
Besteld en de volgende dag al in huis. De smartphone is echt helemaal netjes en werkt uitstekend: snel en de batterij is nog 100 procent
Snelle levering en goede werking van de iphone SE 2020.
Dikke vette 10! Telefoon snel geleverd en doet t helemaal naar behoren. Gratis hoesje en screenpotector erbij gekregen! Alles volgens afspraak, wat wil je nog meer?!
iPhone XS besteld. Met lichte gebruikerssporen. Ziet er uit als nieuw. Met nieuwe batterij. Glasplaat zat er al op geplakt. Helemaal goed. Altijd een crime. Hoesje is geen bescherm hoesje dus die opnieuw besteld. Zeer tevreden
De iPhone X die ik besteld had gaf wat problemen met de batterij. Iphone teruggestuurd, netjes op de hoogte gehouden van de status. Conclusie er werd een andere iPhone opgestuurd. Maar ik ging net met vakantie. Geen probleem daags na de vakantie werd de iPhone bezorgd. Direct bij terugkomst van vakantie nog een iPhone X besteld, wederom hele snelle levering. Kortom helemaal top.
Ik heb op 21 juli een bestelling geplaatst. Voor een iPhone de eerste dag had ik al last van dat de toestel heel snel uitviel met 70 procent en dan weer aan ging met 20 procent hier voor heb ik ook meerderen mailtjes gestuurd geen reactie terug ontvangen! De toestel gaat nu al helemaal niet meer aan ik wil gewoon een oplossing of mijn geld terug!!!! Ik heb ook een paar keer gebeld geen gehoor. Aankoop via internet of telefoon wordt ook wel koop op afstand genoemd. Omdat u het product van te voren niet goed kunt beoordelen, heeft u bij koop op afstand een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen de termijn kunt u laten weten dat u het product wilt retourneren en u krijgt dan binnen 14 dagen uw geld terug, ook de bezorgkosten. De koopovereenkomst wordt dan ontbonden
Product op donderdag besteld ( vanuit het buitenland ) en daags nadien in de voormiddag geleverd . Al 4e toestel dat we aanschaffen via Mobico en steeds zeer correcte prijs en juiste omschrijving van product en status . Top service !!
Voor de derde keer een refurbished telefoon besteld naar volle tevredenheid. Twee keer een software probleem gehad, maar zonder problemen meteen verholpen door gratis vervanging van telefoon
Binnen 2 tot 5 werkdagen krijg je de telefoon Na 5 werkdagen contact opgenomen Krijg je doodleuk te horen dat het weer binnen 2 a 5 werkdagen moet komen. Annuleer je de bestelling... Moet je 5 dagen wachten totdat je je geld terug hebt!!!
Hier word ik echt blij van: zoals beloofd: een telefoon als nieuw
Never nooit meer!!! Ik ben een keer de fout ingegaan door een iphone xs te kopen die zeg maar in nieuwstaat was, Nou mooi niet. De telefoon werd letterlijk heet tijdens het opladen. MENSEN KOOP GEEN TELEFOON OP DEZE RARE SITE.
Original recension
Never nooit meer. Ik ben een keer de fout ingegaan door een iphone xs te kopen die zeg maar in nieuwstaat was. nou mooi niet. de telefoon werd letterlijk heet tijdens het opladen.
Via de overzichtelijke site een iphone X besteld. Beste prijs als je het op internet vergelijkt. En supersnel geleverd!
Prima ervaring gehad met dit bedrijf.
Telefoon conform beschrijving; werd volgende dag al geleverd.
Ik had als eerst een telefoon besteld die toen hij aan kwam eigenlijk helemaal niet goed was. Geluid was hartstikke schel. Verder was de telefoon, zover ik dat mee heb kunnen maken, technisch wel prima. Toen ik een mailtje en retour heb gestuurd is mobico hier echter wel snel mee aan het werk gegaan, waardoor ik ook snel een nieuwe heb kunnen kopen. Ik heb ook gewoon al mijn geld teruggekregen. Ik weet niet of ik pech heb gehad, of dat dit probleem vaker voorkomt.
Reeds al mijn I phones besteld bij mobico. Altijd goed kwaliteit en bij problemen super service.
Ik heb de Iphone Xs Max 64 gb( als nieuw) besteld omdat ik toe was aan een nieuwere telefoon. Maar ik wilde niet de volle prijs betalen. Hier heb ik een prima prijsje betaald voor deze telefoon. Hij doet het goed en was de volgende dag al in huis.
iPhone binnen 1 dag geleverd. Ziet er als nieuw uit en werkt perfect.
Refurb Iphone telefoon gekocht, zou met nieuwe accu zijn. Bij levering bleek hij niet op te laden 2 x gebeld waarbij de verbinding werd verbroken. Omdat we op vakantie wel een telefoon nodig waren zijn we naar een telefoon reparatiewinkel gegaan. Deze heeft de batterij doorgemeten,bleek deze welliswaar van 2022 te zijn maar van hele slechte kwaliteit, daarom laadde hij niet op. Nieuwe batterij in laten zetten door reparateur, daarna deed de telefoon het goed. Contact met Mobico gehad hierover maar omdat ik een derde partij erbij heb betrokken vervalt alle garantie op het toestel. Voor ons nooit weer Mobico
Had hem de volgende dag binnen en precies zoals ik had verwacht; geheel zonder krasjes, batterij in goede conditie, met een screenprotector en hoesje. Super service!
Het was eerst even wachten maar na zelf erachteraan te zijn gegaan is het daadwerkelijk gelukt de klantenservice is ook erg vriendelijk dus dat hielp zeker met de ervaring beter te maken
Original recension
Ik heb een rode iphone 11 besteld waarbij staat dat hij gewoon op voorraad is maar blijkt dus nadat ik 15 min in de wachtrij heb gewacht met klantenservice dat die helemaal niet op voorraad is en alleen geel er is dus ik zou geen iphone 11 bestellen als ik jullie was geen idee of het ook geld voor de andere en dan vervolgens gaf ik aan doe maar geel en toen werd er gezegd dat ze het zouden doorgeven dus geen idee of dat gedaan word maar als ik niet snel iets hierover hoor wil ik gewoon maar geld terug want ik vertrouw dit allemaal voor geen meter ze hing ook ontzettend snel op het was heel vreemd en ik vertrouw dus ook niet dat er wat mee word gedaan dus ik hoop dat ik snel die telefoon krijg anders moet ik nog maar even nadenken wat ik ga doen.
goede service, alleen net iets meer verwacht van een telefoon in nieuwstaat… 87% batterijconditie en kleine beschadigingen aan rond de camera. voor derest een super gsm