Filter

Snel, goedkoop en goed!

Ik heb de telefoon op maandag bestelt en dinsdag kwam hij al binnen! De telefoon werkt perfect en was de goedkoopste keuze van alle websites! Super blij met dit en met de snelle service!

Snel geleverd, telefoon functioneert prima

Refubished iPhone X met lichte gebruikersvoorwaarden besteld. Snel geleverd. Telefoon ziet er prima uit. Ben zeer tevreden.

Goede telefoon een snelle service

Besteld en 2 dagen erna al binnen. Telefoon ziet er super uit, geen krasje te ontdekken.

Altijd perfect

meerdere telefoons besteld voor ons gezin, zien er altijd top uit. Goed verpakt met net hoesje en goede screenprotector.

Mooi

De telefoon ziet er echt heel mooi uit snelle bezorging komen na wat ze op hun website zeggen De beschermset valt wel wat tegen : protectiehlas op de xs Max is net niet helemaal over het scherm Beschermhoes achterzijde is “slap” siliconen . Op zich prima maar ik prefereer de stevigere siliconen versie (en toen nog buigzaam) . Het is maar net wat je gewend bent en een gegeven paard moet je niet in de bek kijken hè Maar een dikke pluim!

Goede webshop

Tweede keer nu een telefoon besteld bij mobico, eerste refurbished iPhone 8 Plus ging maar liefst 3,5 jaar mee. Nu een iPhone XS binnen gekregen en deze doet het zoals hoort. Heb hem wel pas twee dagen. Enige wat jammer is dat op de website verteld wordt dat hij de volgende dag in huis is maar dit was niet zo helaas.

Top!!

Top voor weinig geld een hele mooie telefoon

Top service: in een paar uur tijd een vervangende iPhone

Ik had snel een vervangende iPhone nodig toen mijn eigen het plots had begeven. Bij Mobico een tweedehands exemplaar gevonden: ‘s avonds besteld en de volgende ochtend had ik ‘m al in handen en de screenprotector die ik er bij had besteld zat er zelf al op! De iPhone die ik besteld had zou “zichtbare gebruikssporen” hebben, maar daar zie je niks van af: mooi meegenomen. Hij werkt perfect, dus ik ben weer helemaal happy!

Mooi aanbod snelle levering

Service wellicht verbeterd

Begin juni een Iphone 11 pro goud gekocht die netjes werd geleverd. Bleek echter defect, dus netjes teruggestuurd, maar toen hoorden we niets meer. Vele malen gebeld ( sta je ook nog eens dik een uur in de wacht met 15 wachtenden), verschillende emails gestuurd. Wel excuusmail voor het probleem, heeft onze aandacht, maar toen nog niks opgelost. Weer gebeld en na 65 minuten in de wacht aan de beurt!!! Een flinke tirade leverde een nette correcte reactie op EN een toezegging dat de klantenservice er persoonlijk achteraan zou gaan. Alhoewel mijn ervaring slecht was, kwam de herstelde iphone binnen twee dagen. En het lijkt er op dat hij ook goed werkt. Dan zijn we tevreden en Mobico wordt alsnog bedankt voor het oplossen. Van halve naar 4 sterren Ga zo door!

Telefoon voor mijn kleinzoon ,nu al iPhone fan!

De telefoon ziet er zeker als nieuw uit ,geleverd zoals beloofd en dan met 2jaar garantie,kan het niet meer stuk,op marktplaats kun dit ook al bijna niet meer veilig kopen ,dus is dit de beste optie.

Snel, goed en betrouwbaar

Duidelijk website waardoor je een goede keuze kunt maken. Het bestellen gaat zeer eenvoudig en wordt ook snel en goed geleverd.

goeie service en een mooie telefoon

telefoon was snel binnen en voor een super goede prijs

Ik kan niet anders zeggen dan top.

Mijn ervaring met de aanschaf van mijn eerst refurbished Iphone is mij zeer goed bevallen. Door de duidelijke omschrijving, garantie, extra’s en snelle levering ben ik zeer tevreden met het product wat Mobico mij toegezonden heeft. De Iphone ziet er zogoed als nieuw uit en werkt goed.

Top service & prijs!

Snel geleverd. Werkt zoals omschreven en is de goedkoopste website voor refurbished iPhones!

Snelle levering, prima kwaliteit

Op zondag bestelt en dinsdagochtend al geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

gemakkelijk en snel

ruime keus in telefoons , duidelijke website en het belangrijkste doet wat het belooft

Zeer snelle levering en mooie iphone

Mijn zoontje was aan het sparen voor een scooter maar plots ging zijn mobiel kapot door een barst en beschadiging. Meteen bij Mobico gekeken en nieuwe geregeld. Nu langer sparen voor scooter....maar wel een mooie iphone

Een goed bedrijf met snelle levering en uitstekende service

Ik moest een nieuwe telefoon kopen voor een niet al te groot bedrag. Hier kwam mobico zeer goed te pas. Naast de goede prijs gaven ze zelfs een screen protector en een hoesje bij de bestelde telefoon.

Werkt precies zoals er staat snel bezorgd en telefoon werkt w nieuw

Super fijne telefoon beter dit dan een iPhone nieuw kopen hij werkt als nieuw ik zie niet dat je gebruikt is en zou aan iedereen aanraden

Prachtig toestel in top conditie

Ik heb even moeten zoeken, maar kwam uit bij mobico voor mijn nieuwe jong gebruikte telefoon. De telefoon werd de volgende dag aangeleverd en was in top conditie. De batterij 100% en de lichte gebruiksporen zijn eigenlijk niet te zien.

Gewoonweg een super webwinkel!!

Voor de tweede x een mobiel gekocht. Ze kwamen al hun afspraken na. Op zaterdag besteld, dinsdag geleverd. Telefoon was in exacte staat zoals beschrijving, lichte gebruikssporen maar nauwelijks te zien. Kortom, super!! Als onze jongste zover is voor een mobiele telefoon weet ik waar we het bestellen.

Op en top!!

Ik ben zeer tevreden over Mobico! Op advies van meerdere mensen ben ik toch maar eens een kijkje gaan nemen op de site! Nu inmiddels een IPhone pro 12 - nieuwstaat aangeschaft en ik ben helemaal happy!! Het ziet er super uit! Snelle levering inclusief oplader, hoesje en beschermlaag!! En dat allemaal voor een mooie prijs!! Aanrader!!

Snel geleverd en goede kwaliteit

De iPhone zag er nog netjes uit. Goed verpakt en meteen de volgende dag al in huis.

Top telefoon goed als nieuw

Telefoon zo goed als nieuw goedkoop met alles erbij. Wel tevreden. EM.Bouhjar

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL