Filter

Ik ben 100 % tevreden met de aankoop.

Super duidelijk omschreven, en handig kwa bestellen! Volgende dag in huis, top!

Snelle en goed levering!!

Zeer nette telefoon

Je betaald een schappelijke prijs voor wat voelt als een nieuwe telefoon. eerste keer voor mij dat ik een refurbished telefoon koop, dit ga ik zeker onthouden voor in de toekomst. Hier bespaar je veel geld mee!

Supersnelle levering en uitstekende service

De levering was supersnel en de telefoon voldoet precies aan mijn verwachtingen. De prijs-kwaliteit verhouding is ook prima, kortom; Mobico is zeker een aanrader!

Snelle service en goed product

Ik heb voor mijn zoon de iPhone X gekocht, in de staat ‘als nieuw’. Super blij mee. De telefoon is gewoon echt als nieuw (mijn zoon weet nog steeds niet dat deze ‘refurbished’ is) en de levering was supersnel. Echt een aanrader.

Erg snel en makkelijk in bestellen en leveren.

De site was overzichtelijk en je kunt kiezen op model. Daarnaast wordt je geadviseerd en dat is prettig. Ze komen met reële kosten.

I Phone gekregen die ik wou aan veel mindere prijs

Mijn tweede aankoop! Steeds tevreden!

Snel geleverd, ziet er beter uit dan verwacht

iPhone SE 2020 gekocht. Zeer snel en netjes verpakt geleverd. Duidelijke communicatie. Goede staat - ik zou zelfs zeggen uitstekend. Ook erg blij met de casing front cover

Super service voor een super telefoon

De service was erg snel! Besteld werd keurig op de hoogte gehouden van de bestelling en snel geleverd. Had een telefoon met lichte gebruik sporen maar ziet er top uit! Dank je wel voor deze service

Ontzettend tevreden met mijn als nieuwe IPhone!

Lang getwijfeld of ik een refurbished toestel zou aanschaffen en vooral waar dan. Veel sites bekeken op prijs, kwaliteiten en betrouwbaarheid. Tot ik bij Mobico uitkwam, door een mooie review. Ik besloot de stap te wagen. Een dag later werd mijn toestel geleverd. Super netjes in een doosje met laadkabeltje en zelfs een frontje en hoesje! En aangezien de volgende hier in huis ook toe is aan een ander toestel, is dit zeker niet de laatste aankoop. Mobico, ontzettend bedankt voor de keurige levering van mijn mooie toestel! #aanrader

Super service

Mijn Iphone Xr als nieuw heb ik de volgende dag ontvangen, en is ook echt als nieuw!

Zeer blij mee!

Ik denk dat ik voortaan nooit meer een nieuwe iPhone koop. Veel voordeliger en duurzamer dit. In no time was de telefoon binnen. Keurig verpakt. Letterlijk als nieuw. Kabeltje, laadblokje, alles zit erbij. Echt super!

Supersnelle service en goede kwaliteit

Het is al de 2de keer dat ik van deze site gebruik maak om goedkoper een iphone te kopen. Tweemaal werd de telefoon de volgende werkdag al afgeleverd. Ook aan de kwaliteit van de telefoon is niets op aan te merken, de gsm zien er nog helemaal nieuw uit en het batterijpercentage is nog hoog. Top!

11-7-22 iphone xs besteld snel geleverd In prima staat ben er blij mee Zeker een aanrader

Excellent

Iphone 11 als licht gebruikt gekocht. Is nog als nieuw.

Snelle levering, goede telefoon

Zeer goede en snelle service

Makkelijk bestellen en snelle levering. iPhone ziet er keurig uit. Ga in de toekomst vaker hier bestellen.

Snelle levering en goed product !

Zeer tevreden met mijn I- Phone.

a nightmare

mijn ervaring met dit bedrijf is een nachtmerrie. Heel traag en onachtzaam. Slecht beheerde producten en service.

Bestelling niet ontvangen

Op 03-07 bestelling geplaatst. 05-07 Zou iphone geleverd worden. Nog steeds niet binnen. Meerdere keren gebeld, maar wordt na 28 min wachttijd eruit gegooid. Ook gemaild, maar geen reactie. Zeer slechte service op deze manier.

Snel geleverd en mooie iPhone XS

Een IPhone XS als nieuw besteld en dat is hij zeker.

En er was licht...

Lang verkeerde ik in de wereld der Samsung gebruikers. Lang dacht ik dat het niet uitmaakte. Lang was ik ervan overtuigd dat Samsung een betere prijs/kwaliteit verhouding bezat. Lang dacht ik een iphone niet te kunnen betalen...tot nu! Via Mobico een 2e handse iphone aangeschaft en mensen; er ging een wereld voor me open! Zeer tevreden over de telefoon natuurlijk, maar ook over de snelle service van Mobico. De telefoon zou lichte gebruikssporen hebben, nou ik heb ze nog niet kunnen ontdekken. Alles was echt als nieuw. Behalve de prijs dan. Kortom, mijn licht is nu aan. Ik wil niet anders meer. Dankjulliewel Mobico!

Super slecht

Ik zit al uur aan telefoon Dan ben wachtende nummer 4 Dan 1 dan weer 7 Nog geen gehoor Omdat me iPhone uit gaat elke keer Maand oud Wat een slecht bedrijf is dit

Na een levering waarover ik ontevreden was contact gezocht en een hele mooie oplossing gevonden door het toestel te ruilen voor een met een nog betere staat!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL