Filter

Heerlijk gebruiksvriendelijk toestel!!

Geweldige telefoon, zo gebruiksvriendelijk, én ik heb de telefoon helemaal zelf kunnen installeren!! En dat voor een senior !

Snel in zicht

Ik verwachtte een lange wachttijd maar mijn telefoon was er in no time. Niet alleen dat, de telefoon heeft een hele goede kwaliteit. Ik ben er heel blij mee

Mijn dochter is zo blij met haar gele iPhone 11, ik had de helemaal nieuw gekozen en er zitten geen gebruikers sporen op. Deze kleur is zo mooi en raad Mobico ook zeker aan snelle service, hadden mijn iPhone netjes verpakt en hadden zelfs al het glasplaatje erop gedaan. Je krijgt bij andere websites geen kabeltje bij je aankoop en bij Mobico wel. Zou volgende keer zeker weer voor Mobico kiezen

Absolute topper!

Na 2 jaar wachten kon ik eindelijk een nieuwe telefoon voor puberdochter aanschaffen. Kwamen al snel bij Mobico terecht en kozen voor "licht gebruikt". Zeer verrast dat de telefoon die binnenkwam gewoon nagenoeg splinternieuw is. Dochter is erg blij en moeder ook!

Een woord fantastisch

Geweldige provider . fantastisch afgeleverd. Kan niet beter

Super blij met mijn refurbished iPhone 11 Pro. Hij ziet er uit als nieuw en alles werkt perfect. Het voelt dus echt alsof je een nieuwe telefoon hebt maar dan voor een super leuk prijsje! En je bent ook nog is goed bezig voor het milieu door een telefoon een 2e leven te geven. Ik raad iedereen aan om een refurbished iPhone te kopen bij Mobico.

Zeer snelle levering!

Mijn pakje was er de dag nadien, dus de leveringstermijn zit goed! Gsm was verkocht “als nieuw” al vond ik wel dat er op de randen wel wat krassen zichtbaar waren, scherm en achterkant waren krasvrij. De gsm was ook niet helemaal proper, ik heb met een tandenstoker en vochtig doekje de randen wat mooi gemaakt samen met de “stoor me niet” knop. Moet wel zeggen dat ik op dat gebied een freak ben :) Maar toch ben ik zeer tevreden want heb voor weinig geld toch een ferme iPhone XS op de kop kunnen tikken!

Al voor de derde keer twee iphones besteld. Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering. Wat wil je nog meer? In het verleden 1x service nodig gehad. Geen enkel probleem; er werd meteen een nieuw toestel opgestuurd. We zijn erg tevreden!

Snel en duidelijk!

Overzichtelijke site. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Supersnelle levering! Wat wil je nog meer?

Meer dan tevreden

Heb deze week 2 iPhones besteld! waaronder een prachtige iPhone 11. dit is het nieuwste model dat ik ooit heb gehad: grandioos. Ik heb gekozen voor lichte gebruikerssporen, nou het ziet er uit als zo goed als nieuw!

Super afhandeling

Zeer snelle levering en alles zoals beloofd. Een aanrader voor iedereen.

Super services

Ik heb hier een telefoon gekocht maar die was niet op voorraaad. Ze hebben een mailtje gestuurd voor de eventuele voorstellen en ze regelde snel alles. Supergoeie webshop!

Super, volgende keer zeker weer!

Mijn kind is helemaal gelukkig met zijn nieuwe telefoon. Het apparaat functioneert perfect en de beschadiging is werkelijk minimaal. Zo had een nieuwe telefoon er na een maand ook uit gezien. De levering was snel en goed. Via track en trace was de levering goed te volgen. Waarom meer betalen als je voor dit geld zo'n goed apparaat kunt krijgen. Volgende keer zeker weer!

Keurige telefoon ontvangen

Snel geleverd, keurige telefoon

Amazing

Na lang zoeken naar iPhone 11pro max kwam ik per toeval bij mobico wat een sevice .de mooiste cadeau voor Mn sweet sixteen dank je MOBICO

Boven verwachting

Waarom zou je voor heel veel geld een nieuwe iPhone komen terwijl je voor een aantrekkelijke prijs een werkelijk zo goed als nieuwe kunt kopen via Mobico. Na een snelle levering zat er een voor mijn gevoel nagelnieuwe iPhone in de nette verpakking. Ik ben er erg blij mee!

Voor 2e keer hier telefoons gekocht. Goede en snel levering.

Geweldig!!!

Besteld, goede prijs, snel geleverd, compleet!

Waardeloze nazorg/service

De levering van mijn iPhone was goed. Maar de nazorg is werkelijk beneden alle peil. Retour gestuurde telefoon is niet aangenomen en werd teruggestuurd. Na 3 keer geprobeerd de service afdeling te bellen, maar gewoon opgegeven. Ze nemen niet op!!! Je krijgt een bandje met een telkens wisselende wachttijd, bizar. Ik ga met mijn telefoon wel naar een plaatselijke reparateur en koop NOOIT MEER bij deze firma. Wat een waardeloze service!

Goede kwaliteit, alles werkt prima.

Toen ik het pakketje opende zag alles er prima uit. Telefoon zat er mooi met oplader en al in. Ik heb de telefoon gekocht op ''licht gebruikt,'' dus er zaten hele kleine krasjes op de buitenkant, maar met hoes is dat niet meer te zien. Batterijleven is 100%, erg blij mee. Enige puntje was dat er wat vingerafdrukken op het scherm zat, maar na een keer poetsen is dat ook weer helemaal prima.

Wat een TOP ervaring

Na de telefoon besteld te hebben was ik verbaasd met de snelheid waar mee deze geleverd werd. De conditie kwam zeker overeen met het geen was omschreven. Top geregeld, ga zo door dan kom ik zeker terug bij jullie wanneer ik de telefoon moet vervangen.

Ik ervaar dat alles heel eerlijk verloopt

Ongelooflijke service een aanrader om bij jullie te bestellen

Snel, duidelijk en goed

Ik bestelde een refurbished iPhone met kleine gebruikssporen en ik ontving duidelijke berichtjes over mijn bestelling en verzending. De levering ging snel en de iPhone was in mijn ogen gewoon zo goed als nieuw; echt hele kleine gebruikssporen zeg maar. :-) helemaal blij. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Zoals omschreven

Blij mee ziet er nog heel netjes uit en werk na behoren

Snelle bezorging, ziet er netjes uit

Hele fijne en snelle service, mobiel komt aan met hoesje en beschermlaag. De mobiel doet het als nieuw heel blij mee!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL