Filter

Snel en netjes

Zaterdagavond mijn telefoon besteld en dinsdagmiddag keurig geleverd. Als nieuw had ik gekozen, mijn eerste Iphone \o/ De telefoon is ook als nieuw! Siliconenhoesje en screenprotector zijn goed.

Makkelijk bestellen en keurig op tijd geleverd

Wij waren op zoek naar een iPhone en kwamen via Google op deze site terecht. Makkelijk een telefoon gevonden, besteld en de volgende dag in huis! Keurig

Zo goed als nieuw

iPhone x ziet er zo goed als nieuw uit. De bestelling op zondagmiddag gedaan en dinsdagochtend geleverd.

Prijs/kwaliteit = top!

De iPhone zou zichtbare sporen hebben, maar ik heb enkel een klein krasje kunnen opmerken. Software matig is de iPhone als nieuw!

Hele snelle levering en de telefoon ziet er perfect uit

Telefoon ziet er top uit

Op tijd en top kwaliteit

Mooi toestel, fijn geholpen!!

iPhone 11 Pro besteld via Mobico. Goed geholpen en vriendelijke service. Het toestel ziet er goed uit en is super snel. Heel tevreden mee!

binnen 1 dag ontvangen

ik heb mijn telefoon bij mobico gekocht. telefoon was zeer goed verpakt.

Heel fijn

Hele snelle levering erg goede telefoon.

Ik had mijn telefoon kappot en was opzoek naar een nieuwe telefoon en kwam dit tegen. Echt serieus geen grap maar het is echt super afgeleverd met alles en geen schade niks. Ook een duidelijke website en goeie prijzen voor het product. Zeker een aanrader!

Gewoon goed

Vlotte , nette levering.

Mooie telefoon, goede prijs, nagenoeg geen beschadigingen

Telefoon gekregen in 2 dagen ziet er goed uit

Prima service.

2 jaar garantie op je refurbished iPhone, dat is wel prettig. Oplader, usb kabel en screenprotector meegeleverd, top!

Super blij met i phone SE 2020 in nieuwstaat

Geheel compleet dus met oplader kabel hoesje en screensaver ontvangen. Gewoon nieuw en voor de helft van de recente nieuwprijs !! Voor de tweede keer eeen tekefoon gekocht bij Mobico Dus Mobico forever !!!

Snelle levering van een iPhone X refurbished

Mijn dochter had lang gespaard en uiteindelijk de refurbished iPhone X kunnen bestellen.. toestel was onbeschadigd en binnen 12 uur na bestelling geleverd via Mobico.. Ook de bijgeleverde accessoires waren top! Met de 256 gb kan ze nu volop tiktokken en een hoop filmpjes maken!

Super telefoon!

Iphone XR gekocht. "als nieuw" en dat klopt ook want er zit geen krasje o.i.d. op. Super telefoon en snelle levering!

Prima snelle service

Vrijdagmiddag telefoon besteld en zaterdagmiddag bezorgd.

Goede beslissing om bij Mobico te kopen

Goed bedrijf, dus een iPhone 7 gekocht. Goed gaaf toestel, keurig verpakt en snel bezorgt. Ben er heel blij mee.

super goed

De telefoon is snel geleverd en doet het prima

Top ervaring!

Ik had niet verwacht dat alles zo soepel zou verlopen bij mobico, op donderdag mijn iphone besteld op vrijdag in huis! En daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding ongelofelijk goed, zichtbare gebruikerssporen is bij mobico vergelijkbaar met bijna geen gebruiker sporen, ben er oprecht blij mee!

Elke keer weer top!

Dit is al de derde keer dat ik via Mobico een iPhone koop. Elke keer ben ik weer super tevreden! Super snelle levering, snel antwoord bij vragen, enorm compleet geleverd met alle accessoires erbij, en de iPhone werkt perfect. Slechts wat kleine krasjes, maar zelfs dat viel nog mee aangezien ik voor “zichtbare gebruikssporen” had gekozen. Kortom, super tevreden, en de volgende keer koop ik weer via Mobico!

Perfect geregeld

Voor onze dochter een refurbished iphone gekocht welke naar alle tevredenheid is geleverd.

Telefoon werkelijk als nieuw, 1 dag later dan gepland, anders zou het een 10 zijn.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL