Filter

Prima en snel

Nette telefoon. Is inderdaad niet nieuw aan batterij te zien maar verder super!

Goed product met snelle service

Product was de volgende dag geleverd. Conditie van het product precies zoals omschreven

Prima iPhone; zoals beschreven

iPhone ziet er uit zoals verwacht. Batterij is nog in prima staat.

Snelle levering van mooie nieuwe telefoon

Ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon. Ik merk niet dat hij refurbished is en vind dit erg fijn. Ook de levering was fijn en snel De telefoon kwam met lader hoesje en beschermlaagje wat mij veel geld heeft bespaard. Ik geef het geen 10 aangezien sommigen telefoons de hele tijd uitverkocht waren. Maar voor de rest was het super top!!

Matig

Goede service snelle verzending alleen meer beschadigingen dan verwacht en de batterij was maar 87% kwaliteit

Uitstekend product, goede kwaliteit/prijs ratio

Het navigeren naar het geschikte product op maat van jouw wensen en budget is een eitje op de webshop van Mobico. Alle essentiële informatie die je wilt weten en/of nodig hebt kan je gemakkelijk terugvinden. Bovendien is de kwaliteit van het product dat je koopt effectief gelijk aan de kwaliteit die ze garanderen. Doe daar nog een snelle levering bovenop en het plaatje is wat mij betreft compleet. Ik ben alvast heel tevreden met mijn aankoop van de Iphone SE black 2020 :)

K heb een iPhone X besteld, volgende dag binnen. Heb d’r eentje met lichte gebruikerssporen maar helemaal top. Alleen zijn de randjes iets vaag maar dat maakt niet uit want er zit toch een hoesje overheen. En het beschermglaasje was iets beschadig maar dat vond ik niet storend heel blij mee

Blij met mijn “nieuwe” iPhone 11

Super snelle levering, erg blij met mijn “nieuwe” iPhone 11. Nu kan ik weer een paar jaartjes vooruit!

fantastisch

Telefoon besteld, als nieuw volgens Mobico. En inderdaad, ik kan het beamen de telefoon ziet er als nieuw uit. Ik kan geen imperfecties vinden. Snelle levering, goed verpakt, inclusief een hoesje en screensaver en dat tegen de scherpste prijs. Aanrader!

zeer snel ontvangen ,,,zonder enige probleem. bedankt voor de snelle service.

Top service en top kwaliteit

De service is helemaal top snelle levering hele goede kwaliteit mibico word zeker aangeraden

Fijne telefoon, is als nieuw. Zeker aan te bevelen.

Snel, goed, betrouwbaar

De telefoon voldoet exact aan de omschrijving en werkt als nieuw! Heel erg blij met deze duurzame aankoop.

Hartstikke tevreden!

Afgelopen week heb ik mijn ‘nieuwe’ IPhone 12 pro max mogen ontvangen van Mobico! De derde telefoon die ik daar heb besteld. Opnieuw weer ontzettend tevreden, geen verschil met een nieuwe telefoon vanuit de winkel.

Snel

Bestellen is makkelijk. Ook de levering ging supersnel Telefoon ziet er goed uit

Top service !!!

Voor de tweede keer een toestel besteld en net zoals de eerste keer top service en snelle levering. Het toestel voldoet net als het vorige aan alle eisen. Prijs kwaliteit is top !!!

Perfect geregeld

Mijn dochter wilde toch echt een Iphone, maar nieuw zijn ze niet te betalen. Daarna maar eens gekeken of een refurbished toestel een goede optie is en na enige research is dat het zeker en zijn er toch wel veel mogelijkheden. Beter voor het milieu en ook voor onze portemonnee. Zo kwamen we ook bij Mobico uit en ik moet zeggen alles goed en overzichtelijk op de site en bovendien de levering netjes op tijd en het toestel ziet er gewoon ook echt goed uit. Onze keuze was "Lichte gebruikssporen". Top!

snel, goed, vriendelijk

mijn bestelling kwam al super snel binnen, de hoeveelheid gebruikerssporen waren wel een beetje veel maar hij werkt verder helemaal prima.

Kwaliteit voor een goede prijs

Ik heb een refurbished telefoon gekocht bij Mobico. Nergens heb ik zo'n goede prijs kunnen vinden als hier. De kwaliteit is ook nog goed!

Goede iphone

Komt binnen in goede staat, en mist niks van wat er wordt gezegd!

De beste

Kwaliteit Snelheid Zekerheid Vertrouwbaarheid

Nette iphone voor goeie prijs

Onlangs een iphone besteld en deze na een dag al in huismogen ontvangen. Toestel is super en de prijs is goed al met al geen spijt om hier mijn iphone gehaald te hebben

Super telefoon en service !!

Super ervaren !!

Wij hebben al meerdere keren een telefoon gekocht elke keer prima. Snelle service, goede prijs. Wat beloofd word is ook nagekomen.

Perfecte levering

Iphone 11 64GB, in 1 dag bezorgd. Heb hem meteen ingepakt, want is een cadeau voor mijn moeder haar verjaardag, die 85 jaar wordt. Zij krijgt de telefoon van ons tijdens onze vakantie volgende week en ik zal dan de review schrijven over hoe de telefoon functioneerd

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL