Filter

Geweldige zaak

Geweldige zaak supersnel en goed product

Snel

Helaas kunnen wij nog niet genieten van onze nieuwe aankoop gezien PostNL ons pakket niet meer terug vindt. Een heel ontgoochelde zoon thuis.

Goede ervaring

Tweede keer dat ik een IPhone via mobico koop en zeer tevreden met de aangeschafte IPhone voor mijn kinderen

Topp!

Snel en goed

Zeer snelle service, refurbished iPhone zag er prima uit voldeed aan de verwachting

Iphone 'met lichte sporen' blijkt een bijna-nieuw exemplaar te zijn met batterij van 96%. Woensdag om 20u00 besteld, donderdag om 14u00 geleverd in het westen van België.

Beste telefoon ooit gehad!

Goede ervaring met mobico. Duidelijke website en een super snelle levering. Telefoon ziet er super goed uit, en mooie prijzen. Heel fijn dat er een hoesje en een screenprotector bij wordt geleverd. Zeker de volgende keer weer één bij mobico halen!

Fantastische en snelle service

Mijn Iphone werd snel geleverd. Zeer nette staat inclusief screenprotector en beschermhoesje.

Netjes en snelle service

Snel en netjes geleverd

Helemaal top!

Top telefoon, goede kwaliteit en top levering. Ook top zijn de extra’s die ik erbij heb gekregen (hoesje, screen protector)

Hele goede service

Supersnelle levering, duidelijk site en prettig contact met klantenservice.

Werkt snel

Super snel en goede kwaliteit

De iphone ziet er beter uit dan verwacht!

Goede ervaring

Snelle levering , mooie telefoon Helemaal goed

Geweldig, vijf reeten.

Mijn pakketje was echt super snel binnen. Zo snel zelfs dat ik geen handtekening hoefde te tekenen en mijn id niet hoefde te laten zien want ik was niet thuis hahahaha.

Goede klantenservice en doen wat ze beloven

Meegeleverde screenprotector en hoesje zijn van goede kwaliteit! Ook is de accu nieuw en er is geen krasje te bekennen. Ik raad dit zeker aan. Duurde wel iets langer dan werd aangegeven maar dit probleem werd vriendelijk door de klantenservice opgepakt en toegelicht. Zeker het wachten waard!!

Super en snel

Ik woon in het buitenland en was voor 2 dagen in Nederland. Op de heenreis ging mijn telefoon stuk,nergens waar ik snel en voor een goede prijs een refurbished telefoon kon kopen behalve bij Mobico. Ik ben gegaan voor een toestel waar beschadigingen op konden zitten maar op het toestel wat ik heb ontvangen is heel netjes en in goede staat. Blij mee !

Super snel een nieuwe telefoon

Super fijn meteen met hoesje en glasbeschermer!

Helemaal top

Heb nu diverse malen besteld bij Mobico en snel geleverd en toestellen zien er als nieuw uit, dus in 1 woord geweldig.

Snelle levering, prima toestel

Een Iphone Xr besteld, 256gb, kleur blauw, staat "als nieuw". Het werd zoals beloofd een dag later bezorgd. De telefoon voldoet aan mijn verwachtingen, prima dus.

Snelle levering goed product

Iphone x is precies zoals omschreven, gratis hoesje en screenprotector, lader en alles inbegrepen. Het bevalt prima en we zijn zeer blij met de aankoop. Aanrader!

Top communicatie! Top toestel!

Alles was duidelijk en werd goed geholpen. Telefoon was goed aangekomen (al mocht het van mij wel in een mooiere doos). Toestel werkt perfect!

Mooie telefoon supersnel in huis

Al de dag na de bestelling had ik de telefoon In huis. Alles zag er precies zo uit als beloofd. Heel tevreden over.

Ongelofelijk goed!

Mijn telefoon was stuk gevallen en had een nieuwe nodig! Binnen 1 dag had ik via jullie een nieuwe telefoon, niets beter kunnen wensen. Werkt super en gaat helemaal snel!

Zeer snelle levering van prima mobiele telefoon

In de avond besteld en de volgende dag rond het middaguur geleverd. Prima telefoon. Als nieuw besteld en ziet er als nieuw uit. Batterijconditie ook nog goed. Een goed adres dus voor een refurbished telefoon.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL