Defect toestel ontvangen. Slechte follow up
Vorige week telefoon besteld. Website ziet er prima uit 2 jaar garantie. Doen dus.
Paar dagen later ontvang ik een iphone se2020 met de sim kaart er nog in. De iphone is defect. Hij valt continue uit. Al tijdens de installatie. Ook blijkt dat de 2 jaar garantie waarmee mobico te koop loopt niet te gelden voor de batterij (die op 90% staat)
Vrijdag 3 juni gebeld en ondanks dat zij een defect product toesturen, willen ze pas een andere sturen als ik de oude retourneer. 3 Juni direct op de bus gedaan naar het antwoordnummer dat ik van de helpdeskmevrouw gekregen had.
1 Week later nog HELEMAAL NIETS gehoord. Ik heb nog steeds de telefoon niet waarvoor ik heb betaald.
De helpdesk dan maar weer bellen. Na 30 minuten in de wacht gestaan te hebben een aardige mevrouw aan de lijn gekregen die e.e.a. voor mij ging nakijken.
Die wist mij te vertellen dat de technische dienst vanaf 7 juni de telefoon al in bezit heeft en dat ze er naar kijken ?!
Het duurt gemiddeld 5 tot 7 dagen voordat de technische dienst de telefoon heeft gerepareerd?!
Aangeven dat ze er naar mogen kijken maar dat ik niet snap waarom ik dan niet direct een nieuw exemplaar krijg (heb immers een defecte telefoon gekregen: die mogen ze houden. Ik prefereer een werkende) en waarom niet gewoon geinformeerd wordt over de status.
Ik stel voor dat ze of vandaag mijn geld terugstorten of vandaag een werkende telefoon opsturen.
De helpdeskmevrouw noteert dat en ze gaat mij terugbellen.
Ik ben benieuwd...