Filter

Duidelijke website, goed product

De IPhone 8 werd snel geleverd, werkte goed en zag er perfect uit.

Geweldig. Niet van nieuw te onderscheiden.

Super snel geregeld op internet. Direct mail en even later een track & trace code. Telefoon is als nieuw. Super!

Super snelle levering

Binnen 24 uur de telefoon binnen en ziet er super uit!

Ik heb hier nog maar een keer besteld maar ik raad iedereen dit aan top kwaliteit iPhones i’m so happy met me telefoon je krijgt een top telefoon voor weinig geld

Snel geleverd en top kwaliteit

Onze bestelling werd inderdaad de volgende dag bezorgd. Netjes in nieuwstaat, als verwacht. Met 100% batterij status en gratis screenprotector en transparant hoesje. Allemaal top.

Uw bedrijf werd mij aangeraden door de vriendenkring, met succes !

Wacht nu nog op mijn tweede bestelling.

Prima. Niets op aan te merken.

Prompte levering (1 dag) van refurbished iPhone X. Ziet er geweldig uit en fictioneert naar behoren.

perfect

Iphone mooi op tijd geleverd en goed werkend toestel, ziet er als nieuw uit

perfect geholpen.

de bestelde levering werd super snel bezorgd een gerefurbiste Ifhone SE er stond in de advertentie zo goed als nieuw. Dat zo goed als had er wel afgekund niet van nieuw te onderscheiden. super blij mee en goedkoop

Monica is geweldig

Mijn vrouw had een andere iPhone nodig en ik heb twee jaar geleden een andere aangeschaft bij Mobico. En laten we eerlijk zijn als daar de service en leverafspraken en iPhone niet goed waren geweest was de keuze niet op Mobico gevallen. Nu wel dus en heeft zij een iPhone van Mobico

geweldig

De telefoon was een dag van te voren binnen en kwam in geweldige staat aan, ook zat het goed verpakt en al meteen een beschermlaagje erop was top. Echt geweldig!

Supersnelle levering van kwaliteit

Zo goed als nieuw mijn nieuwe phone gekregen nog geen twaalf uur later zonder één enkel krasje

Mooie iphone!

Voor de 2e keer in nieuwstaat gekocht, direct de volgende dag in huis. Geen gebruikssporen, batterij 100%

Goede telefoon, snelle levering

Goede telefoon en zeer snelle levering, ziet eruit als nieuw , top

Top telefoon

Heb de iPhone 11 als nieuw gekocht en ik zag geen enkel krasje of deukje. En de batterij is ook nieuw. Kortom top telefoon en top service

Supersnel geregeld

Alles snel in huis, goede producten

Super blij met mijn aankoop

Snelle levering, duidelijke communicatie, goed toestel!

Snel geleverd echter kleine barst in camera.

Ik had de iPhone XS gekocht en gekozen voor zo goed als nieuw de telefoon kwam aan met kleine krasjes om de rand van de telefoon en een barstje in de lens van de camera. Gelukkig functioneert de telefoon erg goed en was hij ook snel geleverd.

Een (praktisch) nieuwe Iphone voor een prikkie

Ik heb al eens eerder een Iphone gekocht via Mobico en heb weer een positieve ervaring. Voor een fractie van het normale bedrag heb je een praktisch nieuwe Iphone die perfect functioneert. Daarnaast ben ik ook erg te spreken over de servica die altijd snel en vlekkeloos lijkt te verlopen. Echt een aanrader dus!

Super snel en netjes geleverd

Gisteren 2x i phone xr voor mijn dochters besteld en vandaag zijn ze al geleverd. Ze zien er heel mooi uit en ze zijn er heel blij mee

Gewoon geweldig

Zo blij met mijn nieuwe telefoon. Goede prijs, super snelle levering en alles ging super makkelijk. In één woord geweldig. Bedankt Mobico.

Sneller en beter dan verwacht

Binnen een dag is mijn refurbished Iphone geleverd. Ik had gekozen voor “nieuwstaat” en het lijkt alsof de Iphone nooit is gebruikt. Ik ben super tevreden!

Echt super! Binnen 1 dag geleverd en wat een topkwaliteit! IPhone xs 64 GB

TOP!

Leveren naar verwachting.

Ik heb een iPhone 11 aangeschaft. In omschrijving stond “licht” beschadigd. iPhone zag er als nieuw uit, dus in mijn geval konden ze dat “licht” wel weglaten. Ook levering was correct. Kortom mijn ervaring kan ik alleen maar omschrijven als goed.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL