Filter

Ik heb de iphone 11 als nieuw bestelt en heeft weinig krassen een goede batterij en goed scherm

Telefoon snel binnengekregen. Werkt fantastisch. Heb de iPhone 11 zo goed als nieuw, zie geen enkele gebruiksspoor. Wat fijn is. Ook de oplader adapter was stuk hebben ze nieuwe verzonden wat heel fijn. Dus een aanrader om hier te bestellen.

Hartstikke goede snelle verzending

Alles zoals omschreven erbij, tegen een goede prijs.

Lange levertijd en slechte klantenservice

Op de website claimt Mobico "op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis". Deze belofte kunnen zij niet nakomen. 9 dagen later en mijn pakketje is nog steeds niet bezorgd. Niemand weet waar mijn pakketje is. Ergste is nog dat Mobico weigert mee te werken aan mijn wettelijk recht om de koop te ontbinden en mijn geld terug te storten. Na 1,5 uur (!!) aan de telefoon met de klantenservice blijft het antwoord dat Mobico "geen actie onderneemt voordat het onderzoek bij PostNL is afgerond. Zodra dit is afgerond, zullen we dit netjes voor u oplossen." Met de vraag of ik niet even bij de buren kan vragen of het echt niet daar is bezorgd.. Al met al zeer onprofessionele organisatie.

Goede kwaliteit

Ik heb een iPhone 11 besteld als nieuw, deze is in perfecte staat aangekomen. Alleen viel de batterij capaciteit iets tegen. Verder ben ik erg tevreden met zowel de telefoon als de levertijd.

Geheel naar verwachting, goed, op tijd, zoals aangeboden, kortom: aan te raden.

Zoals eerder hierboven vermeld. Ofschoon ik altijd moeite heb met de aanduidingen op een website met name als het gaat om: zo goed als nieuw, kleine beschadigingen en meer van dergelijke subjectieve beoordelingen, kan ik voor 100% zeggen dat ik zeker niet teleurgesteld ben in de kwaliteitsaanduiding van het mij geleverde toestel. Ziet er uit zoals omschreven in de aanbieding en functioneert zoals verwacht.

top

Zeer voordelige iphone 11 niet van nieuw te onderscheiden

supersnelle levering en mooie telefoon

Op tweede pinksterdag besteld en op dinsdag binnen. Een licht beschadigde telefoon besteld maar ziet er uit als nieuw: top!!!

Na mijn bestelling is de IPhone al de volgende bezorgd! Keurig verpakt, precies wat er besteld is. Ruime keuze, wat er staat ivm refurbished gebruikersvoorwaarden klopt helemaal. Mijn vrouw is binnenkort ook aan een nieuwe IPhone toe en die gaan we zeker hier kopen.

Hele snelle levering

Goede prijs, hele snelle levering en goed verzorgd pakket.

Zeer tevreden over de IPhone 12 Pro Max

Ik ben iemand die niet makkelijk 2dehands items vertrouwd, je zit dan te klungelen met garantie Ed. Hier is dat dus niet het geval, Je koopt een iPhone die volledig is nagekeken en waar je 2 jaar garantie op hebt, Ik heb nu een iPhone 12 Pro Max gekocht en moet zeggen dat het me echt heeft verrast. Bedankt voor de goede service , hopelijk blijf ik even tevreden en zal mijn volgende toestel terug van bij jullie komen!

Geweldig bedrijf met hele goede service !

Net voor de pinkster ging mijn telefoon defect, paniek ! Gelijk een nieuwe besteld en er van uitgegaan dat deze pas na de pinkster geleverd zou gaan worden. Tot grote blijdschap komt hij 3e pinksterdag al binnen . Dat noem ik nog eens goede service !! Toestel ziet er helemaal top uit , super blij met dit bedrijf , zeker een aanrader !!

Product zoals omschreven en vlotte levering.

Hele nette telefoon

Telefoon binnen een dag geleverd. Baal alleen dat de batterijconditie 87% is. Echter is dit te begrijpen omdat ze aangeven 85%+ op de website

Goeie prijs en goeie telefoon ook super snel geleverd

Goed!

Hij lijkt net nieuw en en alles werkt!

Top gewoon !

Heb een iPhone 11 besteld met lichte gebruikssporen . Deze gebruikssporen moest je echt wel opzoeken waar ze zich bevonden . Kortom , ik ben meer dan tevreden met mijn aankoop en zou Mobico ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een betaalbare en ook een uitstekende iPhone wil aanschaffen .

zeer snelle en correcte levering

zondagavond besteld, maandagmiddag in huis. Perfect toestel Top

Perfect !!

Vandaag mijn iphone xs binnen gehad, er stond bij met lichte gebruikssporen, maar hij is gewoon als nieuw! Heel blij mee

Super service, voor derde maal goede aankoop gedaan.

Voor de derde maal een aankoop gedaan bij Mobico en steeds een tevreden klant.

Supersnelle levering!

Een zeer nette telefoon, netjes verpakt en binnen 2 dagen geleverd

Zeer tevreden !

Dit is nu mijn 2 de toestel die ik koop via mobico en ben zeer tevreden ! Ze doen wat ze beloven !

Supersnel en goedkoop

Mijn zoon had zijn telefoon laten vallen, duur grapje. Dezelfde dag hebben via Mobico een telefoon besteld en die kwam de volgende dag al binnen. Binnen 1 dag een telefoon die als nieuw oogde, maar dan een stuk goedkoper. Super!

Super snelle levering, betrouwbaar product

De avond ervoor besteld en de volgende dag geleverd. Telefoon IPhone Xs exact zoals besteld, zonder zichtbare krassen. Werkt perfect zoals beloofd. Betrouwbaar en punctueel.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, refurbished toestel ziet er nagenoeg nog nieuwe uit.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL