Heel tevreden over de door mij aangeschafte smartphone
Laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben een man van 76 en woon in de regio Rotterdam.
Ik ben geen fervent gebruiker van een smartphone, maar ik kan absoluut niet zonder.
Mijn eerste kennismaking was begin jaren negentig toen ik een PTT Carvox 2453 van de zaak kreeg.
Dat was een grote accu van ongeveer vijf kilo met daarop een handset.
Daarna kreeg ik de beroemde Nokia 3310. Mijn eerste iPhone was een iPhone5 en tot nu toe had ik een iPhone SE. Helaas was deze, ondanks een nieuwe batterij heel snel leeg en moest ik op zoek naar een nieuwe smartphone.
Mijn kleinkinderen om raad gevraagd en die adviseerden mij, gezien mijn matige gebruik een refurbished smartphone te kopen.
Aangezien mijn laatste toestellen van het merk Apple waren, ben ik gaan zoeken naar een redelijk recent model van iPhone.
Dat was een hele toer, welke moest ik nemen; de X, de 11 of de 12? De 13 was ver boven budget.
Ga er maar eens aan staan, een smartphone zoeken op het internet. Als je iPhone intikt krijg je tig leveranciers en legio verschillende prijzen.
Uiteindelijk kwam ik bij MOBICO die ten eerste een ruime collectie van toestellen had, maar ook met een duidelijke aanduiding van de kwaliteit van het toestel en concurrerende prijzen.
Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op een iPhone 11 met 64gb en met de aanduiding als nieuw. Maandag besteld en dinsdag ontvangen. MOBICO is ook een van de weinigen, zo niet de enige die ook een gratis glazen screenprotector, oplaadset en hoesje bij het toestel levert. Dit alles netjes verpakt geleverd.
Kortom, ik ben een tevreden klant en raad eenieder aan om als zij op zoek zijn naar een goede smartphone, op mobico.nl te kijken. Grote kans dat zij slagen.