Filter

Goed herstel na foute levering

IPhone 11 besteld maar de bel functie werkte niet. Na retour zenden een nieuwe IPhone 11 opgestuurde gekregen, maar ook bij deze telefoon werkte de belfunctie niet. Na het indienen van een klacht ben ik goed geholpen door Mobico en heb ik een upgrade gehad van de oorspronkelijk bestelde telefoon. Goede service.

Snel, Makkelijk & Goede kwaliteit

Het product was echt top, bestellen ging snel een makkelijk en ik had mijn telefoon binnen een dag ontvangen. Mobico: zeker een aanrader!!!

Of ik een gouden medaille heb gewonnen

Heb nog nooit 1 medaille gewonnen. Maar denk dat dit het gevoel is! Zo super blij met mijn “nieuwe” telefoon! Mijn vorige was ook refurbished nu heel bewust weer gekozenen! Mobico jullie zijn mijn helden,. Super snelle levering en toestel als nieuw. De gouden medaille is voor jullie! Bedankt

Simpel, snel en kwaliteit

Iphone X met lichte gebruiksporen gekocht. Geen krasje te bekennen. Makkelijk gevonden, duidelijke beschrijvingen, goed geprijsd en snel geleverd.

Super goed!

Telefoon was exact zoals beschreven, werkte 100% en zéér snel geleverd. Daar wordt je blij van!

Kan ik wel,maar moeilijk

Ik stond er niet zo positief tegenover,maar dat Moet ik herroepen want ik heb het als heel positief iets mogen ervaren,wat Ik toch positief vind,en Ik kan iedereen aanraden toch eens de site van Mobico te bezoeken,en...........te lopen,Ik Ben er blijveben mee

Prijs kwaliteit verhouding: die is hier top

Nadat ik bij een ander bedrijf een refurbished telefoon gekocht had waar het geluid het niet bij deed heb ik hier een Iphone 12 Pro gekocht. De telefoon werkt precies zoals een nieuwe telefoon dat zou doen, met 0 problemen of andere kwaaltjes. Top ding voor een prijsje die ik als student nog kon ophoesten. Helemaal tevreden dus

ontzettend positief!

Ik had ongeveer een jaar geleden een IPhone XR besteld waar ik enorm tevreden mee was. Helaas is die gestolen dus heb ik nu een IPhone 12 besteld om voor een goede prijs z.s.m. een nieuw toestel te hebben. Hij was binnen 24uur binnen en ik ben er wederom ontzettend blij mee. Ik heb nog geen enkele beschadiging kunnen vinden, ook al had ik 'met lichte beschadigingen'. Echt een aanrader!

Super goede telefoon

Zit een heel klein schaaf plekje aan de zeikant maar die valt niets op.

Supersnel geregeld allemaal

Ik heb de iPhone X besteld bij mobico. De volgende dag had ik deze al in huis. De telefoon is helemaal super, kei netjes en als nieuw. Ik ben zeer tevreden over de telefoon en mobico.

Je krijgt wat er wordt beloofd!

Ik wilde een iPhone met meer opslag. Ik kocht een iPhone X met 256 mb voor een zeer redelijke prijs. Gezichtsherkenning werkt niet, maar dat wist ik van te voren, vandaar ook de prijs. Prima telefoon! Ik kan voorlopig weer vooruit! Heel blij mee!

Uitstekende service

Dinsdag bestellen en woensdag in de bus. Uitstekende service. Juiste product in perfecte staat. Een aanrader!

Tevreden

Ben superblij met mijn aankoop heb hier al eens eerder besteld en zal het zeker nog een keer doen super snelle levering ook! Enigste jammere is dat ik een iphone xs max in nieuwstaat heb gekocht en dan is de batterij capiciteit 88%...

Mobico doet wat zij beloven

Toestel S’avonds besteld en de volgende dag al in de ochtend kunnen afhalen.

Matige kwaliteit en zeer slechte aftersales

Na 2 relatief goede ervaringen met een refurbished toestel nu de de 3e iPhone besteld. Snel geleverd en uitgepakt. En binnen 5 minuten weer ingepakt en retour aangemeld. Wat een slecht toestel. Accu is volledig leeg. Staat van toestel (lichte gebruikssporen volgens Mobico), mijn huidige iPhone van 4,5 jaar heeft minder beschadigingen dat dit geleverde toestel. Diepe krassen in de randen van het glas, diepe krassen rondom in het metaal, lakbeschadigingen rond de lenzen van de camera's. De screenprotector die er was opgeplakt had een grote luchtbel, en onder de screenprotector zag je mooi verhuld heel veel oppervlakkige beschadigingen aan het glas. Kortom, toestel retour gestuurd en vervolgens vele mails moeten sturen om mijn geld terug te krijgen. Nu, 4 weken na retour(!), heb ik eindelijk bericht gekregen dat mijn betaalde bedrag retour komt. Voor mij geen Mobico meer. Ik kijk wel even verder, al zijn anderen misschien een tikkie duurder. Ik begrijp nu wel waarom. Mobico vraagt mij op meerdere sites die ze aandragen een review te schrijven. Prima, maar jammer dat ik een negatieve review neerzet. Het is nu eenmaal niet anders.

Ik heb mijn iPhone X gekregen en hij doet het erg goed. Goede service en fijn dat er nog extra dingen bij zitten

iPhone besteld en was de volgende dag in huis top!

iPhone besteld en was de volgende dag in huis top!

Top service duidelijk en snel

Super fijn, mooi en snel binnen

Ik heb de iPhone XR besteld en de telefoon was super snel binnen en de telefoon is super fijn en mooi. 0 krassen of vegen op de telefoon. Het is zeker een aanrader. Het is eigenlijk gewoon hetzelfde als een nieuwe telefoon. Zeker kopen!

Na veel websites te hebben bekeken, gekozen voor een telefoon van Mobico omdat zij het meest voordeligst zijn. De volgende dag had ik mijn telefoon binnen. Batterij zelfs 100%. Tevreden klant dus.

Gister een refurb iPhone se besteld en vanmiddag ontvangen. Ik koos er voor om er een te nemen die zo goed als nieuw was, nou hij lijkt wel nieuw. Ziet er prachtig uit en precies wat ik wilde hebben. Ben erg blij met de service van Mobico. Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord, en was een beetje voorzichtig, maar ik kan het iedereen aanraden.

Snel Geleverd product zoals verwacht

Mijn dochter heeft er lang voor gespaard en is er super blij mee. Ziet er goed uit en levering was de volgende dag. Zou iedereen adviseren om bij jullie een telefoon te kopen.

Ik heb mijn aankoop als zeer prettig ervaren. De communicatie is duidelijk en de levering snel! Wanneer ik vragen had werd ik snel geholpen. Ik heb Mobico al veel aanbevolen aan mijn vrienden en familie.

Hele snelle en fijne service

Ik had een aantal vragen over mijn retour en ben heel snel en fijn geholpen. Het retourproces verliep ook zonder problemen. Ik heb 1 iphone zelf gehouden en het toestel werkt super goed en is in een hele mooie staat. Heel blij mee!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL