Filter

Snelle levering , goede kwaliteit!

Duidelijke webshop, genoeg uitleg. Kleuren kloppen met de werkelijkheid . Ik heb gekozen voor zo goed als nieuw, hij ziet er helemaal nieuw uit! Snelle levering. Goed verpakt

Goede klantenservice!

De bestelde iPhone 11 zag er, op het scherm en achterkant na, anders uit dan verwacht. Maar goed dat is de charme van een refurbished product. Ik heb mijn bestelling laten retourneren en de afhandeling verliep voorspoedig. Chapeau voor de klantenservice van Mobico!

Snelle levering goed product!

Had niet eens eerste Keus maar toestel lijkt als nieuw!

Super dankbaar!!

Ik heb de iphone x besteld, super mooie telefoon, in nette staat, en dat ook nog een voor een mooie prijs, ik zou het je persoonlijk aanraden om hier je telefoon te bestellen!!

Ik was op zoek naar een refurbished iPhone 8. Er zijn veel aanbieders maar Mobico had de duidelijkste website (niet zo schreeuwerig) en veel keuze. Ik kon precies de telefoon kiezen die ik wilde. En voor de voordeligste prijs vanwege de actie met gratis screenprotector en hoesje. En twee jaar garantie, vaak zie je maar 1 jaar. Ik koos ook voor Mobico omdat ze de beste prijs hadden voor earpods (bedraad) dus die er ook meteen bij besteld. Zeer snelle levering (‘s avonds besteld volgende dag in huis) en de telefoon werkt goed en ziet er goed uit. Telefoon werd geleverd met laadkabel in een net wit doosje. Dit is de eerste keer dat ik op deze manier een telefoon koop, normaal nieuw met abo maar dat is veels te duur nu en ik hoef de nieuwste modellen niet, dus dat was even spannend. Maar ik zal zeker weer bij Mobico bestellen als we er nog een nodig hebben!

Wat een snelle service! Heb hem gister middag besteld en hij kwam vanochtend aan. De telefoon ziet er goed uit. Het glasplaatje zat er al op. Daar was ik wel blij mee. Dat vind ik altijd een heel gedoe. Heb lichte gebruikssporen. De behuizing is een beetje beschadigd. Maar voor de rest is die nog helemaal nieuw. Ben heel tevreden

goed, zo goed dat ik er nog een ga bestellen

Vlotte, vlugge levering toestel werkt perfect en ziet er als nieuw uit

Snelle levering en prima service!

Heel de familie heeft al een refurbished IPhone van 11 t/m SE. In alle gevallen snelle levering en goede service wanneer er iets met de IPhone aan de hand is. Ondanks dat Mobico niet altijd de goedkoopste is dit wel de reden waarom ik altijd voor Mobico kies.

Ongekend goed

Ik heb de telefoon zaterdag besteld en maandag was ie al in huis! Ik heb een iphone 11 besteld met gebruikssporen, alleen er was niks kapot of iets aan, de telefoon leek wel alsof ie net uit de applestore kwam! Mijn bestelling geef ik een 10-10: het contact was perfect met de mailtjes en alle op de hoogte houdingen, de bezorging, en de telefoon zelf was ook abnormaal goed. Ik ben zeer tevreden en raar mobico dan ook aan iedereen aan!

Echt top voor die prijs telefoon is als nieuw

Ik had de telefoon zondag besteld en ik ontving hem dinsdag. De telefoon werd geleverd met een oplader en een screenprotector.

Fantastische iPhone, perfecte staat, super prijs

Alles verliep super! 2dagen later iPhone binnen in top staat voor een geweldige prijs

Prima aankoop

Eerste impressie is een keurige iphone 12. Voldoet aan verwachtingen. Enige kleine minpuntje is dat het gratis hoesje niet goed zit.

Niet van nieuw te onderscheiden

Ik was van te voren wel wat sceptisch of alles wel goed zou werken, maar ik moet echt zeggen dat ik positief verrast ben met zowel het uiterlijk en innerlijk van de refurbished iPhone 11. Geen enkel krasje te bespeuren en batterij en andere functies zijn nog als nieuw. Erg tevreden ermee

Wat een verschil met andere aanbieders.

Had 2 telefoons besteld bij een andere aanbieder, die werkelijk geen 1 afspraak zijn nagekomen (refurbished.nl). Geen levering en wacht al 4 weken op mijn terugbetaling. Bij Mobico geen beloftes maar wel kwaliteit. Binnen een dag geleverd, en een hele blije dochter. Top super bedankt.

Snel geleverd phone kwaliteit perfectoo

Je krijgt waar voor je geld en je betaald niet de volle prijs

Vandaag besteld en de volgende dag al binnen. Hoes, screenprotector( was reeds op de scherm geplakt)oplader was in de prijs inbegrepen. Zal zeker in de toekomst weer gebruikt maken van de service. Een aanrader!

Topproducten voor een topprijs

Je vindt hier precies wat je wil tegen aantrekkelijke prijzen en een snelle service!

Snelle levering en een super toestel

Snelle levering, mooie prijs

Mijn I-phone was in het water gevallen. Ik heb een nieuwe besteld bij Mobico, deze werd snel geleverd en ziet er heel mooi uit. Ben zeer tevreden met de service

Super fijn

Erg blij mee

Geweldige service!

Ik heb mijn telefoon ‘s middags besteld en had hem de volgende dag al thuis. Hij ziet er als nieuw uit en zelfs de screenprotector was er sl voor me op gedaan.

Super goed

Super snelle levering en de telefoon ziet er precies uit zoals beschreven! Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Super aankoop!

Zeer blij met mijn toestel! Ik ging voor 5 sterren dus als nieuw en dat is hij ook. Op vrijdagavond besteld en de volgende dag al geleverd in België. Zus, mama en oma hebben hier ook al gekocht en ook zij waren zeer tevreden. Grote aanrader!

erg prettig

Mobiele telefoon besteld, netjes en snel geleverd.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL