Filter

Snelle service, product als beloofd

Product kwam snel binnen, ziet er inderdaad als nieuw uit. Geen krasje te zien. Batterijcapaciteit 100%. Ik ben erg tevreden!

Goede service en telefoon.

De telefoon was zo goed als nieuw, geen krasje op te bekennen. Heb ook even gebeld en werd heel fijn geholpen. Zeker een aanrader!

Iphone 11 Pro MAXX

I’m extremely satisfied with my new phone from MOBICO. High quality and performance. I recommend 100% to buy.

Goede snelle levering, prima prijzen

Prima levering van twee iphones voor mijn kinderen

Zeer tevreden over iPhone XS

iPhone XS gekocht als nieuws. Deze was ook echt als nieuw. Alleen wat beschadigingen aan de zijkant, wat kan bij refurbished. Scherm is nog super netjes. Handig dat de screenprotector er al op zit!

Helemaal happy! Een mooie en goedwerkende telefoon

Ik heb een zeer goede ervaring met Mobico! De telefoon kwam een dag later binnen, ziet er goed uit en werkt super. En dat voor een mooie prijs. Ik zou het iedereen aanraden.

Mooie telefoon en goede service

Ik heb bij mobico al meerdere telefoons gekocht en ben zeer tevreden. Heb nu de iphone 11 gekocht en was zoals beloofd de volgende dag bezorgd, is niet te zien dat het een refurbished is en is eigenlijk als nieuw. Ik zal iedereen aan raden als ze een iPhone zoeken is op deze site te kijken Topper mobico , ga zo door!

iPhone XR besteld en ik ben tevreden

Op vrijdag een iPhone XR op Mobico besteld en de volgende dag al geleverd. Staat telefoon goed tot uitstekend. Meegeleverde extra's oplader, USB kabel, hoesje, screenprotector en Uitdrukpin/Simpin.

Snel bezorgd.

Iphone XR snel binnen gekregen en ziet er top uit. Hele goede staat, geen krasjes of iets degerlijks.

Fantastico

Top telefoon, werkt perfect. Echt een aanrader om hier de telefoon te bestellen. Ook leuk met gratis beschermlaag en hoes.AANRADER!!!

Zeer tevreden!

Voor de tweede keer een telefoon van Mobico gekocht. Ik merk geen verschil of een nieuwe of een refurbished koop en dan is een telefoon van Mobico ook nog eens een stuk duurzamer!

Kwaliteit

Top telefoon, werkt perfect. Echt een aanrader om hier de telefoon te bestellen. Ook fijn met gratis beschermlaag en hoes.

hemels

Ik had deze nieuwe telefoon besteld, en referbished was sowieso al nieuw voor mij, ik had een nieuwstaat besteld en binnen 1 dag was die al bezorgd!!! Toen heb ik hem met gemak geïnstalleerd en de telefoon leek gloed nieuw (iphone X)

Geheel naar verwachting, echt top

Nog nooit iets gekocht wat refurbished was,toch de gok gewaagd toen mijn nieuwe horloge niet met mijn iPhone 6 Plus kon koppelen. Super snel geleverd, netjes verpakt met hoesje en screen protector. Ziet eruit als nieuw en ben er dan ook erg blij mee. Echt een aanrader.

Batterij van 100% netjes geen schade

Top ervaring

Hij is goed aan gekomen met een geweldige batterij

Wist niet wat ik kon verwachten maar

Het valt niet mee en niet tegen. Ik heb een IPhone met lichte schade besteld en er zitten toch echt wel krassen op het scherm die storend zijn tijdens het gebruik. Ook de behuizing is gehavend maar goed, het is dan ook een gebruikte IPhone. Ik vraag me toch af wat de vorige eigenaar er mee heeft gedaan. Ik was mijn toestel verloren en ben toch blij dat ik weer hetzelfde model heb voor een relatief kleine prijs.

Super blij

Oudere telefoon ging ineens kapot, dat is voor mijn puber een catastrofe. Hoe overleef je zonder telefoon! Via de site kon ik makkelijk en snel een IPhone 11 bestellen en de volgende ochtend al in huis! Zo worden stressmomenten snel verholpen.

Super snelle service

Ik heb een iphone xs besteld. Screenprotector zat er al netjes op en ook een graits hoesje zat erbij. Mijn complimenten ook voor de supersnelle levering! De volgende ochtend al mogen ontvangen. Alles was zoals omschreven. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop!

Gister de IPhone 11 besteld en vanmorgen had ik m al in huis. Super snelle levering, telefoon ziet er echt als nieuw uit! Kreeg er een gratis case en screen protector bij:) Ik ben zeer tevreden en een dikke aanrader!

Supersnel geleverd en toestel is als nieuw

Mijn nieuwe iphone 11 pro Max werd de volgende dag al geleverd, wat heel handig is als je zonder gsm zit en dus onbereikbaar bent! Het toestel ziet eruit als nieuw en werkt perfect. Ik heb tot nu toe niks ontdekt dat niet goed werkt.

Zeer nette IPhone 11 Pro!

Ik was blij verrast toen ik mijn IPhone 11 Pro ontving. We hebben inmiddels voor de 8e x besteld bij Mobico en de telefoons die gemarkeerd zijn met ‘lichte gebruikerssporen’ zien er gelikt uit.

Binnen een dag een mooie iPhone 11 Pro Max 256gb in mijn handen!

Omdat ik mijn Samsung telefoon helemaal zat was, besloot ik opzoek te gaan naar een iPhone. Een nieuwe is toch wel erg aan de prijs, zeker als je de Pro (Max) uitvoering wilt hebben. Bij Mobico vond ik de iPhone 11 Pro Max 256gb in Space Grey voor een hele mooie prijs. Ik heb hem in de avond besteld en de volgende dag had ik hem al in mijn handen, top! Net als velen sceptisch over refurbished artikelen, maar tot nu toe heeft deze aankoop mij het tegendeel bewezen. Ik ben er erg blij mee, dat ding werkt als een trein en kan het zeker aanraden. Ja, je ziet hier en daar misschien een heel klein gebruiksspoortje, maar daar ontkom je niet aan. Verder ziet de iPhone er prima uit!

TOP SERVICE

Dinsdag 16u besteld Woensdag 11 u geleverd Vanuit NL naar België Alles mooi ingepakt, en alles werkt perfect Blij dat er nog bedrijven zijn waar alles goed loopt, zonder te hoeven reclameren Knap werk ! Een tevreden klant

Beste refurbished site die er is!

telefoon gekocht met nieuwstaat, is ook letterlijk of je een nieuwe in de winkel koopt. Bespaard je ook nog is geld.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL