Filter

Prima toestel

Prima toestel ontvangen, ik koos voor iphone 11 voor mooi bedrag! Toch puntje eraf omdat verzending dagje later was dan beloofd, verder top!!

Ik ben super blij met mijn aankoop, de telefoon is in super goede staat, er zat een screen protector op toen ik hem binnen kreeg en er zat een hoesje bij. De service was ook ontzettend goed, ik had mijn telefoon snel binnen ookal had ik hem op vrijdag besteld. Ik ben super tevreden!

Excellent

Het was een heel goede telefoon. Niks op aan te merken. Alleen jammer dat die is gestolen maar kunnen jullie niks aan doen natuurlijk! Maar echt top gsm!!

Super goede en snelle service

Ik bestelde de iPhone X en binnen een dag had ik hem in huis. Ook moest ik lang zoeken naar enige beschadigingen, hij leek wel nieuw!

Super blij met Mobico.

Mooie IPhone gekocht. Hele snelle levering en heel veel duidelijkheid per mail over de aflevering.

nog niet tevreden

alle voorwerk gedaan doch nieuwe telefoon loopt vast bij apple ID morgen langs bij winkel want via apple back up deze komt er ook niet uit. we gaan het zien morgen.

Top iPhone XR - top prijs - top levering!

Eerder onverwacht een iPhone XR besteld op een dinsdag avond vanuit België. Reeds daags nadien om 10u00 's ochtends aan huis geleverd. Zo goed als nieuw toestel, inclusief gratis hoesje en screenprotector, voor een fractie van de nieuwprijs uitermate snel geleverd! Oh ja, dit was reeds onze tweede bestelling in 1 jaar tijd... net omdat we zo tevreden waren!

Snelle en goede levering. Tel werkt (tot nu toe) zoals het hoort.

Levering was snel en netjes, telefoon was als nieuw!

Toch spannend op een voor mij onbekende site mijn iPhone te bestellen. Na de site goed hebben bekeken kreeg ik vertrouwen en heb de telefoon besteld. Ik kreeg hem super snel en binnen en ziet er als nieuw uit. Er zaten veel accessoires bij. Ik ben echt super tevreden!

Nette prijs en telefoon

Vlot verzonden. Gratis hoesje stelt heel weinig voor. Over beschermingsglas durf ik geen uitspraak te doen maar beter lagere prijs en geen extra’s. Telefoon is verder in orde.

Gewoon perfect en goedkoop

Gsm in Nieuwstaat , super snelle levering gewoon een aanrader in aankoop van uw nieuwe iPhone

Top service, top telefoon

Heb hier een iPhone 11 Pro licht beschadigd gekocht en wat een top service hier, snel besteld, snel bezorgd, wat wil je nog meer?! 1/2 kleine krasje op het scherm maar verder alles in top staat. Voor mij is hij helemaal nieuw!

Prachtig nieuw toestel voor een aantrekkelijke prijs

Lang getwijfeld aan het feit welk toestel ik wilde, maar dat het een Pro versie moest zijn stond buiten kijf. Overal zoeken en uiteindelijk terecht gekomen bij Mobico, mede door de goede recensies. Toestel gekozen, keuze in welke staat en betaald, binnen 1 dag bericht dat deze verstuurd was met track & trace en de volgende dag bezorgd! Netjes verpakt, met hoesje, beschermglas, lader en simverwijderaar. Het belangrijkste de telefoon daadwerkelijk in nieuwstaat, mijn complimenten, ik kom zeker weer terug bij Mobico! Dank jullie wel.

Zeer gemakkelijke en vlotte service

Dit was mijn eerste Mobico gsm. Ik heb hem nog maar pas maar ik ben wel al zeer tevreden. Het bescherm glaasje is al op de gsm geplakt, dit moet je dus niet meer zelf doen. Het was ook een snelle levering (zondag besteld en dinsdag al geleverd).

Top iphone 11 voor een lage prijs!

Ik had een iphone 11 besteld met zichtbare beschadigingen. Hartstikke goede prijs en alleen 1 goed zichtbare kras op het scherm. Verzending was ook heel snel! De volgende dag al om 12.00 in huis.

Netjes en snel geleverd

Ik heb de iphone 11 besteld in het rood. Ik heb gekozen voor als nieuw en dat is hij ook geen krassen en zelfs netjes met schermbescherming. En werkt zo als het hoort. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zal Mobico dan ook zeker aan bevelen.

Gsm in perfecte staat volgende dag al aan huis

Gsm had vrijwel geen gebruiksporen en werdt met hoesje en reeds geïnstalleerde dubbelglas geleverd

Ik ben zeer blij met de gsm

Mooie iPhone

iPhone is zoals beloofd.

Super goede service en kwaliteit mega blij mee!

goede service super blij mee telefoon werkt als nieuw geen beschadigingen aangetroffen en zeer tevreden. top bedrijf ga hier vaker mijn telefoons bestellen! AANRADER!!! bedankt mobico voor de service

goede ervaring met snelle bezorging

Mijn ervaring met Mobico is zeer goed, aangezien mijn telefoon binnen 24 uur bezorgd was.

Goed en snel

Mijn ervaring met mobico is erg goed. De telefoon was de volgende dag in huis. De telefoon ziet er net uit en werkt heel goed. Het beschermplaatje was er al opgeplakt wat heel fijn was.

Snelle levering en prima toestel

Volgende dag in huis. Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

Nette telefoon ontvangen. Doet het naar behoren. Helemaal tevree

Top kwaliteit en goede prijs voor wat je krijgt

Top aankoop. Met lichtegebruiksporen gekocht geen krassen op het scherm te vinden een klein deukje in de zijkant voor de rest nog als nieuw!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL