Filter

Zeer tevreden en betrouwbaar!

Binnen 1 dag geleverd en volgens de beschrijving het juiste product geleverd. Lichte gebruikssporen zijn zo goed als niet zichtbaar! Heel blij met mijn “nieuwe” iphone 12 Pro

Ben heel blij met mijn nieuwe telefoon! Werkt goed en is heel snel binnen gekomen. Zeker een aanrader!

Erg goed

Levering was erg snel en goed. Ik had de iPhone 11 besteld in zeer goede vorm en alleen maar een paar krasjes op de achterkant maar die vallen niet op.

Snelle levering en telefoon in super staat zoals beschreven.

iPhone 11 aangekocht aan een scherpe prijs met supersnelle levering. Telefoon in nieuwe staat zoals beschreven. Echt een aanrader.

Precies wat je verwacht

De iPhone 8 plus refurbished ziet er goed uit. De lichte beschadiging zit alleen op de omhulsing op de hoeken. De telefoon wordt geleverd met de screenprotector erop (dat scheelt heel wat gepruts hier, fijn!) en een doorzichtig hoesje + nieuwe lader. Ik ben heel tevreden over het product, de prijs en de snelle levering!

Telefoon is beter dan verwacht!

Na veel vergelijkend onderzoek gedaan te hebben, kwam ik uit bij Mobico. Zij boden de beste prijs-kwaliteit verhouding voor dit toestel. Dit was dezelfde conclusie als toen ik 2,5 jaar geleden ook al een toestel kocht hier. Klein, maar prettig detail: het beschermplaatje aan de voorkant is al bevestigd. Dat lukt mij zelf nooit zo netjes als dat zij dit nu gedaan hebben. Het lijkt een kleinigheidje, maar ik werd er blij van! Telefoon werd ook geleverd binnen het beloofde tijdsbestek en zag er zelfs beter uit dan verwacht. (had met lichte beschadigingen, maar ik zie geen enkele beschadiging). Kortom: ik ben erg tevreden!

Top telefoon snelle bezorging

Telefoon besteld en een dag later al bezorgd. Telefoon ziet er netjes uit

niet van nieuw te onderscheiden!

De " als nieuw" bestelde iPhone 11 ontvangen en de bewering klopt als een bus. Niet van nieuw te onderscheiden!!

Voor het eerst een refurbished toestel aangeschaft. Gisteren besteld, vandaag in huis. Een Iphone 10, die er nog als nieuw uitziet. Mooi apparaat. Hier ben ik blij mee.

De iPhone werkt super!

Ik heb hiervoor een iPhone besteld bij een concurrent waar de face ID niet werkte, maar bij Mobico werkt alles 100%! De accu, het scherm en de camera’s alles is in goede staat voor zo’n lage prijs. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen!

top

een echte aanrader! vlugge levering mij iPhone 11 pro was in mooie staat en werk zoals het moet , geleverd met doorzichtig hoesje en beschermglas op het scherm vandaag besteld morgen in huis klopt dan ook echt wel kan het alleen maar aanraden

Snelle levering! Mooi toestel en alles volgens verwachting

Snelle levering net binnen

Op tijd de gevraagde telefoon geleverd

En nog goedkoer dan anderen ook...

Alles waargemaakt. Levering de volgende dag. Accu 100%. Complimenten!

Snelle, fijne service

Fijne telefoon, snelle service en inclusief nieuwe lader, hoesje en glasplaatje.

Prima webshop, doet wat het beloofd!

“Als nieuwe” iPhone gekocht, ziet er dus ook schrale nieuw uit, accu is ok, prijs was ook ok!

Goede snelle service en tegen een scherpe prijs.

Snelle levering en de telefoon zag er zoals beloofd in NIEUWSTAAT eruit

Snel geleverd en conform verwachting!

1 dag in gebruik en tot nu toe....TOP!!

In een woord geweldig

Apparaat voldoet helemaal naar wens. Ik bestel altijd bij mobico. Bevalt prima

Kocht een refurbisched iPhone 11 bij Mobico en ben zeer tevreden. De bezorging was heel vlot en het toestel is inderdaad zo goed als nieuw!

Snelle levering en telefoon ziet er goed uit!

Mijn ervaring is goed daarom is dat al de tweede telefoon die ik bij hun heb besteld

Als nieuw

Als nieuw is ook echt als nieuw. Geen krasje oid te zien

Top telefoon gekregen

Ik heb op Mobico een Iphone 12 gekocht en gekozen voor de optie met lichte gebruikerssporen, Mobico geeft bij de info perfect aan wat elke optie inhoud en ik heb dan ook inderdaad een telefoon gehad vrijwel geen gebruikssporen, hij lijkt eigenlijk gewoon nieuw. Batterijconditie van 90% is top en hij werkt zoals het hoort. Mijn volgende telefoon zal ik zeker weer hier kopen (maar hopelijk duurt dat nog lang) :)

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL