Filter

Mooie iphone, goede service

Mooie iphone X gekocht, werkt goed, snelle levering, weinig tot geen gebruikerssporen te zien op de telefoon.

Kwaliteit als beloofd en snel geleverd!

iPhone 11 refurbished (als nieuw) besteld. Kwaliteit is als verwacht en de dag erna geleverd. Erg blij mee!

Erg goed goede kwaliteit voor een lage prijs

Erg fijn snelle levering. Met het hoesje en schermprotector erg handig.

de telefoon is net nieuw

Er zijn geen gebruikers sporen en alles werkt goed

Zogeloos

Mooi en zoals verwacht aangekomen. Nu nog installeren. Top

Kan niet beter!

De telefoons waren in perfecte staat helemaal als ze omgescheven waren, de doosje zat vol met de juiste benodigdheden. Ook het gratis hoesje erbij was en pluspuntje. Perfect!

Mooie iphone's voor een lage prijs.

vlotte service

alles verliep vlot en apparaat was zoals beloofd!

Fan-tas-tisch!!!

De iPhone kwam zeer snel aan, zonder schrammetje of iets. Het glaasje lag er al op en ik kreeg er een hoesje bij! Top kwaliteit en top service.

Super goede prijs-kwaliteitverhouding

Ik heb een Iphone XS 64 GB gekocht aan lichte gebruikssporen en hij is zoals nieuw! Super snelle verzending en goede service. Ook een super goede prijs-kwaliteitverhouding. Een echte aanrader!

Tevreden

Bestelling gedaan voor Iphone XR. Ging wat mis met levering want kreeg geen track and trace bericht binnen. Dag later Gebeld en in de middag alsnog ontvangen en de volgende dag geleverd. Had iphone status ‘als nieuw’ besteld en zag er praktisch puntgaaf uit, accu laad 100% op en alles werkt zoals het moet. Zeer tevreden!

Zowel product als service uitstekend!

Overzichtelijke site, duidelijke omschrijving van de staat van de toestellen. Binnen een dag in huid en in ons geval niet van nieuw te onderscheiden. Erg blij mee voor een betaalbaar bedrag!

Vorige jaar is helaas mijn gloednieuwe telefoon gestolen in Spanje. Dus toen maar weer mijn oude telefoon uit de kast gehaald. Van mijzelf mocht ik pas weer een nieuwe kopen wanneer ik was afgestudeerd (als een soort beloning). Maar toen ging op donderdag toch mijn telefoon kapot (terwijl ik er nog 2 maanden mee moest doen)... Van een vriendin hoorde ik van Mobico. Eerst was ik was angstig, wat als je geen goede telefoon krijgt? Op vrijdag ochtend toch de stap genomen en een telefoon besteld bij Mobico. Op zaterdag middag kwam deze al binnen. Een klein beetje zenuwachtig maakte ik het doosje open. En wauw echt geweldig, de telefoon is gewoon niet te onderscheiden van nieuw. In 1 woord... Echt TOP, snelle service en super nette telefoon, incl beschermhoesje, glasplaatje en oplader. Ik kan het iedereen aanraden, want het scheelt toch een hoop geld :)

Super snel geleverd en is niet van nieuw te onderscheiden

Waar voor je geld

Ik hèb een iPhone 12 gekocht met volgens de beschrijving lichte gebruikers sporen. Het toestel werd zo goed als puntgaaf bij me thuis bezorgd en ik kreeg er gratis een hoesje en screenprotector bij!! Super tevreden!!

Goeie site

Top site binnen 24 uur bij me thuis geleverd

Meer dan tevreden

Voor de eerste keer een refurbished IPhone 11 Pro gekocht ter vervanging van mijn iPhone 8. Ik kan eigenlijk maar 1 ding zeggen, als nieuw is ook echt als nieuw. Geen krasje of plekje kunnen ontdekken. Batterij percentage is ook nog prima in orde dus kan weer lekker een tijd vooruit met mijn nieuwe telefoon. Netjes en snel verstuurd, en al fijn geleverd inclusief screenprotector

Ik heb een Iphone 8 Plus met lichte gebruikssporen besteld. Binnen 1 werkdag had ik de telefoon in huis. Ziet er uit als nieuw, ik zie geen gebruikssporen. Batterij conditie is nog 100%. Kortom ik ben meer dan tevraden.

Het is precies wat ik had verwacht

Alles zat netjes in de doos en er mankeerde niks aan. Top!!

Perfect toestel

Voor de derde keer oprij een hele goede ervaring met Mobico. Nu iPhone XS besteld als nieuw besteld en hij was ook als nieuw zelfs batterij capaciteit 100% zeker de moeite waard. Top!

top

zelf geleverd

Snelle levering, keurig verpakt. 11 Pro Max 512GB aangeschaft met lichte gebruikssporen, maar daar was niets aan te zien toestel ziet eruit als nieuw. Screenprotector zat er al op en transparant hoesje meegeleverd ivm actie die er op zat. Hoesje vervangen door een van beter kwaliteit .Dikke blij mee

Top!!

iPhone 11 pro met lichte gebruikssporen besteld, ziet er zo goed uit dat het evengoed een nieuwe kon zijn! Super service de levering en extra voordeel het glasje dat al op de iPhone ligt!

Tevreden

Onlangs heb ik een refurbished iPhone 8 met 64 gb gekocht. Ik heb gekozen voor nieuwstaat en de telefoon ziet er ook echt uit als nieuw. Heel blij mee! De telefoon werk naar behoren en ik had hem snel in huis. Bij de bestelling zat een gratis hoesje en een screenprotector, helaas was de screenprotector er niet bijgeleverd. Dezelfde avond heb ik hierover een mail gestuurd en smorgens vroeg kreeg ik al een mail terug dat ze deze nog nasturen. Dus als je kiest voor nieuwstaat kun je er vanuit gaan dat ie er ook als nieuw uit ziet. Top!

Top!!!

Telefoon werkt naar behoren, prijs kwaliteit verhouding is goed. Snelle levering, erg tevreden!!!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL