Filter

Heel snelle levering! Binnen de 24 uur had ik mijn nieuwe iPhone binnen! Ziet er goed uit!

Duidelijke site en professionele aflevering van product

Duidelijke site en het product is in professionele staat afgeleverd.

Goede ervaring

Mijn bestelling kwam binnen als aangegeven op de website en voldoet aan alle verwachtingen.

Delivered within one day

Phone is perfect

Ik heb de iphone 11 64gb gekocht met lichte gebruikssporen. Alles was zoals verwacht. Dankjewel!

Goed en snel

Tweede keer dat ik hier een refurbished telefoon koop - vorige gestolen- Erg tevreden over de kwaliteit, extra's en de nieuwe batterij die erin zit. Zeker aan te raden.

Eerste keer super, tweede keer waardeloos

Eerste iPhone 11 netjes de volgende dag ontvangen en zeer tevreden. De tweede kregen we pas vijf dagen later en het scherm zat echt vol krassen. We moesten het toestel terugsturen op eigen kosten en inmiddels zijn we weer dagen verder en nog steeds geen telefoon. Waardeloos dit!

Binnen 1 dag binnen, ziet er perfect uit!

Ik heb de IPhone 11 pro 256 GB besteld bij Mobico met de staat ‘lichte gebruikssporen’. De telefoon kwam de volgende dag al binnen, echt super snel. De telefoon ziet er super mooi uit. De achterkant helemaal niet beschadigd en op de voorkant 2 mini krasjes die bijna niet opvallen. De screenprotector was er zeer netjes opgeplakt. Ik wilde zeker weten dat de telefoon echt aan zou komen, dus ik heb de klantenservice gebeld en ze verzekerde dat de telefoon op voorraad was en dat die gelijk opgestuurd ging worden. Super tevreden, bedankt Mobico!!!

Echt als nieuw en supersnel geleverd

Prima ervaring met Mobico! In de avond besteld en de volgende dag om 11:00 uur als bij post.nl punt geleverd. Echt nieuwe telefoon inclusief screen protector, hoesje en oplaadkabel.

Topservice!

Vanwege een eigen foutje ging er iets mis met de bezorging, maar dit werd direct proactief opgevolgd door jullie! Heel erg blij met deze service:)

uitstekend!

De kwaliteit is goed, je krijgt waar je voor betaald en even goed als een nieuwe iphone!

Zeer goede telefoon, snelle levering

De telefoon werd snel bezorgd in de juiste staat zoals op de website vermeld. De telefoon werkt ontzettend fijn!

Mobiel net als nieuw, werkt perfect !

Mijn ‘nieuwe’ iphone X in de avond besteld en volgende ochtend al in huis, zeer snelle levering. Verder werkt hij als nieuw! Batterij is perfect en er zijn helemaal geen beschadigingen te zien. Blij mee!

Быстрая покупка за отличные деньги

Одно из лучших предложений на рынке мобильных телефонов по цене и качеству! Я с Украины, и временно нахожусь в Нидерландах, мой опыт покупки очень положительный. Купил iPhone 12 Pro, очень в хорошем состоянии за разумные деньги. Быстрая отправка, и приятный бонус в виде защитного стекла и чехла принесли мне много удовольствия. Однозначно рекомендую данный магазин!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

super snelle service!!!

Ik ben super blij met mijn telefoon! Ik heb gekozen voor een telefoon met lichte gebruikerssporen, dit was helemaal niet te zien aan de telefoon! Hij ziet er super netjes uit en is als nieuw! hij is lekker snel en ik kan weer heerlijke foto's maken en tik toks opnemen! Groetjes Fleur

Tweede telefoon was perfect

De eerste Iphone die ik kreeg toegestuurd werkte face reconition niet. Na het bellen met klantenservice kon ik de telefoon kosteloos retour sturen en kreeg ik snel een nieuwe die perfect werkt! Wel vervelend dat je 2x een iphone aan het installeren bent, meest fijne zou zijn als de telefoon geheel is gecheckt voordat deze verzonden wordt. Wellicht een puntje van aandacht.

Verschillende iPhones besteld en telkens zeer tevreden. Snelle levering en het artikel voldoet aan de omschrijving.

De IPhone is in uitstekende staat aangekomen en werkt perfect.

Ik heb de IPhone 11 bij Mobico bestelt, en de dag erna was men telefoon al aangekomen. Het was goed verpakt. Ik heb nergens problemen ondervonden en het was aangekomen met een beschermglaasje en een hoesje, wat het nog gemakkelijker maakt. Er zat natuurlijk ook een oplader bij.

mmmm

Ik heb een iPhone 11 besteld, snel geleverd goede prijs toestel is dik in orde. Maar een batterijconditie van 84% vind ik wel een tegenvaller. Aanbevolen wordt om de batterij bij 85% te vervangen. Vandaar de matige beoordeling.

Goeie iPhone & snelle levering

Ik bestelde iPhone 11 pro max met 256gb in de staat "als nieuw". Er stond dat de levering 2-5 dagen kon duren, maar het was er de volgende dag al! Verpakking is niet de originele Apple verpakking, maar iPhone ziet er wel als nieuw uit. Maximum batterijcapiteit was 98%, jammer genoeg geen 100% maar het is wel degelijk.

Snelle levering en goede telefoon!

Snelle levering en een goede en nette telefoon.

Snel, veilig levering en goeie aankoop

Goede uitleg op de site om tot een goede keuze te komen voor je aanschaf. Daarna snelle en veilige levering van mijn telefoon. zie geen beschadigingen, erg blij met deze aankoop

Echt een heeeeele goede site en snel geleverd nog beter dan ik had verwacht!

Fijne site

iPhone XS: alsof het nooit gebruikers.

Van iPhone 6 naar iPhone XS: geweldig wat een verbetering. Alleen al het Face ID werkt fantastisch. Het toestel is inderdaad als nieuw. Niets op aan te merken. Ook wat de prijs/kwaliteit verhouding betreft is Mobico de goedkoopste.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL