Filter

Uitstekende telefoon

IPhone XR besteld (zo goed als nieuw!) Maar zag eruit als nieuw! Erg blij mee en de volgende dag al in huis! Ons hele gezin besteld bij Mobico

Super snel binnen, en erg tevreden mee!

Super, elke keer weer!

Ik heb al meerdere iPhones gekocht via mobico, in de laatste paar jaren. Elke keer weer, ben ik erg tevreden over de snelle levertijd, de service als er toch iets mis is en het feit dat het simpelweg een goedkope manier is om minder vervuilend een nieuwere telefoon te kopen. Helemaal top!

Top…!

De IPhone is helemaal top, niks op aan te merken, daarin tegen zijn het hoesje en de oplader van erge slechte kwaliteit…! Oplader wordt bloedheet, en t hoesje is een dun stukje plastic, erg jammer bij zo’n dure telefoon….!

Snelle levering tegen de goedkoopste prijs!

iPhone 12 Pro als nieuw besteld, en zo ziet hij er dan ook uit…… als nieuw echt super! En verreweg de goedkoopste die ik kon vinden. Met ook nog eens een snelle levering! Mobico is echt een aanrader!!

Mooi toestel super Snelle levering

Super mooi toestel als nieuw Waar de gebruiker sporen zitten zal het niet weten Op de doos misschien De levering was een werkdag helemaal top Mijn volgende koop ik hier weer

Alle (hoge) verwachtingen overtroffen

Elke 2 jaar koop ik een ‘nieuwe’ refurbished IPhone en dat is een bewuste duurzame keuze. De afgelopen 8 jaar heb ik mijn iPhones ,en die van de andere gezinsleden, altijd bij een lokale winkel gekocht. Na twee mindere ervaringen ben ik op zoek gegaan naar een andere aanbieder. Na ‘gedegen’ onderzoek kwam Mobico met afstand als winnaar uit de spreekwoordelijke bus. Gisterenavond bestelde ik mijn ‘als nieuw’ IPhone XS 256GB. Vanmiddag werd deze, keurig verpakt in een ‘nette universele GSM-doos’, volgens afspraak geleverd. Alle verwachtingen werden overtroffen. De telefoon is, zowel in uiterlijk en technisch, in nieuwstaat. Mobico heeft er een nieuwe vaste klant bij!

Goede kwaliteit en snelle levering

Tijdens het weekend besteld en op dinsdag geleverd. Top!

Omdat ik al eerder een iPhone had gekocht via mobico was het voor mij vanzelfsprekend om dit nu weer te doen omdat ik zeer tevreden was. Ook dit keer was alles weer prima in orde. Duidelijke site en info en snelle service. Ook weer een mooi toestel ontvangen. Erg blij mee.

Uitstekende service, snelle levering

We hebben een referbished iphone 11 pro besteld. Op de site staat voor 23:59 uur besteld de volgende dag geleverd. Dit was zeker het geval. Netjes ingepakt. Keurig dus. Erg tevreden.

Helemaal perfect!

Perfecte staat van het toestel! Gratis scherm en hoesje bijgeleverd! Na 2 werkdagen al ontvangen! Hoe geweldig is dit. Een zeer tevreden klant!!!!

Snelle levering en perfect toestel!

Was binnen één werkdag binnen, keurig mailtjes binnen gehad over de orderstatus en de iPhone 11 Pro Max is van zeer goede kwaliteit en batterijvermogen. Top bedrijf en zeer voordelig, ik zou het zeker aanbevelen!

Snel en correct

Omdat mijn bij Mobico gekochte iPhone na een aantal jaar problemen gaf, heb ik maar weer een nieuwe besteld. Weer bij Mobico. Bevalt gewoon goed. Goede service, nette prijs en snel in huis.

Snelle levering en altijd goede kwaliteit!!

Al meerdere malen telefoons gekocht bij mobico en is altijd goed bevallen! Goede kwaliteit telefoons en andere producten en echt voor een goede prijs.

Goed product en snel geleverd

De telefoon zag er keurig netjes uit. Alleen deed de oplaad kabel het niet. Snel geleverd en 8k ben dus over het algemeen tevreden.

Ik zit nog steeds met de update er staat al 3 uur installeren in het blauw met een laad Logotje erbij. Iemand die weet hoe ik dit moet oplossen?

Ik heb bij Mobico een iPhone se 2020 gekocht. Op vrijdag besteld en op zaterdag werd hij geleverd. Prima op tijd dus. De telefoon ziet er prima uit, geen krasje te vinden. Even bezig geweest met alles om te zetten. (Maar dat licht aan mij) telefoon werkt prima. Ik kan Mobico echt aanraden.

Echt top

Al meereed toestellen gehaald en altijd met succes

Heel blij met de mobiel

Snelle en goede service!

Snel en goed

De telefoon kwam een dag eerder als verwacht. Van de lichte gebruikssporen waarvoor ik had gekozen zag ik helemaal niets.

Super snelle levering en prima iphone

Supersnelle levering , duidelijke website, en een keurige iPhone XS ontvangen voor een prima prijs.

iPhone 11 Pro

Ik kocht 2 apparaten, ik hield van de esthetiek, maar 1 van de mobiele telefoons had een batterij van 78%, ik moet hem naar de Apple Store brengen om de batterij te vervangen. Afgezien daarvan vond ik het geweldig omdat het een al gebruikt apparaat is.

Excellent

Snel en goede levering van mijn iphone. ‘S avond besteld en de volgende dag voor 11:00 uur goed verpakt geleverd. Iphone als nieuw. Perfect Betere service niet mogelijk.

Perfecte nette telefoon voor een goede prijs

Snelle service, nette telefoon. Prima, kan het iedereen aanraden

Snel en boven verwachting

Voor het eerst een refurbished telefoon geprobeerd. Boven verwachting, beter als beschreven en snel geleverd!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL