Filter

En dat voor een digibeet!!

Omdat mijn iPhone erg traag werd,en niet meer kon updaten. Kreeg ik van mijn dochter de tip via jullie te bestellen. Zij heeft de order geplaatst. Volgende dag al in huis. Vond het wel eng om de mobiel aan te doen om te installeren. Was een geweldige uitleg. En ik als 65+ Lukte het als verschrikkelijke digibeet. Ben erg blij met mijn iPhone !

iPhone XR gekocht in zo goed als nieuwe staat, was werkelijk in nieuwstaat! Nog niet in gebruik omdat het een geschenk is maar we zijn alvast razend enthousiast!

Snelle levering en mooi toestel

Perfect IPhone XS ‘ Als nieuw ‘

M’n derde IPhone hier gekocht, perfecte IPhone XS ‘ Als nieuw ‘ ‘s avonds besteld , volgende dag in huis, binnen 24 uur. Als nieuw, maar het was gewoon een nieuw toestel geheel compleet met oplaadkabel, adapter en shield glas Geen 10 maar een 12 , perfect dus

Snelle levering, meer dan waar voor je geld!

Ik heb laatst een iPhone x besteld. Hij was er binnen 24 uur. Hij is compact, handig en heel snel. Een echte aanrader om bij Mobico te bestellen.

Prima telefoon! Snelle leverIng

Nette telefoons niet van nieuw te onderscheiden

Ik heb 2 nette iphone’s gekocht wat niet van nieuw te onderscheiden is. Tot nu toe doen zei het prima. Ik hoop dat de batterij goed blijft het was 95% bij aankoop. Verder zeer te vrede.

Zeer snelle levering en iPhone ziet er goed uit

iPhone 11 met lichte gebruikssporen besteld, maar deze lichte gebruikssporen zijn zo licht, dat ik ze niet heb kunnen ontdekken. Vooralsnog erg tevreden.

Super snelle levering en top product ontvangen

Hartstikke goed is de levering gegaan, was ontzettend snel geleverd. Ook is het product in ontzettend goede staat. Ontzettend blij mee! Ik raad iedereen mobico aan!

Ik heb al een keer eerder een telefoon bij Mobico besteld en ik ben zeer tevreden!

Ik heb hiervoor de iPhone 11 besteld. Hier was ik erg tevreden over en heb ik niks op aan te merken. Mijn broertje heeft die telefoon nu. Mijn 2e ervaring met het bestellen van een toestel bij mobico verliep ook goed. Ik heb nu die iPhone 11 Pro in het space gray en Ben hier super blij mee. Snelle levering en een goede klantenservice.

Snelle levering, goede service, heel tevreden over de telefoon.

Zeer tevreden met mijn 2e aankoop bij mobico

Dit is mijn 2e telefoon die ik hier koop en ook deze werkt perfect en is niks mis mee.

Sneller levering prima kwaliteit

De kwaliteit is gwn goed van de telefoon.

Super tevreden!

Genoeg keuze in soort telefoons en welk niveau van uiterlijk. Gekozen voor nieuwstaat en inderdaad ziet er als nieuw uit! Vlotte levering! Heel tevreden.

Mobico is zeer betrouwbaar en goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle service, duidelijke website en snelle antwoorden bij email. Product functioneert goed.

Prima ervaring, aanrader

Telefoon kwam snel en volgens afspraak. Ziet er prima uit, functioneert goed. Batterij boven verwachting!

Erg netjes geholpen

Duidelijke overzichtelijke website. Zelf keuze maken, bestellen en afrekenen. De bestelling kwam op de aangegeven dag. De telefoon ziet er netjes uit. Kortom, niets op aan te merken.

Mooie gave telefoon. En snelle levering. Top

Absoluut niet tevreden

Ik heb een iPhone 12 pro besteld en kreeg hem allereerst niet de volgende dag in huis maar 2 dagen later (terwijl op de website ''voor 23.59 uur besteld, morgen in huis'' staat). Ik kocht mijn toestel onder de voorwaarde ''als nieuw''. Eenmaal geleverd zag ik dat dit niet het geval was. Er zaten krassen en deuken in rondom en op de behuizing; het was duidelijk zichtbaar dat het toestel gebruikt was. Ook gaf de telefoon aan dat sommige onderdelen niet herkent werden omdat het onderdeel zijn uit China. Met andere woorden heb ik €822,- betaald voor een toestel die in elkaar gezet is door Chinese troep. Erg jammer. Hopelijk gaat het retourneren voorspoedig.

Snel geleverd, telefoon in goede staat

De telefoon was snel geleverd, ook in goede staat. Zowel gebruik (batterij) als de gebruikerssporen zijn prima zoals omschreven.

Het is de eerste keer dat ik bij mobico bestel en ik ben erg blij

Ik bestelde een iphone 11 pro als nieuw en het was waar, ook de batterijcapaciteit was 100%. Niets om te zeggen zeer tevreden met mijn bestelling.

Goede ervaring

Ik heb een goede ervaring met Mobico. Inmiddels m’n 2e telefoon hier besteld en zeer tevreden. Aanrader !

iPhone XR super fijne telefoon helemaal blij!

Ik heb de iPhone XR ben hier super blij mee. Hij werkt goed en heeft fijne functies de iOS 15 werkt ook top helemaal gelukkig met deze telefoon!!

Slecht

Veel betaald voor de best gekozen optie zo goed als nieuwe telefoon Eenmaal binnen goed veilig verpakt En ik maak het doosje open en volledig onder de krassen en stoot schade langs de randen Sorry maar daar heb ik niet voor betaald. Ik raad de service niet aan. Der wordt een grote som geld afgenomen En je krijgt er troep voor terug, En ik wil graag me geld terug. De batterij conditie was 90 procent De telefoon doet 4 uur over om volledig op te laden, Ik wil graag mijn geld terug En ja ik zij dit net ook al maar zo laat ik mij niet bedonderen.

Snelle levering, mooi toestel

Duidelijke overzichtelijke keus, snel geleverd en ondanks we voor de redelijke optie kozen is het een prachtig toestel

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL