Filter

iPhone 8 gekocht en ben zeer tevreden.

Met zichtbare gebruikssporen, maar die waren niet zichtbaar, want hij zag er puntgaaf uit!

shit communicatie/service

Ik heb op maandag 7 maart een iphone 11 besteld en op de website las ik dat als je voor 23:59 besteld dat je m de volgende dag binnen hebt maar dat was niet zo. Opeens las ik in de bevestigingsmail dat het zou gaan om een nabestelling [2-5 werkdagen] terwijl het niet stond aangegeven op de website. Ik dus netjes 5 dagen gewacht maar niks binnen dus heb ik maar gebeld en na 20minuten wachten eindelijk iemand aan de lijn die me niks kon vertellen alleen dat het vertraagd is. Kan je dit niet aangeven ipv de klant steeds laten wachten zonder hem of haar op de hoogte te houden?? Ik heb hem nog steeds niet binnen en ik heb mijn telefoon zo spoedig mogelijk nodig!!!!!!!!!!! dus mensen het is af te raden!!!!!

Kan niet beter!

Goed, snel en betrouwbaar.

Hij doet het geweldddddig.

Ik was rustig aan het wachten op mijn mobiel, ik kreeg hem binnen en het voelde me een partijtje goed

Te veel schade voor 'als nieuw'

Mijn dochter wilde graag een IPhone voor haar verjaardag. Dus de 'iPhone Xr 256GB Wit - Als nieuw' besteld. Onder 'als nieuw' wordt een kleine beschadiging verstaan. Echter de telefoon die wij hebben ontvangen heeft rondom aan de zijkanten heel veel beschadigingen, duidelijke gebruikerssporen dus. Ook het bijgeleverd oplaadsnoertje is na 3 dagen al kapot. Geen gebruikershandleiding of begeleidende brief. Jammer dat ik geen foto's kan bijvoegen.

Snel geleverd, iPhone was zo goed als nieuw. Accu 90% en screenprotector al mooi geplakt

teleurstelling

De teleurstelling is de staat van de batterij. Ik heb een 'nieuwstaat' refurbished gekocht, de allerduurste en nu blijkt dat de batterij maar 88% conditie heeft. Erg jammer. Dit vind ik geen nieuwstaat. Levering etcetera waren prima en snel! mvg Dick van Deijck

Mooie nette telefoon

Dit is mijn 2e telefoon van mobico, weer een nette telefoon ontvangen en van de vorige veel plezier gehad!

Helaas een niet werkende Iphone en veel moeite om dit opgelost te krijgen

Ik heb een Iphone 11 Refurbished gekocht. Helaas ging het bij het installeren niet goed. Het toestel viel tijdens het installatieproces steeds uit en starten vervolgens weer op bij het begin. Na 6 poging contact gezocht met de klantenservice. Zij gaven mij als tip om een soft reset te geven aan het toestel. Helaas bod dat geen soelaas. Dezelfde klachten waren er nog steeds. Omdat dit niet de oplossing is en het toestel aangeschaft is met het kenmerk "Als Nieuw" is retourneren een logische stap, Het retourneren blijkt een stuk lastiger. De verantwoording voor het retourneren ligt volledig bij de consument terwijl je zou verwachten dat dit een geautomatiseerd proces zou zijn. Aangezien het een duur product is, zou de voorkeur zijn om het af te geven in de winkel. Helaas wordt er op de site aangegeven dat deze ivm COVID dicht is. Naar mijn mening kan de retourprocedure een stuk klantvriendelijker.

Super product scherpe prijs

Product overtreft mijn verwachtingen. Had de nieuwstraat gekozen van de iPhone XS en het ziet er echt als nieuw uit en prestaties zijn ook zeer hoog. Ook de garantietermijn is super. Als je het vandaag besteld wordt het ook echt de volgende dag geleverd met Post NL. Waarom zou je het nieuwste type iPhone kopen en een kapitaal kwijt zijn, als dit een zeer goed alternatief is.

Nette telefoon werkt goed en snel geleverd

Er werd aangegeven dat op mijn toestel zichtbare gebruikerssporen op zitten maar er is hier nauwelijks tot niets van te zien

Super, gisteren avond besteld en nu a binnen gewoon helemaal top! Super blij mee

Ze doen precies wat ze zeggen

Ik vind het een hele fijne website ze hebben hele lage prijzen en een goeie kwaliteit

Tegenvallend

Toestel van bijna 900 euro wat niet schoon is kan echt niet. Het is gewoon smerig dat er nog vuil van een ander op zit. Ook de batterij is compleet leeg en moest eerst nog een update krijgen. Ga nog beleven hoe het toestel zich houd, maar de eerste indruk werd ik niet heel blij van.

Heerlijk snel geleverd en prima product

Iphone ziet er prima uit. Savonds besteld dag erna voor half tien sochtends geleverd. Derde iphone in korte tijd, top!

Prima service!

Mijn iPhone 11 kwam precies op de gegeven tijd! Verder is er niks aan te merken op de telefoon! Alles is tip top in orde!

Uitstekend!!

Heb nu al twee keer mijn telefoon hier besteld en telkens weer verbaasd hoeveel geld het scheelt vergeleken met een nieuwe, maar qua telefoon eigenlijk niks te onderscheiden valt!!

Top service en waar voor het geld

Snel geleverd Als nieuw Perfect verpakt Gsm helemaal in orde

Blij met mijn telefoon voor een goede prijs.

Na heel wat bekijken en uitvogelen waar en bij wie, kwam ik terecht bij Mobico wat een fijne overzichtelijke site is. Ik heb gevonden wat ik wilde hebben voor een goed betaalbare prijs. Mijn volgende telefoon of ipad komt zeker weer hier vandaan. Hij werd netjes verpakt en zeer vlot verstuurd, kreeg er nog een beschermhoesje plus een beschermfolie bij. Zal zeker mijn vrienden of Familie vertellen over deze site. Groetjes Yvonne

Top super snel geleverd

Na nare ervaringen bij telefoondiscounter.nl op mobico uitgekomen. Top site volgende dag in huis, mooie telefoon! Super

top theam

Snelle levering alles top in orde

Top telefoon

Goede kwaliteit en perfecte service

Kwaliteit: Zowel de iPhone 7, een paar jaar geleden gekocht, als de iPhone SE 2020, onlangs gekocht, zijn in perfecte staat geleverd, inclusief bescherming voor het scherm. Op de website stond telkens lichte gebruiksporen. Ze zijn echt wel héél licht, dus zeker de moeite! Service Een paar jaar geleden heb ik een iPhone 7 gekocht voor mijn dochter. Na een jaar werkte de iPhone niet meer, blijkbaar door een fabricage fout bij Apple. Ik heb de oude teruggestuurd en van Mobico ter vervanging weer een 7 gekregen, gezien het nog in de TWEE jaar garantie viel. De twee leveringen zijn ook snel er perfect verlopen. Tenzij je echt het allerlaatste model wilt hebben, zie ik niet in waarom je oudere modellen nog nieuw zou kopen als je ze refurbished kunt krijgen via Mobico!

Goede gsm, slechte lader

Gsm net toegekregen, heel blij met de kwaliteit. Enkel de oplader werkt niet

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL