Filter

Weer binnen de beloofde termijn geleverd met goede prijs\kwaliteit verhouding

Goede overzichtelijke en gebruikelijksvriendelijke web site met mooie producten. Medewerkers met uitstekende kennis van de producten en sociaalvaardig (erg vriendelijk). Bestel graag bij Mobico.

Erg fijn!

Ik heb de IPhone 11 128gb gekocht, hij kwam erg snel aan en de telefoon bevalt goed ook is het erg goed prijs kwaliteit.

Super fijn

Hij werkt goed

Super snelle levering / toestel letterlijk als nieuw

Zeer goede service, super snelle levering en toestel letterlijk als nieuw. Mobico.nl is echt een aanrader. Zoek niet verder. Bedankt!

De refurbished telefoon ziet er uit als nieuw en werkt prima!

De prijs is redelijk voor een goede telefoon

Goede service en goed product.

Service was goed en snel en het product werkt heel erg goed.

Mijn telefoon is super snel binnengekomen Ik kon namelijk ook niet langer wachten. Ik zou zeker mijn volgende telefoon op mobico bestellen. Het is een goed bedrijf die snel levert voor een goede prijs… wat wil je nog meer?!?

Supersnelle levering en perfecte telefoon in nieuwstaat

Super service

Dit is al mijn derde (of vierde) gereviseerde iPhone die ik bij Mobico heb gekocht. De service is heel fijn en als er ooit iets mis is met het toestel werd dit direct op de juiste manier afgehandeld.

Een bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd! Wat een top service!!

Snelle levering, mooi toestel! Aanrader!

Snel en betrouwbare levering en produkt voldoet aan alle eisen

Prima de luxe

Top !

In de loop van de avond de iPhone besteld en binnen het uur al een bevestiging dat de telefoon was verzonden. Supersnelle levering en de telefoon zag er inderdaad uit als nieuw. Ben er heel erg blij mee. Zeer tevreden over dit bedrijf .

Super toestel als nieuw like a pro!

De meeste refurbished sites goed bestudeerd, Mobico komt als 1 van de beste uit de bus, check op 50 punten en wat heel belangrijk is 2 jaar garantie. Toestel gekozen Iphone 11pro 256gb - als nieuw en ja de conditie is helemaal ok, geen krasje of dingetje, screenprotector er netjes al op, nieuwe lader en usb lightning, gewoon wat je ervan mag verwachten

Eergisteren een iphone 8 besteld met ‘lichte gebruikssporen’, maar zelfs deze is niet te onderscheiden van nieuw! Scherm is 100% krasvrij en verder op het toestel ook niks van krasjes te zien. Prijs-kwaliteit verhouding is super!

Snelle levering en perfecte staat.

Bij lang zoeken gestuit op deze club. Was mij onbekend. Hadden tegen goede prijs een aanbod voor een refurbished Iphone 12 Pro. Zou als nieuw zijn. Dat klopte. De prijs was gunstig, de levering heel snel. Als extra ook een adapter, zit volgens mij niet bij de originele Apple levering. Ook nog gratis screenprotector en simpel beschermhoesje, Goede koop. Toestel helemaal gaaf, IOS kon nog wel geupdated worden, maar dan voor meer dan 200,- minder dan een nieuw toestel een prima aanschaf.

Snelle levering mooi device

Snel geleverd mooie telefoon voor een kleine prijs. Helemaal blij mee. Bestel hier al jaren

snel en netjes

mijn aankoop was snel in huis, het ziet er erg mooi uit en nu alles goed installeren en genieten.

Snel en gemakkelijk bestellen

Binnen 24 uur geleverd. En een iPhone zo goed nieuw. Inderdaad zo goed als nieuw, geen gebruik spoor te vinden

Helemaal perfect!

Vond het een beetje eng om zomaar hier een mobiel te bestellen, maar daar in tegen heb ik daar absoluut geen spijt van! Bestelde een paar dagen geleden de iphone XS, super snelle en nette levering, en de telefoon is ook super, heel handig in gebruik en makkelijk in te stellen! Ik zou het zeker aan raden!! Ook super fijn dat de screenprotecor er al op zat!

Telefoon als Nieuwstaat gekocht en zo is die ook keurig geleverd. Als iemand die van Android over gestapt is kan ik zeggen dat dit de fijnste telefoon is die ik ooit heb binnen gehaald. Aanrader!! Klein minpuntje: De batterij capaciteit is al Max 90%.

Telefoon in goede staat

Vooral goed, snelle levering en goede service

Mobile besteld en geleverd op juiste tijdstip en volgens plan. Goede telefoon en je krijgt wat ze beloven.

Goed geregeld!

De telefoon werd geleverd conform afspraak en er was geen enkel gebruikersspoortje te ontdekken, als nieuw!

Top kwaliteit, supersnel geleverd

Iphone SE2020 is ook écht als nieuw! Volledig krasvrij en binnen 3 dagen in huis!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL