Filter

iPhone 11 besteld, met lichte gebruikers sporen. Alleen wat krasjes op het scherm en wat kleine schade aan de speakers l (aan de buitenkant). De batterij doet het nog voor 89 procent. Verder alles prima

Super service

Telefoon zojuist ontvangen en heel blij mee!

iPhone XS als nieuw

iPhone XS in de staat “als nieuw” besteld. Volgende dag in huis en keurig op de hoogte gehouden van de levering. Toestel is volledig in Nieuwstaat en batterijniveau 100%! Hoesje is heel basic, maar goed… gratis erbij geleverd, dus prima! Screenprotector al geplaatst en dat scheelt veel frustratie! Hele goede eerste ervaring. Binnenkort nog kijken voor een nieuw toestel voor mijn vrouw.

nog even afwachten wat mijn tel. batterij doet

Tot nu toe heel goed, netjes op tijd geleverd op de plaats zoals afgesproken.

Alles waargemaakt wat beloofd is

Goed geprijsd, zo goed als nieuw is ook echt zo goed als nieuw en de iPhone was ook snel geleverd!

Makkelijk bestellen, snel geleverd

'S avonds besteld, volgende ochtend in huis, Top !!

nooit meer

nooit en nooit meer. defect aan de telefoon. opgestuurd om te onderzoeken en te maken. daarvoor betaal je onderzoeks kosten en uiteindelijk reparatie kosten. de reparatie kosten zijn no cure no pay. mocht het defect niet gemaakt kunnen worden krijg je je geld gewoon terug. heel netjes al zeg ik het zelf, dus hiermee akkoord gegaan. er was een defect in het moederboard ( wifi defect). ik heb na het akkoord geven voor de reparatie 4/5 weken gewacht. En er was geen enkele vorm van communicatie met mobico. ik heb geprobeerd te mailen en te bellen. allemaal ongeantwoord. want het duurde nu toch wel heel lang. Ik heb een telefoon nodig en wilde graag duidelijkheid over de voortgang van de reparatie en wanneer ik mijn telefoon terug kon verwachten. uiteindelijk na 6 weken lang van mailen en bellen vanaf mijn kant, kreeg ik iemand aan de telefoon. die kon mij niks vertellen, dat ze contact gingen zoeken met de desbetreffende afdeling en meer niet, ik was op dit moment al zover in mijn frustratie dat ik mijn geld en telefoon terug eiste en de samenwerking wilde stoppen. zo gezegd zo gedaan. paar dagen daarna werd ik gebeld door Krista van Mobico. fijne communicatie, excuses van haar voor de slechte communicatie en verloop van zaken en ze wilde me graag tegemoet komen om de situatie goed af te sluiten. Heel fijn! en werd vanuit mij erg gewaardeerd. ze bood me aan een nieuwe iphone 8 op te sturen voor de kosten die ik betaald heb voor de reparatie. er was inmiddels gebleken dat mijn oude telefoon niet meer te repareren was. nagedacht maar ik wilde geen iphone 8 meer, besloten een iphone xs te nemen waardoor ik de overige kosten gewoon bij betaald heb. ik heb het volledige aankoop bedrag voor deze telefoon dus betaald. maar omdat ik wel graag gecompenseerd wilde worden voor de slechte zaken had ik om een extra oplader gevraagd. ( kleine vraag ) werd goedgekeurd en zo was de zaak afgehandeld, zou je denken. de telefoon komt binnen, zonder enige toebehoren, ook geen oplader. BOOS

Ik kreeg niet waarvoor ik betaalde

Ik bestelde een iPhone die onder nieuwstaat zou vallen maar kreeg er een met duidelijke gebruiksporen en een batterijconditie van 90%. Ik moest eerst al 2 weken wachten voor ik deze aankreeg in plaats van de beloofde 2-5 werkdagen. Heel moeilijk om met hen in contact te komen, wacht al bijna een week op antwoord, zodat ze hun eigen fout kunnen rechtzetten.

super snel en perfect geleverd

iPhone SE (2020) 64GB Wit - Super netjes, mooie telefoon. Keurig met hoesje en screenprotector. Zo hoort het ! :-)

Prima telefoon en service

Contact gehad vanwege een slecht opladende iphone. Meteen antwoordt terug, schoon gemaakt er werkt weer top!

Heel slecht!!

Eerst de verkeerde telefoon gekregen en vervolgens twee keer een kapotte telefoon toegestuurd gekregen!

Prima toestel werkt en uiterlijk niet van nieuw te onderscheiden.

Bestelling netjes op tijd prima verpakt ontvangen.Uiterlijk niet van nieuw te onderscheiden.Werkt prima .Alle beloftes in webshop gedaan zijn waar gemaakt.

Snel, en uitstekende kwaliteit

Ik kan - na een aantal bestellingen - Mobico alleen maar aanraden. Geleverd binnen. De 24 uur en toestel in uitstekende staat incl relevante accessoires zoals lader, hoesje etc. Niet twijfelen!

Iphone als nieuw voor een refurbished prijs, super

Ik heb op zondag een refurbished IPhone 12, cosmetische staat Als nieuw, besteld. Op dinsdag werd hij al bezorgd. Super! De telefoon heb ik zeer nauwkeurig bekeken naar gebruikerssporen, maar hij zag er ook daadwerkelijk als nieuw uit, helemaal prima. Wat de service helemaal compleet maakt is dat er een screenprotector bijgeleverd wordt (wordt al op het scherm geplakt), een beschermhoesje en een oplader! Dat laatste wordt al niet eens meer meegeleverd als je hem nieuw koopt. Zeker aan te bevelen

Doen wat ze beloven

Een SE 2020 (als nieuw) gekocht. Toestel bij ontvangst gecontroleerd en is niet van nieuw te onderscheiden. Gratis bescherming was er al op gezet. Snelle levering en de kwaliteit is zoals op de website staat beschreven.

Super ervaring!

Ik heb veel gekeken op website’s voor een iphone xs en had er bijna een besteld op refurbished.nl, maar na goed onderzoeken bleken er toch veel slechte luchtjes aan die site te hangen. Toen ik Mobico zag staan heb ik precies hetzelfde gedaan, ik heb reviews gelezen en ik zag dat veel mensen tevreden zijn over deze website. Nu ik zelf de iPhone xs heb bestelt en na één dag al binnen heb ben in ook tevreden. De telefoon werkt uitstekend en het is zeker een aanrader! Veel plezier met uw aankoop.

Als nieuw is gewoon nieuw bij Mobico.

iPhone 12 Pro Max 128GB Oceaanblauw gekocht met predikaat 'als nieuw'. En dat is niets teveel gezegd. Telefoon komt in een blanco doosje met screenprotector (prima), hoesje (snel zelf een nieuwe besteld) en een volwaardige lader met extra lange kabel. Minpuntje: een lensbeschermer zou mooi zijn geweest, maar die heb ik voor een paar euro zelf aangeschaft. Als nieuw is gewoon nieuw bij Mobico. Geen origineel doosje en stickers etc, maar verder geen gebruiksspoor te vinden en batterij in 100 procent conditie. Zeer tevreden klant.

Erg snelle levering mooie prijs en een gloednieuw toestel

Levering is erg snel alles op de afgesproken dag en tijd. Erg netjes dat er getekend moest worden voor het pakketje zodat je zeker weet dat alles Bij de juiste terecht komt. De verkapping was erg netjes en er word alles gedaan om het product goed bij de klant te krijgen. Kortom goed en snelle levering van een product met een fantastische staat

Te enthousiast

Ik heb een licht beschadigde telefoon gekocht, maar het lijkt als nieuw! Geen krasje te zien! Zeker geld waard! Screen protector mooi geplakt en een mooi fijn hoesje. Wow Helemaal blij mee!

Betrouwbaar en kwaliteit met de juiste prijs

Mijn Ipone 12 mini zwart is zo goed als nieuw geleverd voor een super aanbieding. Inclusief beschermglas en een beschermhoesje. Zelfs een lader en snoer waren meegeleverd. MOBICO bedankt voor de aanbieding en de top service!

Hele snelle levering en een top iPhone!

De levering was super snel. Netjes verpakt. Telefoon was in mooie staat!

snel verzonden

mooie telefoon zo als je mag verwachten

Snelle en goede levering en prima telefoon

Duidelijke site, snelle levering en goede telefoon met keurig hoesje en bescherming.

Scherpe prijzen voor Iphone

In zeer goede staat verkerende IPhone 11. Mijn dochter wilde de groene en ze hadden op dat moment de Nieuwstaat versie. Ietsjes duurder dan de als nieuw versie maar dan heb je ook een ‘nieuwe’ iPhone voor een mooie prijs. Levering erg vlot zondagavond besteld, dinsdag middag in huis. Duidelijk gecommuniceerd door Mobico wanneer iPhone zou komen. Nu met gratis screen protector en hoesje. 2 punten daarover, screen protector , zit geen reinigingsdoekje en zo bij. En het hoesje is wel slap en past niet strak om de telefoon. Dit zou beter kunnen. Maar betreft waar het om gaat , de iPhone die werkt en ziet er zeer goed uit!

Geweldig snel geleverd en toestel zoals op de site

Ik heb deze site als prettig ervaren ,gebruiksvriendelijk, professioneel en eerlijke prijzen. Ik heb een iPhone x zo goed als nieuw gekocht en idd ziet er ook echt zo uit. Top product

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL