Filter

Top aankoop!

De telefoon is in een hele goede staat. Beter dan ik verwacht had na aanleiding van de beschrijving! Dus super tevreden! Het enige minpuntje is dat de telefoon wel nog behoorlijk vies was. Maargoed voor deze prijs kwaliteit verhouding maak ik hem graag zelf schoon haha!

Prima telefoon, ziet er uit als nieuw

Snelle levering, prima nette telefoon. Alleen verpakking verdient aandacht, gescheurde envelop, gaf geen goede eerste indruk.

Als nieuw!

Iphone 11 besteld met 'lichte gebruikssporen'. Met het blote oog zie ik niets. Werd geleverd met nieuwe batterij. Zeer tevreden!

Mijn dochter is heel blij met naar iPhone 12 Ondanks de gebruikerssporen, deze zijn heel minimaal en de telefoon was super snel geleverd!

Perfecte staat waar ik voor heb betaald

Ik heb een top ervaring paar dagen geleden besteld en de volgende dag direct in huis echt precies zoals ze zeggen. Hoesje en screenprotector zit er mooi omheen.

Refurbished iPhone Pro 13, met lichte beschadigingen ziet er top uit

De telefoon zou lichte beschadigingen hebben, maar dat valt reuze mee! Batterijpercentage is ook nog 94%, dus dat is echt hartstikke goed. Zeker tevreden :)

Snelle levering en een perfecte staat

Een gerefurbishde telefoon doet niet onder voor een nieuwe, in prima staat, veel keus en zeer snelle levering, Mobico is een aanrader.

Snelle levering Met waar voor je geld

Snelle levering na bestelling en het product werd geleverd zoals getoond.

Snel, goed en eerlijk

Telefoon zoals omschreven. Gekozen voor lichte gebruikerssporen en dit is ook licht zichtbaar. Werkt naar behoren. Prima kwaliteit en prijsverhouding.

Excepțional de mulțumit!

iPhone 8 plus pe care l-am achiziționat este excepțional . Nimic de comentat . De nota 10 . Este prefect . Fără urme de utilizare vizibile ,fără defecte sau probleme. Funcționează excepțional . Sunt extrem de mulțumit de acest iPhone. Succes Mobico in continuare . Sunteți cea mai tare firma ! Recomand mobico la toți prietenii și toate cunoștințele . Doriți orice model se iPhone intrați pe mobico și găsiți tot ce doriți la sume modice,prețuri și calitate excepțională . Felicitări mobico .

Betrouwbaar en snel bestellen

Duidelijke, overzichtelijke website, zodat bestellen echt heel gemakkelijk gaat. Reeds eerder aankopen gedaan, betrouwbare organisatie.

Snelle levering en afhandeling.

Toestel zou zichtbare gebruikssporen hebben, maar ziet er gewoon echt goed uit. Heel erg tevreden mee. Hopelijk werkt ook de binnenkant goed mee, maar heb daar alle vertrouwen in.

Eerste keer besteld en zal vaker bestellen.

Snelle en nette levering. Na 1 dag nieuwe telefoon binnen. Amper gebruiksporen. Net nieuw.

Super makkelijk goed en snel

Heel snel geleverd Toestel ziet er top uit en werkt zoal t hoort Zal deze website zeker iedereen aanraden.

Mooie telefoon voor een lage prijs

Ik heb een iphone besteld met lichte gebruikssporen en het zijn inderdaad lichte krasjes die je nauwelijks ziet, voorderest werkt de telefoon perfect.

Super aankoop

Heel snel geleverd en inderdaad is de iPhone niet van nieuw te onderscheiden. Echt top!

Telefoon als nieuw en de volgende dag in huis.

Eenvoudig bestellen, toestel als nieuw en de volgende dag in huis. Onze 4e iPhone van mobico.

Snelle service en bezorging

Goede telefoon, prima prijs, goede klantenservice

Mooie telefoon & snel in handen

Voor mijn dochter een iPhone 12 blauw 128GB gekocht, met lichte gebruikssporen. Mobico maakt het helemaal waar, dat vandaag besteld is morgen in huis. Keurig ontvangen in een discrete verpakking. De zogenaamde "lichte gebruikssporen", zijn niet te zien. Echt top kwaliteit. Verder zat er bij de prijs in een gratis hoes en glazen screenprotector. Mooi makkelijk, want dan hoeven we die niet erbij te bestellen. Wat zal onze dochter opkijken, als ze hem straks voor haar verjaardag krijgt !!! Ze hoort er dan weer helemaal bij op de middelbare !!! Dank Mobico !!!!

Snelle levering, goede telefoon, als nieuw!

Ik ben heel tevreden met de levering en de kwaliteit van de iPhone promax.

Keurig bedrijf

Vorig jaar een refurbished iphone 8 besteld voor mijn dochter. Zag er perfect uit. Zelf screenprotect zat er al op. Top. Recent wat problemen met het scherm maar dat is binnen enkele dagen probleemloos en keurig opgelost. Heel blij mee.

Prachtig

Ik heb hem dinsdag besteld en hij werd de volgende dag al gelijk bezorgd. Het hoesje en screenprotector waren al geplaatst dus zaten gelijk goed. Geen krasjes of andere schade. Heel erg tevreden!

5 sterren

Very good services from begin till end!

Wauw wat snel!!!

Netjes verzorgd, overzichtelijke site, makkelijk bestellen, veel keus en reuze snel! Fijn dat je achteraf kan betalen zodat je eerst kan zien wat je binnen krijgt…

Goeie iPhone

Goeie telefoon gaat heel langzaam leeg echt goeie kwaliteit

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL