Filter

altijd blij

ik heb zojuist mijn 4e iphone bij mobico aangeschaft en ik ben er weer enorm blij mee. niet alleen de telefoon voor een goede prijs, maar ook nog een oplader, screenprotector en hoesje die al geplaatst zijn. ook werd hij enorm snel geleverd. vet blij mee

Boven verwachting heb ik mijn iPhone 12 met lichte gebruikssporen haast nieuw gekregen. Echt een aanbeveling, goede communicatie, en de telefoon netjes gekregen op het beloofde aflevermoment.

Heel blij met mn iphone 13. Super snel verzonden. Lichte gebruikssporen is hooguit een krasje die er toch wel op komt. Scherp geprijsd.

Goede telefoon met goede kwaliteit en snelle levering

De telefoon heeft een goede kwaliteit en werkt super ik heb de zichtbare gebruiksporen gekozen en je ziet ze eigenlijk niet echt een top bedrijf ook met een goede klantenservice Francesca Loos

Perfecte service

Ondertussen de 3e telefoon besteld en de kwaliteit / prijs verhouding is super goed. Als je een vraag hebt wordt je keurig netjes geholpen

Geweldige ervaring gehad met mijn bestelling bij Mobico! Ik heb eindelijk de overstap gemaakt van Android naar iPhone. De refurbished iPhone 13 pro was in uitstekende staat. Slecht wat kleine krasjes aan de zijkant, maar valt verder totaal niet op. De levering was snel en probleemloos. Prijs/kwaliteit verhouding is top!

Mijn 2de telefoon via Mobico! Besteld met lichte gebruikersporen maar eigenlijk een z.g.a.n. telefoon ontvangen. Nette behuizing, scherm met twee mini piepkleine krasjes. Ik ben zeer tevreden!

Redelijke aankoop en snel geleverd

Mijn eerste aankoop bij Mobico. Ik ben van Android naar Apple overgegaan. Gemakkelijk besteld en de volgende dag in huis. Perfect. De iphone xr 64gb 3* voor €199 vind ik een redelijke aankoop om kennis te maken met een iphone. Geen opvallende krasjes en barstjes, slechts één kleine zichtbare kleurbeschadiging onder aan de rand wat mij niet stoort. Qua uiterlijk ben ik tevreden. De screenprotector en het hoesje waren al geplaatst, wat ik als service zie, waardoor de iphone er heel netjes uitzag. Alles werkt prima voor zover ik weet tot nu toe, dat is het belangrijkste. Internetverbinding werkt goed en stabiel. Eén minpuntje is de batterijcapaciteit van 86%, valt een beetje tegen, ik weet niet of dat “als nieuw” kan worden beschouwd. Ik hoop dat ik deze telefoon een paar jaar kan gebruiken. Mobico komt in zijn geheel betrouwbaar en netjes over. Al met al ben ik blij met de aankoop.

Super tevreden

Super tevreden over het bedrijf de prijzen zijn goed, Heb al meerdere malen bij Mobico besteld. En ze bezorgen heel snel ik had het donderdag avond besteld en ik had het vrijdagmiddag ontvangen top. Ik raad iedereen deze site aan!

Top aankoop!

Savonds besteld, sochtends toegekomen! Super prijs, voor een iphone. Er stond bij gebruikssporen, maar daar is bijna niks van te zien. Heel content van mijn aankoop.

Ziet er goed uit!

Mooie telefoon, goeie prijs

Goede kwaliteit en service

Alles is zoals beschreven, mooie en goed werkende gsm. Bij problemen is de service uitstekend.

snel, betrouwbaar, waar je voor je geld

Dit is de tweede keer dat ik een refurbished Apple iPhone bij Mobico koop en beide keren stellen ze me niet teleur. De website werkt prettig en het is gelijk duidelijk welke telefoons beschikbaar zijn en in welke cosmetische staat. De gratis glazen screenprotector en hoesje, maakt helemaal dat je waar voor je geld krijgt, prima prijs dus. Na bestelling vindt de levering super vlot plaats en is het product zoals beschreven, uiteraard met wat gebruikssporen, maar daar is de prijs ook naar. Absolute aanrader.

Super bedrijf, snelle levering en goede communicatie

Ik heb een zeer positieve associatie met mobico, ik heb er nu 2 keer een aankoop gedaan en beide keren ben ik zeer tevreden. De communicatie is snel en het bedrijf is goed bereikbaar. Ook zijn de toestellen zoals beloofd in erg goede staat. De prijs kwaliteit verhouding is top. Overal een goede ervaring.

Top service en alle info op de site transparant

Ik heb van de week mijn tweede telefoon via Mobico gekocht. En tevens ook al eerder een zakelijke voor een collega. De eerste iPhone gaat zelfs nog weer door naar mijn dochter. Over duurzaamheid gesproken. De staat van het toestel is ook nu weer top. Ik heb gekozen voor 'lichte gebruikssporen'. Als je die wilt vinden moet je het toestel onder de microscoop leggen! Dus wederom zeer tevreden.

Prima ervaring!

Even afwachten wat er komt! Binnen dag word er geleverd. Iphone 12 in mijn geval, prijs prima iphone als nieuw! Heel blij mee.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik koos voor de iPhone XS. Dag later in huis geen zichtbare schade echt heel blij mee. Top top nooit meer een nieuwe telefoon kopen

super

snelle levering. netjes ingepakt. telefoon boven verwachting netjes. mijn zoon is er heel blij mee

Snel en goed

Kreeg een goede toestel. Prima service

Mijn tweede refurbished telefoon via mobico. Beide keren zeer vlotte levering. Keurig verpakt in originele of nette vervangende doos. Telefoon zelf precies zoals beschrijving met zowel de eerste als tweede keer 100% accu onderhoudsstatus. Geen zichtbare schade is ook echt geen zichtbare schade. Vorige telefoon ruim 3 jaar mee gedaan, hopelijk deze ook.

Heel tevreden met mijn nieuwe aankoop!

Ik heb al meerdere iPhone’s besteld bij mobico. Steeds weer tevreden over de gsm’s die me worden opgestuurd. Zeker een aanrader als je voor een goed prijsje een kwaliteitsvolle iPhone wilt!

Snel

Ik was van plan om op vakantie te gaan maar mijn oude gsm was al heel lang kapot ik moest heel snel een hebben maar was niet zeker of hij op tijd zou komen ik bestelde de gsm maar toch met hoop dat hij op tijd kwam… Drie dagen voor dat ik ging vertrekken kwam hij al aan Mobico is echt een topper!

Goedkoop en een zeer snelle levering.

. Voor de tweede maal een telefoon besteld en weer zeer tevreden. Ten eerste omdat ze de goedkoopste zijn en je krijgt er nog een gratis hoesje en screenprotector bij. Deze was trouwens al perfect geplaatst. Ten tweede voor de zeer snelle gratis levering met track en tracé. Dit noem ik Topservice!

Gisteren besteld om 20:00 uur, dag erop in huis! Gekocht met zichtbaar gebruik, en een paar krasjes op de zijkant van de gsm. Alleen mocht de gsm iets properder worden gemaakt waar nodig was! Zeker een aanrader

Een top ervaring

Ik dacht voor dat geld heb ik geen nieuwe telefoon nou wel dus kwam snel binnen en werd top

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL