Filter

Enorm tevreden!

Ik heb een iPhone 13 gekocht, die na een dag werd geleverd en veel mooier was dan ik had durven hopen naar aanleiding van de omschrijving. Zeer positief over het geheel

Phonetastic!

Snelle en correcte levering! Heel blij met mijn iPhone

Mooi toestel en snel binnen

Toestel heeft amper gebruikers sporen en was er de volgende dag al. Heel blij mee!

Telefoon is volledig als nieuw en mooi op tijd geleverd!

Eerste ervaring met Mobico, in 1 woord FANTASTISCH! Telefoon in de avond besteld, dag erna om 11u30 afgeleverd wonder enkel krasje en splinternieuwe batterij. Screenprotector was al perfect geplaatst met een mooi hoesje er bij. Aan te raden voor iedereen, ik koop nooit nog een nieuwe telefoon. iPhone 13 128GB Red

iPhone 11 Pro Max besteld kwam snel binnen en top kwaliteit.!

Prima telefoon

Goede telefoon voor een fractie van de prijs, batterij op 96%. Al met al een 10/10

Even afwachten

Ik koop een Iphone 11 PRO in de staat “ als nieuw”. Ik wil een nieuwe omdat mijn oude iphone aangeeft dat de batterij in zeer slechte staat is (73%) en omdat dat toch al een ouder model is dacht ik beter een nieuwe. Mijn verbazing schetst dat de telefoon s avonds 100 procent is, ik hem de hele dag niet heb gebruikt en hij om 16 uur nog 65% maar is. Dus ik check even de capaciteit van de batterij, blijkt die maar 88% te zijn!! En dat voor een gsm die als nieuw verkocht wordt . Gisteren ontvangen met de post, hij lag in de brievenbus, verpakt in zo een plastic zak zoals Ali Express zijn chinese goedkope spulletjes verkoopt. Hij doet t gelukkig wel want de brievenbus is diep dus het was een flinke val

iPhone XR besteld , dit ging snel en gemakkelijk en de volgende dag in huis , goede iPhone ontvangen.

Snel en goed geleverd!

Ik had even snel een vervanging nodig voor mijn toestel. Mobico levert die supersnel. Het toestel met weinig gebruikssporen is absoluut schoon en ziet er echt keurig uit. De accu (waar ik me wel enigszins zorgen over maakte) heeft zelfs een conditie van 100 procent. Er wordt ook een lader bijgeleverd. Die is prima, maar ziet er niet origineel apple uit.

heel goed

de telefoon is snel aangekomen en ziet er precies naar verwachting uit. Ik heb zichtbare gebruikssporen gekozen maar op het scherm zie je daar niets van, wel aan de zijkanten.

Hele fijne ervaring heb m’n product binnen en het werkt perfect.

Het is een goede telefoon Ik zocht naar zo’n telefoon Ik ben blij ermee

Telefoon was beter dan omschreven

We hadden een Iphone met indicatie "Zichtbare gebruikssporen" maar dat viel reuze mee (bijna niks te zien). Werd geleverd met een gratis glazen screenprotector en hoesje. Deze zaten er al netjes omheen bij de levering. Het hoesje gaan we wel vervangen door een betere, maar onder het mom "beter iets dan niets" altijd gewaardeerd. Nu een weekje in gebruikt, lijkt verder prima te functioneren :-)

Top iphone's Ik heb al mijn iphones wat ik had allemaal bij mobico gehaald heb zaterdag iphone 11 paars besteld met lichte gebruikssporen enigste wat ik had is lichte krasjes op de scherm en totaal niet hinderlijk !!

Erg blij met mijn aankoop, ziet er goed uit zo goed als nieuw

Ziet er goed uit, en is zeer snel geleverd.

Ziet er goed uit, en is zeer snel geleverd. Wel wil ik zeggen dat er er veel pluisjes en fijne haarjes om de randen van de iphone tussen het scherm vast zaten. Buiten dat top telefoon tot nu toe.

Zeer betrouwbaar

Ik heb een iphone 10 besteld en de dag nadien was hij al geleverd met een gratis hoesje erbij! Zeer consistent en een mooi nieuwe iPhone op zak :)

Prima toestel iPhone 12 mini

Prima toestel prijs/kwaliteit!

Goed service

Hele goeie ervaring met mobico inmiddels mijn 3e telefoon via mobico aangeschaft en nog nooit problemen. Eenmaal dat mijn scherm niet werkte maar door de 2 jaar garantie werd dit netjes opgelost.

Snelle levering van een nette telefoon voor een mooie prijs!

Gisteren de I Phone 11 pro max besteld en vanochtend al netjes geleverd. De telefoon ziet er goed uit. Ik had er een besteld met lichte gebruikssporen. Mijn dochter is er zeer blij mee. Haar oude telefoon had het begeven. Via Mobico kon zij gelukkig snel weer een betaalbare I phone aanschaffen.

Waarom nog nieuw kopen

Een perfecte 13 pro max voor een goede prijs en 2 jaar garantie. Betaling in 3 termijnen.

Hele mooie telefoon voor beste prijs

Ik zocht een vervanger voor mijn iphone 8, een nieuwe vind ik gewoon te duur. Ik kwam daarom bij Mobico waar ik voor een hele goede prijs een referbished iphone 12 heb gekocht. Volgens de omschrijving met gebruiks sporen maar ik kan ze niet vinden ;-) De telefoon is inclusief screenprotector en hoesje geleverd.

Snelle service en een goed apparaat ontvangen.

Ik heb een iphone 11 bestel, ziet er zo goed als nieuw uit en werkt optimaal. Erg snelle service.

Goede en snelle service telefoons zien er goed uit de conditie wordt goed omschreven met hoe je hem krijgt

fantastische telefoon voor goed bedrag EN 2 jaar garantie!

Ik moet toegeven - ik was licht sceptisch. De telefoon was 20% goedkoper dan bij anderen. Dus ik heb alles meteen uitgebreid gecheckt, inclusief batterijduur. Nou- er zit een nieuwe batterij in (geen apple, dus je krijgt daar een melding van) maar de batterij is heel prima! Ik kan niet zien hoe goed ie nog is, maar de telefoon gaat de hele dag mee zonder op te hoeven laden tussendoor. Hij ziet er nog netjes uit, kreeg er een hoesje en een schermbeveliging bij, nieuwe oplader, kortom, wat mij betreft raad ik echt mobico aan iedereen aan.

Top en snel geleverd

Netjes en snel geleverd