Filter

Prima prijs kwaliteit

Snelle levering en goed product

Duidelijke website, snelle levering.

Prettige website, duidelijk en overzichtelijk. Telefoon besteld en de volgende dag in huis. Precies zoals verwacht. Telefoon is mooi en als nieuw. Amper een krasje te ontdekken en een 100% accu. Ik ben erg tevreden!

super !

Super snelle levering, 1 minuut voor half tien bestelling gedaan, telefoon volgende dag al in huis. Gekozen voor een gebruikt toestel gekozen maar zelfs deze is in zeer goede staat !

Uitstekend product voor een goede en eerlijke prijs

Een iPhone XR gekocht met de status “als nieuw”. Ik kan zeggen dat dit niet gelogen is. Het toestel ziet er inderdaad uit alsof het een splinternieuw toestel is. Als extra service kreeg ik er een hoesje bij en zat er een screen protector voor geïnstalleerd op het scherm. Oké , de batterij is niet origineel, dat wordt duidelijk gemaakt bij het instellen van de iPhone, maar dan nog, de batterij gaat even lang mee en vertoont geen mankementen. Ik raad Mobico dan ook van harte aan.

Een hele goeie telefoon leek net nieuw uit de doos en werkt perfect zonder krassen

Kreeg de telefoon de volgende dag al binnen zonder krassen of schade snel werkende telefoon en lijkt net nieuwe ook krijg je er een oplader bij usb kabel en kop ik zou zeker nog een keer bij mobico bestellen

Super nette telefoon iPhone 11 pro

Snelle levering binnen 1 dag. Ik heb de iPhone 11 pro besteld met lichte gebruikssporen maar kan echt geen krasje of beschadiging ontdekken, super nette telefoon!! Helemaal blij mee

Sublieme service zoals op de site weergeven!

Een iPhone 12 Pro besteld met conditie 'nieuwstaat'. De dag later iPhone binnengekomen, en idd in nieuwstaat en draaiend, zonder een enkel probleem. Ik noem dit On Time Above Customer Expectation, of te wel de dienstverlening die je verwacht. - Rob

Precies zoals omschreven

Altijd gebruikte telefoons van mijn man en later van onze Kids overgenomen. Nu maar besloten om mijzelf ook eens te verwennen en een refurbished iphone x te bestellen bij mobico.( klein beginnen ;). Gekocht als nieuwstaat en dat is de x ook. Ben er superblij mee.

Zeer snelle levering

Iphone 11 pro max als nieuw besteld, telefoon is inderdaad niet van nieuw te onderscheiden mijn dochter is er zeer tevreden mee.

Elke keer goed!

Al onze 3de toestel via mobico. Prijs-kwaliteit gewoonweg de beste.

Had een nieuwe telefoon nodig en werd binnen een dag geleverd

Makkelijk en snel

Super goed

Telefoon kwam netjes binnen met alles erbij behalve het pinnetje om de Sim kaart in de telefoon te doen

SUPER! goedwerkende Iphone 13 pro max voor een kleine prijs!!!

De verzending was super snel! 1 dag! en de telefoon is nog super mooi! dit is al mijn derde telefoon die ik bij mobico besteld heb en ik heb nog nooit problemen gehad. aanrader!

Topp !!

Mijn ervaring met mijn bestelling bij Mobico was geweldig! Ik heb de iPhone 12 gekocht en ben zeer tevreden met mijn aankoop. De refurbished iPhone was in uitstekende staat, alsof hij nieuw was. De levering was snel en probleemloos, en de klantenservice van Mobico was zeer behulpzaam en vriendelijk. Ik waardeer het dat ze hoogwaardige refurbished producten aanbieden tegen een betaalbare prijs. Al met al was mijn ervaring met Mobico positief en ik zou zeker weer bij hen kopen.

prima koop

prima telefoon, ziet er goed uit. prijs/kwaliteit uitstekend.

Super snelle levering, lijkt als nieuw!!!

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Mijn eerste aankoop bij Mobico. Ik wil graag van Android naar Iphone. Vandaar mijn keuze om te starten met een refurbished Iphone. De Iphone 11 Pro Max wordt tegen een lage prijs aangeboden. Alleen het scherm bevat kleine krasjes (lichte gebruikersporen). Dat is jammer. Verder een super telefoon met gebruik als nieuw! Groot scherm. Nieuwe accu. Fantastische camera.

Super snelle service, Iphone ziet er nieuw uit en werkt perfect.

Alles ging super snel, goede service, pakje perfect te volgen. IPhone in perfecte staat en werkt héél goed.

Goede service en prima toestel

Zeer tevreden over kwaliteit en levering

Snel geleverd dank je

Betaalbaar, betrouwbaar en snelle levering! Echt top.

Ik heb een refurbished Iphone 13 besteld en het is exact wat ik ervan verwacht had. Een goeie prijs, nieuwe batterij (batterijconditie van 100%) en geen beschadigingen. De telefoon wordt goed verpakt en komt enorm snel aan. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden over de levering en je kan je bestelling tracken & volgen. Ik ben tevreden en raad Mobico aan iedereen aan die een betaalbare refurbished Iphone wilt!

Precies wat ik verwacht had

Mobico heeft me bij deze 3e keer dat ik er een refurbished product koop wederom niet teleurgesteld. Blij mee!

Prachtig toestel en wat een snelle levering

Ik heb een iphone 8+ gekocht voor mijn dochter. Wij zij super tevreden met de aankoop. Ik had de telefoon ‘s avonds besteld en de volgend ochtend was deze geleverd. Toppie

Super snelle levering

De geleverde telefoon voldoet aan de verwachting. Binnen 1 dag in huis. Blij mee.

Echt helmaal top

Al 5 jaar koop ik hier mn telefoon nog nooit problemen gehad echt een top bedrijf

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL