Filter

Snelle en goede service

Ze zijn snel en de telefoons zien er uitstekend uit, welke klasse dan ook. En gratis hoesje en glaspaaltje

Weeral zeer tevreden!!

Derde keer een toestel gekocht bij Mobico. Snel geleverd en in prima staat ontvangen.

Wat leuk dat en heel handig

Wat leuk dat en heel handig

Telefoon gekocht en volgende dag meteen in huis! Super snelle levering. Telefoon ook helemaal goed en mooi! super blij mee, zelf met schermplaatje én hoesje. Ik raad bij al mijn vrienden aan!

Geweldige Service & Telefoons

Ik heb 2 keer bij Mobico een iPhone besteld (iPhone 7 plus & iPhone XR) Beide werken fantastisch net zoals een gloednieuwe iPhone! De service is geweldig en het is altijd de volgende dag al vroeg in huis! 5 sterren hardstikke verdient!

zoals verwacht

de iphone werkt als nieuw en heeft een 100% batterijconditie, er zaten een paar kleine krasjes in het scherm die je niet ziet als de telefoon aanstaat.

goede prijs/ kwaliteit, zekerheid mbt garantie en snelle levering

Een zeer goede ervaring, ik ben een nieuwe klant, duidelijke website. Ook nog eens de goedkoopste aanbieder mijns inziens. Aanrader!!

gewedlig bedrijf

ik heb de telefoon in de avond voor 21:30 besteld en hij was de volgende dag al bezorgd echt een super levering ontzettend blij mee. telefoon werkt ook goed voor een ontzettend lage prijs. helemaal blij mee.

Zeker een aanrader!

Voor de 2e keer bij Mobico besteld. ‘S avonds rond 8 uur de iPhone besteld, volgende dag al in huis! Ik heb gekozen voor zichtbare gebruikerssporen en ik zie alleen wat lichte krasjes naast de camera, boven- en de onderkant, maar dit valt absoluut niet op. Screen protector was er al netjes opgeplakt wat ik ook erg waardeer, kortom echt een aanrader!

Prachtige, goed functionerende telefoon voor goede prijs

Voor een mooie bedrag een telefoon gekocht die er als nieuw uit ziet. Top dat de beschermlaag en hoes erbij geleverd worden.

A uniquely fast delivery, inpacable service, the quality of the products is as promised.

I ordered an Iphone from Mobice and not even a day later i had it home. The quality of the product was like new and battery life was at 99%. All in all, i would purchase again from Mobico!

Beter kan niet!

Ik heb al meerdere keren een telefoon bestelt bij Mobico en heb elke keer een goede ervaringen.

Fijne communicatie

Fijne telefoon ik heb de iPhone 12 besteld zit Alles bij zoals beschermlaag en hoesje enzovoort

Super fijne site

Alles is makkelijk te vinden en super goede en lage prijzen voor topkwaliteit

Mega goed

Besteld met lichte gebruikerssporen. Er zit 1 klein stipje op de zijkant van mijn iphone 12 Pro Max en daarnaast zie je een lichte afdruk van (ik denk) pasjes die de vorige gebruiker daar hield. Voor zo’n €500 korting t.o.v. een nieuw toestel heb ik het daar wel voor over. De batterijconditie was ook 100%!

Zeer fijn

Telefoon zag er netjes uit en doet het goed, had mijn telefoon met 3 dagen binnen!

Iphone 11 pro, snel bezorgt en toestel is keurig!

iPhone 11 Pro 256GB Als nieuw besteld. Communicatie over bestelling en levering is top. Toestel was snel in huis inclusief een gratis hoesje en screen protector. Toestel zag er keurig uit! Nu voor de 2e x een telefoon bij Mobico besteld en allebei de keren gewoon goed geregeld. Erg blij mee!

Uitstekende ervaring als 1e aankoop!

alles verliep heel erg vlot, duidelijke communicatie over de aankoop als verzending! Zeker niet te klagen.

geweldig gevoel toen ik de doos openmaakte

Ik heb de iphone 11 in wit vandaag ontvangen van Mobico! Ik heb de conditie “licht gebruikt” gekozen met de verwachting dat er wat krasjes of butsjes op de telefoon zouden zitten. Tot mijn verbazing zag de telefoon er letterlijk Gloednieuw uit, ik was zeker verbaasd. Verder werkt de telefoon nu al top en is het een top aankoop! niet alleen zelf voor een mooie prijs een top mobiel, maar ook nog het milieu geholpen :)

Helemaal top

Ik heb het goed ontvangen het werkt super goed

Doen wat ze beloven

Voor de 2e keer een refurbished Iphone XS gekocht bij Mobico (oudste en jongste dochter). De telefoon is wederom zoals beloofd en dus zo goed als nieuw, je kunt aan de buitenkant niet zien dat hij is gebruikt. De XS van mijn oudste dochter werkte niet goed en is door Mobico destijds vervangen door een nieuwe, vandaar dat ik er met vertrouwen nog een 2e toestel heb besteld.

Hele goede service

Ik kreeg mijn telefoon binnen 1 dag. Ik had hem als nieuw en dat is te zien ook! Ik heb nergens een krasje of iets, super fijn dus. Zeker een aanrader.

Een iphone se 2020 besteld zwart met lichte beschadigingen, product is ook zoals het omschreven ben er erg blij mee!

Super service. Super snel verzonden. Ziet er nieuw uit.

goed maar kleuren veranderen.

Ik heb onlangs de nieuwste iPhone gekocht en over het algemeen ben ik erg tevreden met mijn aankoop. De iPhone presteert uitstekend en voldoet aan al mijn verwachtingen op het gebied van snelheid, batterijduur en gebruiksgemak. Een van de aspecten waar ik echter enigszins teleurgesteld over ben, is de kleurweergave van het scherm. Hoewel de helderheid en scherpte van het display indrukwekkend zijn, merk ik dat de kleuren soms een beetje anders lijken dan ik had verwacht. In vergelijking met andere high-end smartphones die ik heb gebruikt, lijken de kleuren op mijn iPhone iets te verzadigd en niet helemaal nauwkeurig. Nu moet ik benadrukken dat dit geen ernstig probleem is en dat het voor de meeste mensen waarschijnlijk nauwelijks merkbaar zal zijn. Als je echter een nauwkeurige kleurweergave belangrijk vindt, zoals bij het bewerken van foto's of het bekijken van kleurrijke video's, kan dit een punt van overweging zijn. Al met al ben ik nog steeds zeer tevreden met mijn nieuwe iPhone. Het levert uitstekende prestaties en biedt een naadloze gebruikerservaring. Hoewel de kleurweergave misschien niet perfect is, zijn er instellingen beschikbaar om dit aan te passen. Als je op zoek bent naar een krachtige smartphone met een breed scala aan functies, zou ik Mobico zeker aanraden.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL