Filter

Top telefoon

Heb hem nu een paar dagen in gebruik en is zoals verwacht, hij doet alles naar behoren, de batterij was 100% en hij kwam met een screen protector en hoesje.

Hele snelle service, en een goed product afgeleverd. Was eerst wat sceptisch, maar neem mijn woorden terug.

Prachtig toestel , snelle levering, correcte informatie

Leuk toestel (Xr) gevonden bij Mobico. Werd geleverd volgens afspraak, toestel nog beter dan "als nieuw",zeer tevreden met de aankoop. Overzetten vanuit mijn oude SE zonder enig probleem. Alleen spijtig van de melding ivm. het al of niet origineel zijn van de batterij? Kortom: Zeer tevreden

Helemaal prima!

Mooie Iphone 13 pro max besteld met een snelle service en levering! Prima geregeld!

Veel mooie en goede keus prachtige toestellen bestelling verliep vlekkeloos

Mooie telefoon

Ik vind het goede kwaliteit alleen toen ik hem binnen kreeg deed de batterij het niet

Mooie IPhone 12 pro

Ik heb een mooie IPhone gekocht. Ik kan geen krasje ontdekken. Heel er blij mee.

Een mooie en fijne telefoon erg blij mee!!!!!!!

Werkt perfect en ziet er mooi uittt!!

Betrouwbaar!

Ruim aanbod, zeer snelle levering (maandag besteld, dinsdag in huis) en goede staat. Ook super dat er een lader, hoesje én screenprotector wordt meegeleverd. Zeker een aanrader!

Telefoon rond 18.00 bestelt volgende ochtend al in huis ga ik zeker aanbevelen!

Net nieuw

Nieuwstaat iphone 11 pro max gekocht. Inderdaad niet te onderscheiden van een nieuw toestel. En dat voor de helft van de prijs. Super snel geleverd en voor ontvangst wordt een handtekening gevraagd. Ik ben helemaal happy!

Z.g.a.n! Niet van nieuw te onderscheiden!

Mijn gespaarde verjaardagsgeld , meer dan waard ! Batterij gaat veel langer mee en betere camera kwaliteit! Heel blij mee voor minder geld dan een nieuwe ! En ook nog eens 2 jaar garantie Donderdags bestelt vrijdags al in huis !

Iphone 11 in Nieuwstraat gekocht!

Iphone zeer snel in ontvangst mogen nemen binnen 24 uur, Top!! Iphone in “Nieuwstraat” gekocht. Deze status is meer dan waar gezien de iPhone er perfect en naar mijn mening nieuw uit ziet. Ontzettend blij mee en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Keurige levering!

Op tijd geleverd, keurig volgens afspraak.

Duidelijke site, goeie informatie snelle levering!

De website is erg duidelijk, toelichting is passend. Ontvangen telefoon is zoals omschreven. Keurig en snel bezorgd.

Volgende dag al in huis. En telefoon in nette staat.

Heel tevreden

Telefoon is niet van nieuw te onderscheiden

snelle verzending, goed apparaat

Vrijdag besteld, zaterdag bezorgd. Mooi toestel, redelijke prijs.

Super goede service!!!

dit is al mijn 4 de telefoon die ik via Mobico bestel. Van ze alle 4 ben ik even tevreden. zowel wan de kwaliteit van de telefoons als de snelle en goede service die er geleverd word.

Snelle verzending en top kwaliteit!

Betrouwbaar, goede kwaliteit en snel

Twee telefoons gekocht, voor mezelf en mijn dochter. Allebei om door een ringetje te halen, terwijl ze de kwalificatie hebben “lichte gebruik sporen“. Overtreft mijn verwachtingen. Ik ben er blij mee. Hartelijke groeten Paul

Zoooo blij met mijn bijna nieuwe telefoon!

Gekozen voor met lichte gebruikssporen maar die moet ik met een loep nog zoeken hoor!

Snel geleverd en prima kwaliteit

2 Iphone 10Xr gekocht. Keurig op tijd geleverd zoals beloofd tijdens het bestellen op de website. Gekozen kwaliteit was "lichte gebruiksporen" maar de toestellen zien er beide als nieuw uit.

Goede service en kwaliteit

Telefoon was snel binnen en voldoet aan de verwachtingen, top zaak zal er vaker bestellen

Ik bestel altijd bij mobico. Top iPhones helemaal blij mee

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL