Filter

Voldoet volledig aan de verwachting

iPhone 11Pro besteld. Refurbished. Altijd afwachten als je sommige reviews leest. Maar de phone voldoet aan de verwachting en ziet er als nieuw uit. Snel kunnen installeren en alles werkt! Tevreden dus.

Goeie service

geen beschadiging, goeie service

Betrouwbaar

Ik heb nu voor de tweede keer mijn telefoon hier besteld. Een aantal jaren terug een iPhone 7, daarna een nieuwe telefoon ergens anders en nu weer terug bij Mobico. Betrouwbaar!

Een gemakkelijke en kwaliteitsvolle aankoop!

Alles ging vlot en het toestel kwam de dag erna aan, niks op aan te merken.

Geweldig bedrijf! Helemaal tevreden :)

Ik ben heel tevreden. Heb net mijn telefoon binnen en had ‘zichtbare gebruikerssporen’ gekozen, maar ik kan geen enkel krasje of dingetje vinden. Ook is er al een screenprotector opgeplakt en zit er een hoesje omheen. De telefoon werkt verder ook helemaal zoals het hoort, behalve dat de batterij snel leegloopt.

geweldig

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe gsm ben ik terecht gekomen bij Mobico. Het zag er een heel betrouwbare en goede site uit. Normaal ben ik niet iemand die snel een refurbished site vertrouwt, maar hier kreeg ik snel vertrouwen in. Als student heb je niet altijd geld op overschot en dat was nu ook het probleem. Mobico had geweldige prijzen voor de exemplaren die ik zocht. Bij (snelle) aankomst van de gsm was alles zoals beschreven en tot in de puntjes perfect. Mobico heeft mijn visie naar refurbished sites echt veranderd, Zeker een aanrader!

Top telefoon

Gister besteld en vandaag al in huis. De kwaliteit van de telefoon is erg goed kan nergens een kras of deukje vinden en batterijconditie is 100%. Ook blij me me hoesje en screenprotector die ik er bij heb gekregen. Echt een aanrader.

Ik had een zo goed als zo nieuw besteld, maar hij is eerder nieuwstaat. Daarnaast is het ook te waarderen dat de iPhone al voorzien was van een screenprotector en het hoesje eromheen. Ik plaats de Protectors altijd scheef. Dank u. En als laatste. Voor een nieuwe van 1200 krijg ik niet eens meer een adapter. Een zeer tevreden klant dus.

De verzendening is heel vlot verlopen

Uitstekende service

Goeie service, snelle bezorging, mooie telefoon

goede service

Duidelijke en goede service ,snel verstuur

Prachtig toestel werkt perfect!

Ondertussen mijn derde toestel van Mobico en nog steeds even tevreden! Toestel met lichte gebruikersporen heeft alleen een enkel krasje op de behuizing, door een doorzichtig hoesje zie je die eigenlijk niet eens zitten. Batterij nog 95% en het scherm perfect in orde. Kortom volgende keer weer!

Mooie telefoon erg blij mee levering volgende dag super service gehad

Perfect!

Snelle verwerking en levering van de telefoon Telefoon in perfecte staat!

Bovenverwachting

Toestel in uitstekende staat de volgende dag ontvangen , top !

Topbedrijf

Beste beste iphones en kwaliteit is er zeker

Mooie iPhone 12 deal

Mijn dochter wou al lang een iPhone maar die toestellen zijn heel duur. Zelf stond ik heel weigerachtig tov refurbished toestellen dus was haar al richting een nieuw android toestel aan het sturen. De informatie op de site van Mobico was heel duidelijk, prijzen zijn goed en levering was heel correct. De gebruikschade was veel minder dan wat ik had verwacht volgens mijn keuze. Toestel werd geleverd met screen protector die reeds was aangebracht, en een hoesje. Ook de 14 dagen retour optie en 2 jaar garantie gaven me wat zekerheid mocht er toch iets mis zijn. Mijn dochter is super happy met haar iPhone die er quasi als nieuw uitziet!

Vlot en correct !

Bestelling en levering liep heel vlot. Alles was zoals beloofd, en in de beloofde staat ! ongetwijfeld een aanrader !

Goede telefoon, blij mee

Blij met de telefoon, ziet er goed uit en werkt top.

Niet verwacht

Donderdag de iPhone 11 besteld. Eerlijk, ik vond het best wel eng, maar nadat ik allemaal positieve recensies had gelezen, de sprong gewaagd. Vrijdag was de iPhone al binnen. Ik had lichte beschadigingen, maar kan ze niet vinden. Batterij conditie is 100%. Tot nu toen ben ik helemaal blij! Ik heb het ook aanbevolen aan een vriendin, en zij krijgt m vandaag binnen, gister besteld. Telefoon doet wat ik er van verwacht had.

Snelle levering, product volgens verwachting

Bestelproces was eenvoudig, product voldeed aan de verwachtingen. Het was een product met gebruikssporen, maar die waren nog minder dan minimaal. Al met al zeer tevreden.

Top Service!!

Mobico heeft me aangenaam verrast met hun snelle leveringsservice. Ik bestelde de iPhone 13 Pro Max en had hem de volgende ochtend al in huis, zelfs na 21.00 uur besteld! De klantenservice was uitstekend en ik ben dolblij met mijn aankoop. De iPhone 13 Pro Max zelf is ongeëvenaard qua design, prestaties en camera. Mobico is absoluut een betrouwbare verkoper die ik ten zeerste kan aanbevelen!

Niet wat ik er van verwacht had door alle reviews en meningen van vrienden

Zal Miss nu niets winnen maar wil wel dat het in orde is, is voor mij nog steeds een hele grote aankoop!

Snelle bestelling!

Ik vind het een geweldige telefoon tot nu toe Alleen waarom geen 5 sterren ⭐️ ik had wel verwacht dat er een lcd scherm van Iphone op zat maar blijkbaar is dat niet zo …

Top toestel

Mijn zoon heeft bij jullie ook een i-phone gekocht . En ik was ook overtuigd om mij ook ene te bestellen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL