Filter

Top ervaring!

Mooie telefoon, gratis hoesje en screen protector en heel snel verzonden! Erg blij mee!

Ge-wel-dig

De telefoon is in perfecte staat er is niets op aan te merken, net zoals beloofd was! Ook was de levering enorm snel, ik had hem gisteren besteld en vandaag al aangekregen! Ik zou het iedereen aanraden!!!

uitstekend

snelle levering voor een goede prijs, iphone aangekomen in goede staat!

Goedkope, mooie telefoon

Een zeer snelle levering van mijn nieuwe gsm - Iphone 12. De gsl heeft zeer lichte schade aan de achterkant (waar toch een hoesje over komt). De gsm mocht misschien nog wat gepoetst zijn voor hij hier aankwam. Na een tien minuten zelf poetsen was het ook opgelost. Ik ben dus tevreden.

Heel snelle levering super goede gsm

Hele goede gsm . Super mooie foto’s heel blij met de aankoop

Zou hier de volgende keer weer kopen

Makkelijke website, aanschaf verliep eenvoudig, telefoon vlot afgeleverd en ben er zeer tevreden mee! Zou hier een volgende keer weer kopen; goedkoper dan een paar concurrenten en de telefoon is top.

Snelle levering en goede telefoon

Ik heb voor mijn zoon een refurbished iPhone XS aangeschapt bij Mobico. Goed toegankelijke website met nuttige informatie bij de producten. Tevens blijkt Mobico 2 garantie te bieden op haar producten en dat is meer dan bij de concurrenten. Tenslotte zijn ook de prijzen iets voordeliger dan bij de concurrenten. Eén aandachtspuntje is de bezorging door PostNL. De gsm zou zaterdag geleverd worden, hetgeen handig is omdat een handtekening bij ontvangst noodzakelijk is. Door vertraging bij PostNL werd de gsm pas maandag geleverd op een moment dat wij niet thuis konden zijn. Verzetten van de afleverdatum was niet mogelijk. Dus werd de gsm door de brievenbus gedaan. Daar kan Mobico weinig aan doen. Maar wel vreemd.

Good site and cheap prices

It is really cheap and my phone came with screen protector and case I’m very happy with it.

Telefoon is goed maar wel wat minpunten

Ik vind de telefoon wel goed alleen hij was erg vies toen hij binnen kwam en de telefoon lijkt blauw te zijn terwijl ik een zwarte besteld had. Verder geen krassen of iets en de batterij was 89%.

Voldoet aan alle verwachtingen!

Voor beide dochters onlangs een iPhone (12Pro en een 11Pro) besteld. Zoeken op de site ging makkelijk, de opties zijn duidelijk. De levering was de volgende dag incl. beschermhoesje. Echt top! Ik dénk dat ik zelf ook maar eens moet switchen naar een iPhone.

Goed met minder geld

Ik heb de telefoon besteld en er was een snelle levering en weinig beschadigingen een goede prijs voor het toestel. Zeer te vrede

prima iphone

Heb een aantal jaren ook al bij jullie gekocht en was zeer te vreden. Ben afgelopen week op vakantie geweest. Heb een duik in zee genomen maar helaas kwam ik er achter dat ik mijn telefoon nog in de broekzak had. Jammer maar helaas. Dus heb ik nu een nieuwe iphone X gekocht en ben wederom zeer tevreden.

Een Iphone 8 gekocht. hier heb ik bewust voor gekozen tweedehands. scheelt enorm in portemonnee.

Wat een top service, het lijkt op een nieuwe iPhone 8. Ik kreeg er vanalles gratis bij en n beschermhoes en ren top screenbeschermlaag. kabeltje was nieuw..En dat voor een klein prijs! Doet alles wat ie moet doen. snel opladen ect. Ik kan dit bedrijf aanraden, waarom je krijgt ook nog eens 2 jaar garantie op het toestel. Waar krijg je dit nog voor een tweedehands toestel. vorige week hemelvaartsdag besteld zaterdagmorgen al in huis! Bedankt Mobico een dikke 10

Duidelijke site en bestelling snel geleverd l

Duidelijke site en bestelling snel geleverd De telefoon werd binnen een dag geleverd. En zag eruit zoals aan was gegeven

Ziet er uit zoals verwacht

Had nog nooit van mobico gehoord Maar mijn schoon zus had goede ervaring met mobico Dus ik ook mobile telefoon besteld daar en precies zoals ik had verwacht.

Snel geleverd, product zoals beschreven

Onlangs was mijn oude iphone SE aan vervanging toe.. een nieuwe telefoon maar dat is toch super duur? Na lang sparen heb ik er goed over nagedacht en veel reviews gelezen. Mobico kwam als beste uit de bus met lovende reacties. Na een paar nachtjes slapen kon ik de verleiding niet meer weerstaan. Toch maar een Iphone XR besteld met maar liefst 256GB, meer dan wat ik had, namelijk 16GB. Een dag later had ik mijn nieuwe iphone XR in m'n handen. Hij zag er puntgaaf uit en was gloednieuw. Een blijer mens kan je mij op dit moment niet maken. Ik raad iedereen aan die deze review leest, niet te twijfelen over zijn aankoop maar gewoon doen. Mobico is een bedrijf dat zijn beloftes waar maakt en het woord bij de daad voegt. Kortom, bestellen maar!

Op zich een mooie en goede telefoon, een iPhone X 64 mb, met 2 minpunten.

De iPhone X 64mb is erg mooi en in nieuwstaat. Minpunten zijn dat hij eeerg langzaam oplaad en de batterij snel leeg is.

Matig

iPhone de 2020 besteld, zal in een geopende plastic zak met een klein geopend doosje waar alles weer los in zat. Alleen de doos van PostNL was netjes verzegeld. Was geen wereld uitgave maar bij een telefoon van 200 euro mag je toch verwachten dat het wel beter beschermd verstuurd wordt.

Snelle levering en alles in orde

Dit is onze 3de gsm via Mobico en de levering is zoals altijd zeer snel en de toestellen zijn ook zoals altijd tiptop in orde. Bedankt hiervoor Mobico. Wij zijn en blijven vaste klanten. Met vriendelijke groeten, Rudi

Sneller dan snel

Altijd een snelle afhandeling. Zeer transparant ook.

Levering tijden kloppen niet en slecht op de hoogte gehouden

Ik heb een telefoon besteld waarbij stond 2 tot 5 werkdagen na 5 werkdagen is hij er nog niet toen heb ik een mail gestuurd waar ik geen reactie kreeg na 2 keer bellen werd er opgenomen en werd er gezegd dat hun mijn telefoon überhaupt zelf nog niet hadden nu hebben ze het over een zending die vanavond moet komen maar het nog niet zeker is ofdat die daar bij zit al met al gewoon slecht

Goede prijskwaliteit

Ik heb voor de een na beste kwaliteit iPhone 12 gekozen. De levering was snel en zoals vermeld. Op de behuizing zaten inderdaad wat gebruikssporen maar niks storend of buiten proporties voor de gekozen kwaliteit. De batterijcapaciteit was 89%. Op het scherm zie ik geen krassen en die screenprotector die ik erbij kreeg was er al perfect opgeplakt.

Top kwaliteit!

Zeer snelle levering van een refurbished iphone in nieuwstaat. En inderdaad: prachtige telefoon, geen krasje, niks op te zien! Prachtige apparaat!

zeer goed

Mijn eerste gsm die ik kocht was in zeer goeie staat terwijl ik een gsm met zichtbare gebruikssporen kocht. Enkel de geluidsknop kan ik niet altijd volledig indrukken maar werkt wel. Dit is natuurlijk geen enkel probleem voor de functionaliteit. Zeer goed geprijsd.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL