Filter

Beloofd wat ze af gesproken hebben

Goede uitleg en service

Geeft wat hij beloofd en snelle levering mijn eerste aankoop bij jullie

Goede service, fijne klantendienst

Snelle levering van productuitzicht zoals beloofd. Probleempje met batterij, na mail zeer snel opgelost.

Zelfs de iphone met lichte gebruikssporen ziet er als nieuw uit!

Heel tevreden met mijn aankoop van de SE 2020, ik koop voortaan niet meer de als nieuw, dit zeer er heel goed uit

Slechte toestellen en waardeloze klantenservice

Ik heb een telefoon besteld met de conditie zo goed als nieuw. Een telefoon ontvangen die eruit zag alsof hij 10 keer van de trap is gevallen. Vol krassen, deuken en stukjes uit de telefoon. Meerdere malen gemaild en gebeld, steeds standaard antwoorden. Foto’s gestuurd, conditie was inderdaad niet als nieuw maar volgens hen lichte gebruikerssporen. Ik kreeg een cashback van €30,- aangeboden of omruilen. Voor het laatste gekozen in de hoop dan wel een net toestel te ontvangen. Omruilen zou 5-7 dagen duren terwijl zij een fout hebben gemaakt. Na veel bellen en mailen zou er spoed van gemaakt worden dit betekende 4 dagen. Bij ontvangst bleek het weer een flink beschadigd toestel. Nog nooit zo’n slecht bedrijf met zulke slechte klantenservice meegemaakt, welke overigens ook slecht bereikbaar is

So far so good!

Heb de telefoon nu 1 dag in mijn bezit en so far so good. Ziet er onbeschadigd uit en alle functies werken naar behoren. Dus wat wil een mens nog meer.

Perfecte telefoon

Mijn iPhone 11 pro werd binnen 1 dag geleverd. Het was in perfecte staat.

Top!! Product komt netjes binnen precies zoals staat geschreven

Helemaal top snelle levering. En ook deze Telefoon komt goed en verpakt binnen dit is nu de 2de keer dat ik me telefoon hier bestel echt top bedrijf !! .Schermplaatje doen ze er al voor je op. Geweldig

Helemaal in orde!

Iphone 11 pro een jaar geleden besteld hier en werkt nog altijd perfect, zo goed als nieuw! Zeker een aanrader!!

Heel blij van het toestel, zo goed als nieuw!

Ik kocht een iphone se 2020 met 128gb in de conditie lichte gebruiksporen. Het toestel is exact wat ik ervan verwacht had en het hoesje en de screenprotector die ik erbij kreeg zijn ook van degelijke kwaliteit en mooi aangebracht. Het enige minpuntje is dat de gsm snel is uitverkocht en je dan wel enkele dagen moet wachten tot er een nieuwe beschikbaar is.

Voor 21.00 uur besteld en morgen al in huis! Hoe snel wil je het hebben!! Daarbij screenprotector en hoesje er bij!

Topservice!

Gisteravond om 21.00 mijn nieuwe mobiel besteld en volgende dag al in huis! Top service! Geleverd met hoesje, screenprotector, en opladers. Echt top! Toestel ziet er helemaal nieuw uit! Kortom ik raad het iedereen aan hier een nieuw toestel te bestellen! Niks geen schade.

Gekocht met lichte gebruiksporen, niks kunnen vinden.

Fantastisch!

Ik heb afgelopen week een Iphone 12 64 gb besteld. Hij was de dag erna al bezorgd! Bovendien werkt het toestel perfect! Ben er erg tevreden over. Ik heb al vaker bij Mobico besteld en ben ZEER TEVREDEN!

Goed functionerend exemplaar iPhone 12

Na een korte zoektocht op het internet en het lezen van enkele reviews, heb ik gekozen voor een gerefurbishte iPhone via Mobico. De website werkt duidelijk en eenvoudig. Ook de levering is perfect… binnen 1 dag.

Een iPhone 12 in de kleur groen gekocht. Hij werd de volgende dag direct geleverd. De iPhone had de status “zichtbare schade “ maar de telefoon is in perfecte staat qua uiterlijk maar ook technisch. Ook nog een gratis hoesje en glasscherm erbij gekregen. Erg tevreden

Mooie telefoon voor mooie prijs!

Hele mooie telefoon ontvangen. Batterij percentage 100%. Beschermlaagje was er al opgeplakt. Snelle bezorging. Mijn dochter is er ontzettend blij mee.

Snel en goede kwaliteit

Iphone 12 pro gekocht in licht gebruikte staat, Snelle levering en zag er goed uit. 1,5 ster minder, dit omdat de batterij 89% is. Dit terwijl Mobico aangeeft dat de batterij nieuw of als nieuw is. Dat is helaas niet het geval. Bij 80% zal de batterij moeten worden vervangen om dezelfde snelheid te houden.

Mooie telefoon (Iphone 11) en snel geleverd.

Duidelijke site, goede telefoon en snelle levering.

Klantvriendelijk

Ik heb een iPhone 12 Pro gekocht en daar zat een storing. Ondanks dat hij getest was, kan gebeuren. Vervolgens alle medewerking gekregen om het probleem op te lossen. Inmiddels een andere en die doet het prima.

Erg tevreden

Duidelijke site, goede informatie over levering iPhone besteld met lichte gebruikssporen Kan geen krasje ontdekken Goed verpakt.. in de avond besteld, andere middag binnen Gratis glasplaatje zat al netjes op het scherm Kortom.. super tevreden

Beter dan ik had verwacht!

Ik heb een iphone 13 gekocht bij mobico die zichtbare sporen zou hebben. Bij het krijgen van de telefoon zijn de zijkant en achterkant bijna compleet krasvrij! Op het scherm zitten hele lichte krasjes die bijna niet te zien zijn. Volgens de site zou de telefoon zichtbare sporen moeten hebben. De kwaliteit die ik heb gekregen is dus beter dan verwacht! Bovendien is de accu ook nog 95% maximaal. Wat voor een refurbished telefoon zeer netjes is.

Duidelijke site, snelle levering, blij met mijn zo goed als nieuwe iPhone!

Ik heb mijn refurbished iphone pas net in gebruik maar tot nu toe heel tevreden! Hij ziet er idd zo goed als nieuw uit, ben er heel blij mee!

Top service!

Ik ben zeer blij met de Service van Mobico! Dit is al mijn 3de telefoon die ik hier op bestel en is zeer in perfecte staat en gaat superlang mee. Ook is het een zeer snelle levering.

Hele goede ervaring, duidelijk omschreven wat je krijgt, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle service. Ook kreeg ik een gratis hoesje en screenprotector bij mijn bestelling. Erg blij met mijn aankoop!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL