Filter

Ben al 8 jaar en trouwe klant

Ik koop al mijn telefoons bij jullie en voor zolang ik me kan herinneren.

Top toestel

Top toestel!! Snel geleverd!! En de accu is 100%!!

Snelle en goede levering

Een Iphone 12 voor mijn dochter besteld. De telefoon werd snel en in zeer goede staat geleverd. Mijn dochter krijgt deze voor haar verjaardag. Deze us nog niet gegeven en in gebruik genomen. Maar ik ga er vanuit dat dit allemaal goed zal gaan.

helemaal top!

Zoals altijd supersnelle service en mooie telefoons!

Een iPhone 11 Pro Max bestelt in nieuwstaat. Er zijn geen beschadigingen aan de telefoon en de batterij is 100%. De telefoon was de volgende dag binnen en functioneert naar behoren. Top ervaring!

Super tevreden en goede service!

Ik had op een vrijdag avond de iPhone 11 pro gekocht en zaterdag ochtend kwam het binnen. Heel erg fijn dat het zo snel kwam. Ik had in de staat ‘als nieuw’ gekocht en dat is hij voor mij ook zeker. Nergens een krasje en hij doet het heel goed echt heel blij mee!

Goede telefoon en snel binnen, bij aankomst niks mis mee en doet het perfect!!!

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Snelle levering, voldoet geheel aan de verwachtingen en keurig verpakt.

Tot nu toe zeer tevreden

Goede prijs en snelle verzending. Ik had een 'lichtgebruikte' iPhone 12 Pro besteld en ben positief verrast, want ik zie nergens gebruikssporen. Screenprotector was er al op geplakt, wat ik heel fijn vind. Ik heb de telefoon nog niet echt gebruikt maar tot nu toe alles in orde. Super!

iPhone 11, zeer snelle levering, perfecte telefoon en top service.

Graag wil ik mijn ervaring delen over mijn recente aankoop van de iPhone 12 bij Mobico. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De telefoon werd binnen één dag geleverd en was keurig verpakt. Het toestel zelf ziet er prachtig uit en werkt uitstekend. De telefoon is lekker snel en ik ben vooral blij met de camera, die mooie foto's maakt, zelfs bij weinig licht. Ik zou deze telefoon zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en krachtig toestel. Dus als u overweegt om een telefoon te kopen, dan kan ik u Mobico van harte aanbevelen. Niet alleen was mijn ervaring met het bedrijf uitstekend, maar de telefoon zelf is ook geweldig.

Correct en erg snel

Correct en erg snel

Aangenaam verrast door keurige en snelle service en levering

Vriendelijke en snelle service, vooraf bestelling ook even voor advies gebeld. ook aan de telefoon. Daarna direct besteld en de volgende dag geleverd. iPhone ziet er buitengewoom perfect uit, incl alle accessoires en helemaal compleet. IPhone kwam overigens ook met gratis beschermhoes en screenprotector. Aanrader!

Service is slecht

Eerste telefoon had een defecte accu en terug gestuurd na 3 keer bellen en mailen. Met klarna een nieuwe besteld en duurde 4 weken voordat het geld werd terug gestort

Zeer snelle levering

De IPhone11 werd geleverd met een extra glaasje en een beschermhoesje!!

S’avonds besteld voor 12 uur in de middag in huis Lekker snel en een mooie telefoon die er als nieuw uit ziet

Heel snel geleverd met hoesje en protecting screen

Echt de volgende dag in huis. Netjes verpakt. Product werkt uitstekend en doet waar verwacht. Voor €200 een nieuwe telefoon. Ik ben tevreden!

Snel - topkwaliteit

Meerdere keren besteld, goeie service, snelle levering en iPhones zijn dik in orde

Super goeie telefoon ontvangen!

De service van Monico was snel en duidelijk, ik ben super blij met mijn nieuwe telefoon!

topfirma!

Correcte en zeer snelle levering! Iphone is topstaat zonder schade! Onze zoon zeer tevreden erover!

Goed product

Super goede telefoon. Echt blij mee

Wow

Beste aankoop ooit

Het is de beste bestelling ooit geweest ben er super blij mee optijd bezorgt

Snelle levering en een uitstekende iPhone!

Snelle levering en een fanatisch refurbished toestel. Heel erg tevreden met mijn aankoop!

Snelle levering met een paar punten ter verbetering!

Ik heb vorige week een "iPhone SE (2020) 64GB Zwart - Zichtbare gebruikssporen" besteld en die werd twee dagen later geleverd. De bestelling online, communicatie per email en levering per post gingen snel en vlekkeloos. Het gratis hoesje, screen protector en sim pin kwamen goed van pas! Het toestel zag er goed uit met wat lichte krasjes zoals omschreven en verwacht. Het toestel lijkt nog prima in orde na een week gebruik. Punten ter verbetering: - Uitleg Product Conditie: Geen Apple accu! Na het installeren van het toestel kwam ik er echter dat de accu niet van Apple is. Er verschijnt als gevolg een melding bij de instellingen. Deze waarschuwing blijft staan. Uiteraard geen probleem als deze accu goed blijft functioneren maar of dit verder nadelige gevolgen heeft op het gebruik en werking van de iPhone blijft een vraagteken. Naar mijn mening moet het gebruik van onderdelen van derden (ipv het gekozen product merk) wel duidelijk gecommuniceerd worden in de product conditie op de website. - Verpakking: Het zakje van Post NL was ongeschonden. De envelop met bubbel plastic daarentegen waarin het doosje zat was open en beschadigd. De pakbon was helemaal verfrommeld. Niet bepaald een positieve eerste indruk. Verder zat de iPhone wel goed verpakt in een wit doosje samen met de oplader, usb kabel en sim pin. Het hoesje en screen protector zaten er al op. - Verzending Post NL: Voor het ontvangst van het pakket zou volgens Post NL een handtekening gezet moeten worden. Na een hele middag wachten op de bestelling zag ik tot mijn verbazing dat de status op "pakket is bezorgd" stond zonder ook maar iets getekend of in ontvangst te hebben genomen. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat Post NL het pakket in de brievenbus (van mijn appartementencomplex) heeft gedaan zonder aan te bellen en/of om een handtekening te vragen. Niet bepaald diefstal veilig! Verder is het een verspilling van mijn tijd aangezien ik hiervoor niet thuis had hoeven blijven.

Top product is als nieuw !

Duidelijke site, snel geleverd en mooier dan verwacht

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL